Waarom wachten op de zomer?

Als je ook eerder kunt gaan!

Duurt het aftellen tot de zomervakantie jullie ook net iets te lang? Goed nieuws: de meivakantie komt eraan! Zin in azuurblauwe baaien, vlotten bouwen in de natuur of genieten van de lentezon op Nederlandse bodem? Wij hebben nog een paar vakantieplekjes vrij, voor een vriendelijke prijs. Gaan jullie mee je vakantiehonger stillen op één van onze drie zomerse voorproefjes?

1. Zon, zee & azuurblauwe baaien in Bitez

Zon op je huid, zeilboten dobberen voor de kust, de bloemen bloeien volop en ’s avonds roezemoest het op de boulevard… Voor het perfecte voorproefje op de zomer moet je in Turkije zijn. In de azuurblauwe baai van Bitez om precies te zijn, waar de locals zelf ook vakantie vieren. 200 meter daar vandaan, stap je een oase binnen. Onze oase, om precies te zijn. Ons eigen hotel Estivant, heeft een zwembad, zonnebedden, een bar en zitjes onder de bomen. En de kinderen? Tja, die kunnen niet kiezen wat ze die dag voor leuks zullen gaan doen.
EOG Mei Bitez Blog
2. Bubbelen, bos & bowlen in Rheezerveen

Het Venetië van Nederland ligt in je achtertuin, net als het bos, en ook pretpark Slagharen is vlakbij. Ook leuk: een duik van de glijbaan bij jullie eigen zwemplas (met strand!). Nog iets te koud? Ga dan voor het overdekte zwembad, mét bubbelbad. Daarna nog even bowlen, indoorvolleyballen en zo is er veel meer te doen. Op camping Het Stoetenslagh in Overijssel is altijd iets te beleven. Tel daar het lekkere lenteweer én weinig reistijd bij op en je hebt het perfecte lente-uitje te pakken.

Tip! Nog nooit met Estivant op vakantie geweest? Ga dan met ons mee naar Rheezerveen! Voor een vriendelijke prijs ontdek je hoe jullie samen met ons vakantie vieren. Niets moet, alles kan. Wist je bijvoorbeeld dat we een avondje uit organiseren voor alle ouders? Een pannenkoekenfeest voor de kinderen (en nog meer leuks) én oppas zodat jij even iets voor jezelf kunt doen?
EOG Mei Rheezerveen Blog
3. Avontuur in de natuur van de Ardennen

Op een uurtje rijden van Maastricht ben je ver weg, maar toch dichtbij. Hier duik je de wereld in van watervallen, groene heuvels, bossen en rotsen. Maar ook van eeuwenoude burchten en boulangers met knapperige broodjes en heerlijke zoetigheid. Naast jullie tent op camping Floreal II stroomt de rivier de Ourthe. Wat een rust! Maar vergis je niet, deze lentevakantie vraagt ook om actie. Waar kun je beter kajakken, vlotten bouwen of abseilen dan in de Ardennen?
EOG Mei La Roche Blog
Zomer 

De 5 beste campings voor de zomer!

Eerlijk? Ondanks dat de winter ook z’n voordelen heeft, zit de zomer alweer in onze bol. Wat is er nou lekkerder dan blote benen, buiten, vrijheid, spelen, samenzijn, zon, strand: vakantie! Daarom: tijd voor voorpret, dan zijn we in ieder geval in gedachten al lekker weg. Herkenbaar? Zit je ineens te staren en zijn je gedachten ergens in Frankrijk. In de zon, bij watervallen en brocante markten. Of misschien gaan jullie voor meer actie en peddelen jij en je kinderen mee op de rivier de Aude. Of zit je voor de tent op het strand van Istrië, met elke morgen een duik in de azuurblauwe zee. Je peuter bouwt zandkastelen. Even knipperen, ja, daar zitten jullie ineens op die gezellige familiecamping in Overijssel waar je van het meer, zo het strand, en dan weer het zwembad induikt. Of nee, liever abseilen in de Ardennen en de dag steevast bij de boulangerie beginnen… Wacht even: het is ZOMER!Tijd voor voorpret, ontdekken en plannen maken. En omdat je van het verleden alleen maar leren kunt: dit is onze top 5 bestbeoordeelde eenoudervakanties van 2018. Kortom: deze tenten zijn top. En, zit er iets bij? 1. Altijd feest - Camping Het Stoetenslagh, RheezerveenRheezerveen? Eenmaal geweest en je vergeet de naam nooit meer. Want op deze camping in Overijssel heb je met mooi weer geluk (strand, meer en Slagharen) en ook in tijden van minder weer blijf je gelukkig. Dan ga je binnen naar het strand, mét beachvolleybalvelden, neem je een duik in het zwembad of ga je lekker bubbelen, bowlen en verder spelen.
Geplaatst op 25 januari 2019
Zomer 

Het coronavirus: wat betekent dat voor jouw vakantie?

Laatste update: 26 maart 2020 - 15:40 uur - De veiligheid en gezondheid van onze (jonge) Gasten staat voorop, bij alle beslissingen die wij nemen. We houden constant de website van het RIVM in de gaten en we volgen nauwlettend het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa).

Op dit moment is het advies: reis de komende periode niet meer naar het buitenland, tenzij strikt noodzakelijk. Op dit moment is de zomervakantie nog te ver weg om de situatie goed te kunnen beoordelen en passende maatregelen te treffen. Alles kan nog veranderen.

Stel dat het BuZa een negatief reisadvies afgeeft voor jullie bestemming en dit nog steeds van kracht is in jouw vakantieperiode, dan moeten we jullie vakantie op basis van onvermijdbare en buitengewone omstandigheden annuleren. In dat geval krijg je van ons een Corona-voucher. Deze voucher kan je inwisselen voor een vakantie op een later moment!
Geplaatst op 26 februari 2020
  • “De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen.”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail