Ik heb de zomer in mijn bol...

...alle terrassencampings zijn weer vol!

Een terrassencamping? Ga ik dit allemaal wel bolwerken met de kids? Natuurlijk! Je kids weten na een dagje niet beter en speren naar boven, want daar is het voetbalveld, het zwembad (met adembenemend uitzicht) óf de speeltuin met lange glijbaan. En met deze vier voordelen kies ook jij deze zomer voor een camping met hoogteverschil:

1. "Kijk, papa! Een zeilschip!"

Al dat klimmen heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wat dacht je van de schitterende uitzichten! Je kijkt niet bij Jan en alleman naar binnen, maar je geniet gewoon van vrije uitkijk (tussen de pijnbomen door). In Castagneto Carducci kijk je uit over de hele Toscaanse kust, op Elba voelt het alsof je in de jungle logeert en de Spaanse Costa Brava staat erom bekend dat je daar heerlijk weg kunt turen over de open zee. En ja, als daar dan een groot zeilschip voorbij vaart, zit jij op de eerste rij!
2. "Nou, nog eentje dan!"

Citroenijsjes blijven toch wel een verfrissende afsluiter van de stranddag. Samen smikkelen jullie erop los. “Mam, wil je er ook nog één?” Ach het is toch vakantie… En na die klim van strand naar camping zijn die calorietjes er zo weer vanaf. ????

3.“Heerlijk, zo’n plekje om mijn boeken uit te lezen!”

Zit je net met je verse koffie voor de tent, beginnen de kinderen een spetterend waterballonnengevecht met elkaar. Jouw waakstand draait op volle toeren! Je bent tenslotte net gedoucht en je wilt net rustig dat goede boek uit lezen. Kleine kans dat je dit gebeurt op een terrassencamping. Daar heb je lekker je eigen stekkie en de kinderen leven zichzelf wel uit in de speeltuin en op het voetbalveldje. Kun jij je lekker verzinken in die detective (of je telefoon)! ????
4. "Groener wordt het niet!"

Pijnbomen, kurkeiken en soms zelfs een hele botanische tuin . Terrassencampings zijn vaak zo mooi omdat ze midden in de natuur staan! Zodra je ‘s morgens de tent open ritst, komt de geur van hars je al tegemoet. Je neemt even een diepe ademteug, heerlijk begin van de dag! En zodra die koperen ploert zijn warme stralen over de heuvels van de camping uitstrooit kom je erachter dat al die bomen nog een heel groot voordeel hebben. Al dat groen geeft schaduw! Wel zo fijn met die mediterrane temperaturen. Je stoomt ‘s morgens niet uit je tent en ‘s avonds, na een lekker wijntje, slaap je als een roos.
>>> Zin in een zomervakantie op hoog niveau?
Ga met ons mee naar:
Castagneto Carducci, Italië,
Elba, Italië of
Tossa de Mar, Spanje
Zomer 

De 5 beste campings voor de zomer!

Eerlijk? Ondanks dat de winter ook z’n voordelen heeft, zit de zomer alweer in onze bol. Wat is er nou lekkerder dan blote benen, buiten, vrijheid, spelen, samenzijn, zon, strand: vakantie! Daarom: tijd voor voorpret, dan zijn we in ieder geval in gedachten al lekker weg. Herkenbaar? Zit je ineens te staren en zijn je gedachten ergens in Frankrijk. In de zon, bij watervallen en brocante markten. Of misschien gaan jullie voor meer actie en peddelen jij en je kinderen mee op de rivier de Aude. Of zit je voor de tent op het strand van Istrië, met elke morgen een duik in de azuurblauwe zee. Je peuter bouwt zandkastelen. Even knipperen, ja, daar zitten jullie ineens op die gezellige familiecamping in Overijssel waar je van het meer, zo het strand, en dan weer het zwembad induikt. Of nee, liever abseilen in de Ardennen en de dag steevast bij de boulangerie beginnen… Wacht even: het is ZOMER!Tijd voor voorpret, ontdekken en plannen maken. En omdat je van het verleden alleen maar leren kunt: dit is onze top 5 bestbeoordeelde eenoudervakanties van 2018. Kortom: deze tenten zijn top. En, zit er iets bij? 1. Altijd feest - Camping Het Stoetenslagh, RheezerveenRheezerveen? Eenmaal geweest en je vergeet de naam nooit meer. Want op deze camping in Overijssel heb je met mooi weer geluk (strand, meer en Slagharen) en ook in tijden van minder weer blijf je gelukkig. Dan ga je binnen naar het strand, mét beachvolleybalvelden, neem je een duik in het zwembad of ga je lekker bubbelen, bowlen en verder spelen.
Geplaatst op 25 januari 2019
Zomer 

Het coronavirus: wat betekent dat voor jouw vakantie?

Laatste update: 26 maart 2020 - 15:40 uur - De veiligheid en gezondheid van onze (jonge) Gasten staat voorop, bij alle beslissingen die wij nemen. We houden constant de website van het RIVM in de gaten en we volgen nauwlettend het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa).

Op dit moment is het advies: reis de komende periode niet meer naar het buitenland, tenzij strikt noodzakelijk. Op dit moment is de zomervakantie nog te ver weg om de situatie goed te kunnen beoordelen en passende maatregelen te treffen. Alles kan nog veranderen.

Stel dat het BuZa een negatief reisadvies afgeeft voor jullie bestemming en dit nog steeds van kracht is in jouw vakantieperiode, dan moeten we jullie vakantie op basis van onvermijdbare en buitengewone omstandigheden annuleren. In dat geval krijg je van ons een Corona-voucher. Deze voucher kan je inwisselen voor een vakantie op een later moment!
Geplaatst op 26 februari 2020
  • “De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen.”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail