5 dingen die je niemand hoort zeggen...

...tijdens een wintersport van Estivant!

Pas op: boekingsgevaar! Want na het lezen van deze vijf punten, wil je maar één ding: samen op voorjaarsvakantie naar de sneeuw. Eenmaal ter plaatse hoor je in ieder geval deze vijf zinnen niet.

1. 'Straks zijn we te laat voor de skiles!'

Opschieten? Hoeft niet, het is vakantie. Het leuke (en handige) van wintersporten met Estivant is dat er tijdens de voorjaarsvakantie altijd een team voor je klaarstaat. Na het ontbijt helpen wij je met het wegbrengen van de kinderen naar hun ski- en snowboardles. (‘Heb je alles bij je? Bril, helm, handschoenen?’) Samen pakken we de skibushalte voor de deur of nemen de lift. De les kan beginnen, het is tijd voor de eerste afdaling.

Hoor je de sneeuw kraken?

2. 'Waar regel ik onze skipassen en snowboards?'

Ons motto is: jullie genieten, wij doen de rest. Dus geef de touwtjes vooral uit handen en laat ons alles regelen. Van skipassen, materialen tot lessen. Een piste pakken met verse sneeuw, dat moet je trouwens wel zelf doen.

Lang zal Marilleva!

3. 'Is het al zo laat? Ik moet mijn kind ophalen!'

Daar sjees je naar beneden, de skiles van je mini is zo afgelopen. Jammer, want de lucht is blauw, je gaat zo lekker en het liefst pak je nog een afdaling. Of twee. Ho, stop!
Wij halen je kind aan het einde van de dag op van de les. Tijd voor EstiFun & EstiVenture! Spelen wij met z’n allen lekker door en jou zien we later. Veel plezier!

Check hier alle wintersportvakanties!

4. 'Après-skiën zit er deze week niet in'

Echt wel, want na de laatste afdaling is er alle ruimte voor een biertje of een schnaps. Natuurlijk wel op gepaste afstand! Hoeft trouwens niet hè? Ontspannen in de wellness dichtbij jullie hotel kan ook of je gaat een boek lezen bij de open haard. Wintersporten met Estivant is namelijk tijd samen én tijd voor jezelf. Want het is ook jóúw vakantie. Zien wij elkaar straks weer bij het eten.
Apresski-Mittersill

5. 'Wat zal ik vanavond nou weer eens koken?'

Koken? Bij ons schuif je na een dag sneeuwpret gewoon ’s avonds aan. Zoals in Jenig waar je 's avonds aanschuift voor een diner met producten uit de regio. En ook ’s ochtends verlaten jullie het hotel niet zonder een goede bodem. Ook in hotel Bräurup in het Oostenrijkse Mittersill. Of jullie gaan voor een hotel aan de andere kant van de berg in de Italiaanse Alpen. Waar de Oostenrijkers misschien wel een beetje het culinaire nakijken hebben. De Italianen roeren er namelijk met liefde in jullie pannen en potten.

Niet alleen skiën op hoog niveau!

Op zoek naar een heerlijke wintersportvakantie? Ga met ons mee in het voorjaar naar Oostenrijk of Italië!
Winter 

...laat Koning Winter maar komen!

De voorjaarsvakanties staan nog maar net online en Maria Alm is al uitverkocht! Ook Niederau en Stumm zitten nu al bijna vol. Supergaaf natuurlijk, maar voordat jouw kansen als sneeuw voor de zon verdwijnen: wees er snel bij! Dus kies je bestemming en de voorpret kan beginnen. Heel simpel: jullie genieten, wij doen de rest! Welke alpenweides trotseren jij en je kids komend voorjaar? We stellen alle beschikbare winterbestemmingen hieronder even aan je voor:
Geplaatst op 02 oktober 2019

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail