eenoudervakantie peuter

BENJAMINVAKANTIES

Speciaal voor eenoudergezinnen met kinderen van 1 t/m 5 jaar

Eenoudervakantie met peuter

Een eenoudergezin met jonge kindjes én dan ook nog ontspannen en relaxt terugkomen van vakantie. Kan dat? Zeker weten! Het team van Estivant maakt er samen met jullie, en de andere gezinnen, een onvergetelijke vakantie van. Want boek je een Benjaminvakantie dan geniet je niet alleen van de tijd samen met je gezin, je kunt óók rustig douchen, relaxed een terras pakken of een boek (door) lezen bij het zwembad. Tijd voor jezelf dus, als wij leuke dingen ondernemen met jouw kleintje(s).

Voor wie: eenoudergezinnen met kinderen van 1 t/m 5 jaar.
Waar: Op camping De Leistert in Limburg
Wanneer: 1 en 8 juli
Wat gaan we doen? Het team organiseert activiteiten voor de kinderen: van spelletjes, knutselen, schilderen, poppenkast, speurtochten of boekjes lezen tot fruiteten. Het is maar net wat de kinderen willen en kunnen. Maar het belangrijkste: wij hebben de kinderen onder onze hoede en maken er een leuke tijd van, zodat jij even lekker kunt ontspannen of uit eten kan met de andere ouders. Als je zin hebt! Natuurlijk eten we altijd in de buurt van de accommodatie, zodat je snel weer terug bent.
Wat is deze week extra inbegrepen? In iedere tent is kinderbestek, een verschoonkussen en een plaspotje aanwezig. Een kinderbedje met matras en kinderstoel kun je gratis reserveren (op aanvraag, dus geef dit bij boeking aan ons door). Ook is er een magnetron en babybadje aanwezig voor algemeen gebruik.

Benjaminvakantie 1 en 8 juli: De Leistert
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail