Thuiswerken is nog nooit zó leuk geweest... Met de Esti-Bingo!

Je wordt wakker en kijkt met een schuin oog op de wekker. 05:30 uur. Je hele normale ritme is in deze tijd in de war, maar gelukkig kun je je nog héél even omdraaien… Nog geen vijf minuten later is het alweer bingo! Die kleine staat naast je bed op een tamboerijn te rammen. Whaaaa!

Leuk, die extra tijd met de kinderen, maar als er echt dingen moeten gebeuren in huis of voor werk, dan is het toch wel lekker. Die paar uurtjes dat ze op school zijn.

Thuiswerken én ook nog eens als leraar aan de slag. Wij geven het je te doen. Het hoeft geen nachtmerrie te zijn, want het is natuurlijk ook een hele speciale tijd. Wij helpen je graag door de drukke momenten van je dag heen. Met de Esti-bingo!

Iedere maandag posten wij een nieuwe Esti-Bingo. Onderaan deze blog vind je elke week de nieuwste bingokaart. Daar staan ook die van de afgelopen weken, mocht je door alle opdrachten heen zijn. We plaatsen de bingokaart natuurlijk ook op Facebook en Instagram. Zo kun je de bingo digitaal doen, maar ook het bestandje uitprinten. Daarin voegen we bij sommige opdrachten ook nog wat handige informatie toe!

Lukt het jouw kind om alle opdrachten in één week af te krijgen? Wij zijn natuurlijk benieuwd hoe dat bij jullie gaat. Tag ons daarom in je filmpje of foto op Facebook en Instagram. Gebruik daarbij de hashtag #estibingo . Heel veel plezier!
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail