Blog 4 reden waarom je deze herfstvakantie met je kroost naar Kreta wil
Herfstikke leuk!

4 redenen waarom je deze herfstvakantie met je kroost naar Kreta wil!

Hoera! De eerste schoolperiode zit erop. Dat betekent: herfstvakantie! Een week lang maximaal bijkomen van de eerste 10 weken van het schooljaar. En niet alleen je kind(eren). Ook jij! Want die eerste weken is het áltijd weer even inkomen. Stipt 08.30 uur op school zijn, broodtrommeltjes vullen, helpen met huiswerk maken. En na school? Door naar de sportclub voor het avondprogramma! Reden genoeg om er samen even tussenuit te gaan tijdens de herfstvakantie. Op Kreta bijvoorbeeld! Vier redenen waarom:

1. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
In een mum van tijd schoot Kreta dit voorjaar onze vakantie-hitlijst binnen. Een paar weken later was ‘ie uitverkocht. Tot het laatste zomerplekje aan toe. Logisch ook! Kreta heeft alle vakantie-ingrediënten in huis: een strand praktisch voor de (hotel)deur, een legio aan glijbanen voor kinderen om vanaf te sjezen en gezellige Griekse dorpjes om de hoek. Hebben jullie dat deze zomer gemist? Dan is dit jullie geluksdag! Zegt ‘een nieuwe ronde, nieuwe kansen’ jullie iets? Niet volgend jaar, maar DIT jaar al. Twee om precies te zijn; 16 en 23 oktober. Maar… wil je verzekerd zijn van een plekje, wacht dan niet te lang. De eerste papa’s en mama’s hebben al een plekje gereserveerd.

Beter te vroeg dan te laat >
Hotel Meropi Kreta
2. Hallo zon en 25° graden!
Terwijl Nederland in de herfstvakantie oranje, rood en bruin kleurt, kleurt het op Kreta azuurblauw. En dat áltijd onder toeziend oog van de zon. Nee, van 'herfst' is hier in oktober nog geen sprake. Op Kreta is het nazomeren geblazen! Een gemiddeld temperatuurtje van 25 graden, zoete ijsjes, korte broek en gewoon op je favoriete flip-flops. Als dat geen fijne zomer.. uh herfstvakantie wordt!

Laat de (na)zomer maar komen >
Zee Kreta
3. Onbeperkt waterpret!
'Gaan we nog naar het zwembad?' Als het aan je kind(eren) ligt, spenderen jullie tijdens de herfstvakantie minimaal één dag bij het zwembad in de buurt. Glijbanen pakken, bommetjes maken en achter elkaar aan jagen in de wildwaterbaan. Dat is tijdens de herfstvakantie op Kreta dagelijkse kost. In één van de drie zwembaden van het hotel, het aquapark (met vier glijbanen) ernaast óf de zee. Nee, uitgezwommen is je kroost hier niet snel. Vooral niet met zoveel nieuwe watermaten! En terwijl de kind(eren) waterpret voor 10 hebben, heb jij tijd voor een bezoek aan de mini spa van het hotel, een koffietje met de ouders óf een goed boek.

Neem een duik naar Kreta >
Zwempark Hotel Kreta
4. Ruimte voor inspanning én ontspanning
Wat willen jullie op vakantie? Juist, doen waar jullie zin in hebben. Geen verplichtingen van school, werk of de sportclub. Wél uitslapen, spelen, er samen op uit en opladen voor de volgende schoolperiode. Op Kreta gaan jullie dus dik verdiend in ontspanningsmodus. Dat betekent voor je kind(eren) leuke activiteiten ondernemen tijdens EstiFun en EstiVenture, (natuurlijk!) zwemmen en chillen met leeftijdsgenoten, onder begeleiding van het team. En voor jou tijd voor jezelf en met andere ouders. Maar ook tijd met elkaar. Tijdens de jeepsafari of de watersportdag bijvoorbeeld. Zonder dat je op de klok hoeft te kijken en met je hoofd al bij het avondeten zit en welke boodschappen je nodig hebt. Deze vakantie schuiven jullie namelijk drie keer per dag aan in het hotel. Voor ontbijt, lunch en diner. Gewoon, omdat het kan!

Zet die ontspanningsknop maar ‘aan’ >!
Jeepsafari Kreta
Zijn jullie deze herfstvakantie op Kreta te vinden? Boek direct jullie all-inclusive herfstvakantie!
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail