Dit hoor je niemand zeggen tijdens een wintersport van Estivant
5 dingen die je niemand hoort zeggen...

...tijdens een wintersport van Estivant!

Pas op: boekingsgevaar! Want na het lezen van deze vijf punten, wil je maar één ding: samen op voorjaarsvakantie naar de sneeuw. Eenmaal ter plaatse hoor je in ieder geval deze vijf zinnen niet.

1. 'Straks zijn we te laat voor de skiles!'

Opschieten? Hoeft niet, het is vakantie. Het leuke (en handige) van wintersporten met Estivant is dat er tijdens de voorjaarsvakantie altijd een team voor je klaarstaat. Na het ontbijt helpen wij je met het wegbrengen van de kinderen naar hun ski- en snowboardles. (‘Heb je alles bij je? Bril, helm, handschoenen?’) Samen pakken we de skibushalte voor de deur of nemen de lift. De les kan beginnen, het is tijd voor de eerste afdaling.

Hoor je de sneeuw kraken?

2. 'Waar regel ik onze skipassen en snowboards?'

Ons motto is: jullie genieten, wij doen de rest. Dus geef de touwtjes vooral uit handen en laat ons alles regelen. Van skipassen, materialen tot lessen. Een piste pakken met verse sneeuw, dat moet je trouwens wel zelf doen.

Lang zal Marilleva!

3. 'Is het al zo laat? Ik moet mijn kind ophalen!'

Daar sjees je naar beneden, de skiles van je mini is zo afgelopen. Jammer, want de lucht is blauw, je gaat zo lekker en het liefst pak je nog een afdaling. Of twee. Ho, stop!
Wij halen je kind aan het einde van de dag op van de les. Tijd voor EstiFun & EstiVenture! Spelen wij met z’n allen lekker door en jou zien we later. Veel plezier!

Check hier alle wintersportvakanties!

4. 'Après-skiën zit er deze week niet in'

Echt wel, want na de laatste afdaling is er alle ruimte voor een biertje of een schnaps. Natuurlijk wel op gepaste afstand! Hoeft trouwens niet hè? Ontspannen in de wellness dichtbij jullie hotel kan ook of je gaat een boek lezen bij de open haard. Wintersporten met Estivant is namelijk tijd samen én tijd voor jezelf. Want het is ook jóúw vakantie. Zien wij elkaar straks weer bij het eten.
Apresski-Mittersill

5. 'Wat zal ik vanavond nou weer eens koken?'

Koken? Bij ons schuif je na een dag sneeuwpret gewoon ’s avonds aan. Zoals in Jenig waar je 's avonds aanschuift voor een diner met producten uit de regio. En ook ’s ochtends verlaten jullie het hotel niet zonder een goede bodem. Ook in hotel Bräurup in het Oostenrijkse Mittersill. Of jullie gaan voor een hotel aan de andere kant van de berg in de Italiaanse Alpen. Waar de Oostenrijkers misschien wel een beetje het culinaire nakijken hebben. De Italianen roeren er namelijk met liefde in jullie pannen en potten.

Niet alleen skiën op hoog niveau!

Op zoek naar een heerlijke wintersportvakantie? Ga met ons mee in het voorjaar naar Oostenrijk of Italië!
Winter 

Samen sterk!

Iets meer dan anderhalf jaar geleden, aan het begin van de corona-pandemie, sloten we onze blog af met de voorspelling dat er ook weer een tijd na-corona zou komen en dat wij er dan ook nog steeds zouden zijn, voor jullie. Achteraf gezien best een stevige uitspraak, want we hebben het flink voor onze kiezen gekregen, maar het was gesproken vanuit vertrouwen. Het is in meerdere opzichten een ingewikkelde tijd (geweest). Iedereen heeft in meer of mindere mate te maken gehad met de gevolgen van de coronapandemie. Ook voor ons was het een spannende tijd. Veel onzekerheid over het wel of niet doorgaan van jullie vakanties, het uitgeven van vouchers, het trainen van onze teams (online!) en de onzekerheid of we het überhaupt financieel gingen redden. Het dieptepunt was toch wel afgelopen zomer. Nog voordat de zomervakantie begon zaten er al vier(!) complete teams in quarantaine. Daarna moest er een volle bus uit Kroatië terug naar huis met mensen die nèt waren aangekomen. Allemaal door één enkele positieve zelftest ter plekke. En, niet te vergeten: de hevige overstromingen in de Ardennen. Hele camping met 30 tenten (en inventaris) weggespoeld. Toch hebben we het gered en staan we nu sterker dan ooit, klaar voor een mooie toekomst. Dankzij trouwe en begripvolle Gasten. “Niet naar Spanje dit jaar, dan gaan we wel naar Nederland”. Jullie accepteerden de corona vouchers en hielpen ons daarmee vorig jaar de winter door. En we hadden verwacht dat de reviews dit jaar ietwat lager zouden uitvallen door alle corona maatregelen. Maar niets bleek minder waar! We werden verrast door dankbare worden en hogere cijfers dan ooit! Allemaal door de onmetelijke inzet van onze kantoormedewerkers en fantastische teams op locatie. Altijd vol energie om van jullie vakantie een topvakantie te maken. En eerlijk is eerlijk, we hebben ook veel steun van de overheid ontvangen. Daar zijn we zeker ook dankbaar voor en heeft ons geholpen om door deze ingewikkelde tijd heen te komen. Het afgelopen jaar hebben ook wij helaas afscheid genomen van een aantal fijne collega’s. Maar inmiddels zijn we weer op volle sterkte en gaan met veel vertrouwen de komende jaren weer onze stinkende best doen om jullie een topvakantie te bezorgen. Dat we daarbij vast nog wel eens verrast zullen worden, zoals nu weer met de laatste Omikron maatregelen in Oostenrijk staat vast, maar inmiddels weten we; samen kunnen we dit aan en samen staan we sterk. Samen met jullie. Dank jullie wel voor jullie steun en vertrouwen in Estivant. We wensen je fijne feestdagen met elkaar en een gezond 2022 waarin we vast en zeker weer ouderwets veel plezier met jullie gaan beleven! Hartelijke groeten, Guido en Martijn (namens heel team Estivant Vakanties)
Geplaatst op 24 december 2021

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail