Ik heb de zomer in mijn bol...

...alle terrassencampings zijn weer vol!

Een terrassencamping? Ga ik dit allemaal wel bolwerken met de kids? Natuurlijk! Je kids weten na een dagje niet beter en speren naar boven, want daar is het voetbalveld, het zwembad (met adembenemend uitzicht) óf de speeltuin met lange glijbaan. En met deze vier voordelen kies ook jij deze zomer voor een camping met hoogteverschil:

1. "Kijk, papa! Een zeilschip!"

Al dat klimmen heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wat dacht je van de schitterende uitzichten! Je kijkt niet bij Jan en alleman naar binnen, maar je geniet gewoon van vrije uitkijk (tussen de pijnbomen door). In Castagneto Carducci kijk je uit over de hele Toscaanse kust, op Elba voelt het alsof je in de jungle logeert en de Spaanse Costa Brava staat erom bekend dat je daar heerlijk weg kunt turen over de open zee. En ja, als daar dan een groot zeilschip voorbij vaart, zit jij op de eerste rij!
2. "Nou, nog eentje dan!"

Citroenijsjes blijven toch wel een verfrissende afsluiter van de stranddag. Samen smikkelen jullie erop los. “Mam, wil je er ook nog één?” Ach het is toch vakantie… En na die klim van strand naar camping zijn die calorietjes er zo weer vanaf. ????

3.“Heerlijk, zo’n plekje om mijn boeken uit te lezen!”

Zit je net met je verse koffie voor de tent, beginnen de kinderen een spetterend waterballonnengevecht met elkaar. Jouw waakstand draait op volle toeren! Je bent tenslotte net gedoucht en je wilt net rustig dat goede boek uit lezen. Kleine kans dat je dit gebeurt op een terrassencamping. Daar heb je lekker je eigen stekkie en de kinderen leven zichzelf wel uit in de speeltuin en op het voetbalveldje. Kun jij je lekker verzinken in die detective (of je telefoon)! ????
4. "Groener wordt het niet!"

Pijnbomen, kurkeiken en soms zelfs een hele botanische tuin . Terrassencampings zijn vaak zo mooi omdat ze midden in de natuur staan! Zodra je ‘s morgens de tent open ritst, komt de geur van hars je al tegemoet. Je neemt even een diepe ademteug, heerlijk begin van de dag! En zodra die koperen ploert zijn warme stralen over de heuvels van de camping uitstrooit kom je erachter dat al die bomen nog een heel groot voordeel hebben. Al dat groen geeft schaduw! Wel zo fijn met die mediterrane temperaturen. Je stoomt ‘s morgens niet uit je tent en ‘s avonds, na een lekker wijntje, slaap je als een roos.
>>> Zin in een zomervakantie op hoog niveau?
Ga met ons mee naar:
Castagneto Carducci, Italië,
Elba, Italië of
Tossa de Mar, Spanje
Zomer 

De 5 beste campings voor de zomer!

Eerlijk? Ondanks dat de winter ook z’n voordelen heeft, zit de zomer alweer in onze bol. Wat is er nou lekkerder dan blote benen, buiten, vrijheid, spelen, samenzijn, zon, strand: vakantie! Daarom: tijd voor voorpret, dan zijn we in ieder geval in gedachten al lekker weg. Herkenbaar? Zit je ineens te staren en zijn je gedachten ergens in Frankrijk. In de zon, bij watervallen en brocante markten. Of misschien gaan jullie voor meer actie en peddelen jij en je kinderen mee op de rivier de Aude. Of zit je voor de tent op het strand van Istrië, met elke morgen een duik in de azuurblauwe zee. Je peuter bouwt zandkastelen. Even knipperen, ja, daar zitten jullie ineens op die gezellige familiecamping in Overijssel waar je van het meer, zo het strand, en dan weer het zwembad induikt. Of nee, liever abseilen in de Ardennen en de dag steevast bij de boulangerie beginnen… Wacht even: het is ZOMER!Tijd voor voorpret, ontdekken en plannen maken. En omdat je van het verleden alleen maar leren kunt: dit is onze top 5 bestbeoordeelde eenoudervakanties van 2018. Kortom: deze tenten zijn top. En, zit er iets bij? 1. Altijd feest - Camping Het Stoetenslagh, RheezerveenRheezerveen? Eenmaal geweest en je vergeet de naam nooit meer. Want op deze camping in Overijssel heb je met mooi weer geluk (strand, meer en Slagharen) en ook in tijden van minder weer blijf je gelukkig. Dan ga je binnen naar het strand, mét beachvolleybalvelden, neem je een duik in het zwembad of ga je lekker bubbelen, bowlen en verder spelen.
Geplaatst op 25 januari 2019
Zomer 

Het coronavirus: wat betekent dat voor jouw vakantie?

Laatste update: 12 juni 2020 - 11:06 uur
In de laatste persconferentie heeft het kabinet meer duidelijkheid gegeven over welke vakanties door kunnen gaan. Dat is goed nieuws voor onze vakanties in
Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië. Daarnaast verwachten wij dat de vakanties in een deel van Frankrijk ook door kunnen gaan: Lacanau Océan en Le Gibanel. Hoe je vakantie eruitziet in deze tijd? Dat verschilt per bestemming, we zijn namelijk afhankelijk van de landelijke en lokale richtlijnen van het vakantieland. Maar dit kunnen we nu al met zekerheid zeggen over alle bestemmingen:
✔ Het is veilig. We organiseren alleen vakanties als het reisadvies in het land code groen of geel heeft. ✔ Onze tenten staan gezellig bij elkaar. Er is voldoende afstand tussen jouw tent en de buren: minimaal 1,5 meter! ✔ Er staat een team op bestemming voor je klaar, juist nu. ✔ We zorgen voor een EstiFun & EstiVenture programma. Alle activiteiten zijn coronaproof! ✔ Het sanitair op de camping is open. Soms wel in aangepaste vorm en met de nodige veiligheidsmaatregelen. De actuele informatie vind je binnenkort op deze pagina. ✔ Je kan altijd een duik nemen. Het kan zijn dat voor het zwembad regels gelden. De laatste updates vind je binnenkort hier. Is het zwembad dicht? Dan is er altijd een alternatief in de buurt, zoals de zee of een zwemmeer. De gezondheid van onze (jonge) Gasten staat voorop bij alle beslissingen die wij nemen. We houden constant de website van het  RIVM in de gaten en we volgen nauwlettend het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa). Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over jouw vakantie en het coronavirus.
Geplaatst op 26 februari 2020
Zomer 

5 workouts voor het hele gezin

Nu jullie zomervakantie met zevenmijlslaarzen dichterbij komt, is het tijd om dat thuiswerklijf van jou eens flink onder handen te nemen! Want fit zijn, dat voel je aan je lijf en in je hoofd! Doe elke dag één van deze 5 workouts en je voelt je telkens een stukje fitter. En die workouts zijn ook nog eens super om samen met de kinderen te doen. Dus voel je je samen fit! Summerbody: here we come!
Geplaatst op 10 juni 2020
  • “De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen.”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail