Estivant Wintersportvakanties
Sneeuwpret!

5 redenen om met ons op wintersport te gaan

Pas op: boekingsgevaar! Want na het lezen van deze vijf voordelen, wil je maar één ding: samen met je kroost op voorjaarsvakantie naar de sneeuw. Er zijn 5 dingen waar je tijdens onze wintersportvakanties als ouder dan op kunt rekenen:

1. Je wordt volledig onthaast
Opschieten? Hoeft niet, het is vakantie! Ga je met ons op wintersport, dan staat er altijd een team voor je klaar. Na een gezamenlijk ontbijt brengen wij je kind(eren) naar de ski- of snowboardles.“Heb je alles bij je? Bril, helm, handschoenen?” Die vragen hoef je dus niet te stellen. Samen pakken we de skibus voor de deur en stappen we de lift in. De les kan beginnen, tijd voor de eerste afdaling!

Bekijk alle wintersportvakanties >
Eenouder wintersportvakantie

2. Je hoeft zelf niets te regelen
Ons motto is: jullie genieten, wij doen de rest. Dus geef de touwtjes vooral uit handen en laat ons alle praktische zaken regelen. Van skipassen halen, materialen organiseren tot lessen boeken. Een piste pakken met verse sneeuw, dát staat je trouwens wel te wachten.

Bekijk alle wintersportvakanties >
Skiën eenouders

3. Je hoeft niet op de klok te kijken
Daar sjees je naar beneden, de skiles van je koter(s) is bijna afgelopen. Jammer, want de lucht is blauw. Je gaat net zo lekker. Het liefst pak je nog een afdaling. Of twee. Ho, stop! Dat kan dus ook. Wij halen je kind aan het einde van de dag op van de les. Dan is het tijd voor EstiFun (lekker tekenen, bijvoorbeeld) & EstiVenture (jachtseizoen in het dorp)! Spelen wij met z’n allen lekker door en jou zien we later. Veel piste-plezier!

Bekijk alle wintersportvakanties >
Wintersportvakanties

4. Je kunt gewoon naar de après-ski
Echt wel, want na de laatste afdaling is er alle ruimte voor een biertje of een schnaps. Maar alleen voor wie wil! Ontspannen in de wellness kan natuurlijk ook. Of je nestelt jezelf bij de open haard met een lekker boek. Ga je met ons mee op wintersport, dan heb je namelijk tijd samen én tijd voor jezelf. Zien we elkaar straks weer bij het eten.

Bekijk alle wintersportvakanties >
Voorjaarsvakantie eenouders

5. Je hoeft niet te koken
Koken? Nee joh! Na een dag sneeuwpret schuif je ’s avonds gewoon aan. Zoals in Jenig waar je verwend wordt met producten uit de regio. En ook ’s ochtends verlaten jullie het hotel niet zonder een goede bodem. Óf jullie gaan voor een hotel aan de andere kant van de berg in de Italiaanse Alpen. De Italianen stoppen sowieso een grote dosis liefde in wat ze op tafel zetten!

Bekijk alle wintersportvakanties >
Wintersport diner
Dit voorjaar met je kind(eren) mee op wintersport? Ga mee naar de pistes van Oostenrijk of Italië! Bekijk hier alle wintersportvakanties!
Winter 

Samen sterk!

Iets meer dan anderhalf jaar geleden, aan het begin van de corona-pandemie, sloten we onze blog af met de voorspelling dat er ook weer een tijd na-corona zou komen en dat wij er dan ook nog steeds zouden zijn, voor jullie. Achteraf gezien best een stevige uitspraak, want we hebben het flink voor onze kiezen gekregen, maar het was gesproken vanuit vertrouwen. Het is in meerdere opzichten een ingewikkelde tijd (geweest). Iedereen heeft in meer of mindere mate te maken gehad met de gevolgen van de coronapandemie. Ook voor ons was het een spannende tijd. Veel onzekerheid over het wel of niet doorgaan van jullie vakanties, het uitgeven van vouchers, het trainen van onze teams (online!) en de onzekerheid of we het überhaupt financieel gingen redden. Het dieptepunt was toch wel afgelopen zomer. Nog voordat de zomervakantie begon zaten er al vier(!) complete teams in quarantaine. Daarna moest er een volle bus uit Kroatië terug naar huis met mensen die nèt waren aangekomen. Allemaal door één enkele positieve zelftest ter plekke. En, niet te vergeten: de hevige overstromingen in de Ardennen. Hele camping met 30 tenten (en inventaris) weggespoeld. Toch hebben we het gered en staan we nu sterker dan ooit, klaar voor een mooie toekomst. Dankzij trouwe en begripvolle Gasten. “Niet naar Spanje dit jaar, dan gaan we wel naar Nederland”. Jullie accepteerden de corona vouchers en hielpen ons daarmee vorig jaar de winter door. En we hadden verwacht dat de reviews dit jaar ietwat lager zouden uitvallen door alle corona maatregelen. Maar niets bleek minder waar! We werden verrast door dankbare worden en hogere cijfers dan ooit! Allemaal door de onmetelijke inzet van onze kantoormedewerkers en fantastische teams op locatie. Altijd vol energie om van jullie vakantie een topvakantie te maken. En eerlijk is eerlijk, we hebben ook veel steun van de overheid ontvangen. Daar zijn we zeker ook dankbaar voor en heeft ons geholpen om door deze ingewikkelde tijd heen te komen. Het afgelopen jaar hebben ook wij helaas afscheid genomen van een aantal fijne collega’s. Maar inmiddels zijn we weer op volle sterkte en gaan met veel vertrouwen de komende jaren weer onze stinkende best doen om jullie een topvakantie te bezorgen. Dat we daarbij vast nog wel eens verrast zullen worden, zoals nu weer met de laatste Omikron maatregelen in Oostenrijk staat vast, maar inmiddels weten we; samen kunnen we dit aan en samen staan we sterk. Samen met jullie. Dank jullie wel voor jullie steun en vertrouwen in Estivant. We wensen je fijne feestdagen met elkaar en een gezond 2022 waarin we vast en zeker weer ouderwets veel plezier met jullie gaan beleven! Hartelijke groeten, Guido en Martijn (namens heel team Estivant Vakanties)
Geplaatst op 24 december 2021
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail