3 combivakanties zonder keuzestress

'Ik kan niet kiezen!'

Gaan we dit jaar voor een strandvakantie (met idyllische baaien) of kiezen we voor adrenaline en duiken we de bergen in? Of toch liever Italië? De heuvels van Toscane of het eeuwige eilandgeluk op Elba? Maak het jezelf makkelijk en ga voor een van onze combivakanties. Zo hoef je niet te kiezen en vieren jullie vakantie op twee prachtige plekken.

1. Van het groene hart, naar zee

In de Dordogne, in Gibanel, maakt je groene hart een sprongetje, want de hoogstandjes van Moeder Natuur zijn er ontelbaar. Denk aan heuvels, wouden, grotten, watervallen en prachtige rivierbeddingen. En daar, áán de rivier, vind je onze luxe camping Château du Gibanel. Na een week springen in de waterval, mountainbiken, speurtochten, hiken en de rust van de natuur, is het tijd voor iets totaal anders. Even heerlijk die zoute wind door je haren, slipperen over de boulevard, surfen, suppen, zwemmen en zonnen! De tweede week van de vakantie brengen jullie namelijk door op onze camping pal achter de duinen, in Lacanau Océan.
2. Van actie in de bergen naar azuurblauwe baaien

In Axat, een dorpje in de prachtige Pyreneeën, stroomt de adrenaline door je aderen. Er is zoveel leuks te doen! Rotsklimmen, canyoningen, mountainbiken, wildwaterraften, boogschieten, abseilen, grotten ontdekken. Na een week actie, willen jullie ook graag wat rust in de tent. Met je voeten in het zand, zon en de zee. Dat kan, want week twee genieten jullie in Argelès-sur-Mer. De zon draait er overuren, de Pyreneeën schitteren op de achtergrond en de palmbomen wuiven je toe. Neerstrijken aan de idyllische Spaanse kust in Tossa de Mar kan trouwens ook. Voor als je meer zin hebt in azuurblauwe privébaaitjes en eeuwenoude dorpen.
3. Toscaanse heuvels & het eiland van Napoleon

Als je aan Toscane denkt, ben je meteen een beetje op vakantie. De groene heuvels, pijnbomen, die wijnvelden, heerlijk eten en de zachte avondzon. Pisa, Lucca, Florence: de kunstschatten van Italië, misschien zelfs wel van de hele wereld, liggen er in je achtertuin. En ook in het dorpje Viareggio, met onze camping niet ver van de Ligurische Zee. Na een week van vele schatten, is het tijd voor een oase van Italiaanse rust. Keizer Napoleon werd ooit naar het eiland Elba verbannen, en daar verblijven jullie in week twee. En dat is allesbehalve een straf. Onze camping Village Rosselba le Palme ligt middenin de prachtige Giardino botanico dell'Ottone, een enorme Botanische tuin. Met een groot zwemparadijs met watervallen en glijbanen én uiteraard ontbreekt ook hier het lekkere eten niet. Kun je geen genoeg krijgen van de Toscaanse heuvels en stadjes? Kies dan voor een tweede week in Cecina Mare en bezoek de middeleeuwse stad Siena!
Papa's en mama's klaar? Mixen maar!

Axat - Argelès-sur-Mer
Tossa de Mar - Axat
Gibanel - Saumur
Lacanau Océan - Gibanel
Saumur - Lacanau Océan
Idromeer - Gardameer
Viareggio - Cecina Mare
Cecina Mare - Elba
Elba - Viareggio
Bled - Poreč
Rovinj - Bled

Ken je de mama/papa-combi al?

Het allerleukste is: op vakantie met mama én papa. Dat betekent in de praktijk vaak twee vakanties en dus twee keer heen en weer reizen. En dat is zonde, want in die tijd hadden ze ook bommetjes en baantjes kunnen maken in het zwembad. De perfecte oplossing is onze mama/papa-combi. Je kind blijft op locatie en jullie als ouders wisselen elkaar af. Ook leuk: boek een combi-vakantie van twee bestemmingen bij elkaar in de buurt. Je betaalt maar een keer de reis van de kinderen en reserveringskosten.

Word ook EstiFAN!

  • “Heerlijk onbezorgd vakantie vieren en ontzorgd worden omdat alles voor je geregeld is!”
    Stefanie, Kos

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma van 09.00 - 20.00 uur di. t/m vr. van 9.00 - 18.00 uur en op za. van 10.00 - 16.00 uur.

Whatsapp

06-23 67 99 22

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur di. t/m vr. van 9.00 - 18.00 uur en op za. van 10.00 - 16.00 uur.

Chat

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur di. t/m vr. van 9.00 - 18.00 uur en op za. van 10.00 - 16.00 uur.

Start chat

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur di. t/m vr. van 9.00 - 18.00 uur en op za. van 10.00 - 16.00 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail