Accommodaties

Waar slapen we eigenlijk?

Een grote bungalowtent met volop leefruimte? Een Mobile Home voor net dat beetje extra luxe? Of kies je toch liever voor het gemak van een hotel? Speciaal voor jou selecteren wij de fijnste accommodaties, zodat de vakantie voor zowel jou als je kind(eren) niet meer stuk kan. Aan jou de keuze: waar wil je wakker worden? Klik een van onze accommodaties aan voor uitgebreide informatie; bij de Comfort- en Espace tenten zie je ook de inventarislijst per bungalowtent.

De omschrijvingen van de hotelkamers, studio's en appartementen vind je bij de bestemming onder het tabblad 'Verblijf'.

"Als eenoudergezin gaat alles nét even anders, ook tijdens de vakantie. Wij weten dat als geen ander en wij denken met je mee. Dat maakt onze vakanties bijzonder."

Anna
Programma Manager Eenoudervakanties

Typen accommodaties


Tent Comfort

De luxe bungalowtent Comfort is speciaal ontworpen voor eenoudergezinnen. Hij is zo ruim dat je overal kunt staan en volop leefruimte hebt.Bekijk onze Tent Comfort

Tent Espace

Behoefte aan nog meer ruimte en privacy? Kies dan voor onze luxe bungalowtent Espace, van 5x5 meter. Volop leefruimte en comfort!Bekijk onze Tent Espace
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail