Blog Ontspannen kamperen met de allerkleinste, zo doe je dat!
Onze Benjaminvakantie!

Ontspannen kamperen met de allerkleinste, zo doe je dat!

Ik ga niet op vakantie, want de jongste is nog zo klein.’ Of: ‘Met twee kids van nog geen vijf kom ik écht niet aan ontspanning toe.’ Er zijn genoeg redenen te bedenken om niet op vakantie te gaan met kleine kinderen. Zonde, want juist in de eerste jaren is een vakantie samen waardevol. Geen alledaagse taakjes, maar volledige aandacht voor elkaar. Overdag organiseert het team leuke spelletjes en knutselmiddagen met de kleintjes. Weet je wat dat voor jou betekent? Vrije tijd! Toevallig nog een spannend boek liggen?

Wat is een benjaminvakantie?
Onze benjaminvakantie is een vakantie met én voor de allerkleinsten. Nou dat komt, gezien de naam, niet helemaal uit de lucht vallen. Maar wat kun je nou precies verwachten? Laten we beginnen met het belangrijkste: deze vakantie is speciaal voor ouders met kinderen tussen 1 en 5 jaar oud.

Tijdens de vakantie staat er een team klaar om te helpen, want alleen met een uk op vakantie kan soms best aanpoten zijn: ‘Mama, kijk eens.’ ‘Papa, ik heb honger.’ ‘Oeps, een volle broek.’ ‘Papa, zullen we spelen.’ Eén of twee kleintje(s) vragen al snel veel aandacht. Je staat continue 'aan' en van een échte vakantie is geen sprake. Zonde, want ook jij hebt vakantie nodig om even op te laden. Vandaar dat ons team niet alleen helpt, maar ook leuke spellen organiseert voor jouw kind(eren) en zijn kleine vriendjes. Zo heb jij tijd voor jezelf en tijd om met de andere ouders te proosten op jullie welverdiende vakantie!
Estivant Benjaminvakantie
Wat staat er op het programma tijdens de benjaminvakantie?
Ons programma is afgestemd op de kleintjes. Dat betekent korte activiteiten van 30 minuten tot 1,5 uur. Het Estivant team staat (bijna) elke dag in de startblokken om de kids te vermaken tijdens EstiMini. Van schminken tot zandkastelen bouwen en zakdoekje leggen; niets is te gek. Aan de kids de keuze waar ze zin in hebben. In de tussentijd heb jij tijd om dat ene boek te lezen, koffie te drinken met andere ouders, ongestoord te douchen of het stof van je hardloopschoenen te vegen en kilometers maken.

Aanvullend zijn er activiteiten die je samen met je kinderen en de groep kunt doen, zoals dieren knuffelen op de boerderij, een kriebelbeestjes speurtocht en als klapper van de week: de gezamenlijke pastaparty! 's Avonds voor het slapengaan, is er twee á drie keer een pyjama-momentje. Dan lezen we samen nog even een boek of doen we een rustig spelletje. En als de kinderen slapen, komen de ouders samen tijdens de spellenavond of de babyfoon-borrel om gezellig de dag af te sluiten!
Waterpret Benjaminweek
‘Is overal aan gedacht, ook echt óveral aan gedacht?’
Het antwoord is ja! Ons kampeerveld is overzichtelijk en veilig (geen water in de buurt), dus de kleintjes kunnen lekker met elkaar spelen. Verder vind je op het kampeerveld een compleet ingerichte verzorgingstent, inclusief magnetron en babybadje. Jouw eigen tent is voorzien van kinderbestek, een verschoonkussen, een plaspotje, een kinderbedje met matras* én kinderstoeltje*. Reken maar uit hoeveel bagageruimte (en gesjouw) dat scheelt!

Tóch zit met kleine kinderen de kofferbak altijd aardig vol, daarom organiseren wij een inpakuurtje op de dag van vertrek. Wij nemen de kids dan onder onze hoede, zodat jij rustig jullie spullen kan inpakken. Maar daar willen we nog even niet aan denken! Eerst maar eens een weeklang samen genieten. We zeiden toch dat het kan: tijd voor elkaar én me-time in één vakantie.

* Een kinderbedje en kinderstoeltje kan je gratis reserveren. Zelf meenemen mag ook!
Benjaminweek de Leistert
Er zijn nog maar een paar plekjes vrij op 27 augustus! Zien we jou en jouw benjamin(s) deze zomer tijdens onze benjaminvakantie in Limburg?
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail