Uitgaan én erop uitgaan!

4 tips voor tieners én ouders!

Zwemmen, surfen, raften en is er ook een disco? Als het aan je tieners ligt, gaan ze er in de zomervakantie vooral op uit. Met leeftijdgenoten. En wat wil jij? Charmante dorpjes in de Italiaanse bergen, Sloveense natuurhoogstandjes of liever azuurblauwe zee? Gelukkig zijn er genoeg bestemmingen waar jullie allemaal vinden waar je zin in hebt. 4 tips, speciaal voor tieners.
Tip 1: Camping Cala Llevado, Tossa de Mar, Spanje
Zon, zee en stappen

De zon zakt langzaam onder, en jullie zitten voor je tent te genieten van het uitzicht én een pizza van het huis. Vandaag zijn jullie in Barcelona geweest, en de dag afgekoeld met een snelle duik in de azuurblauwe zee. ‘Wat zullen we morgen eens gaan doen?’ zeg je tegen je dochter die op het puntje van haar stoel zit. ‘Baaitje pakken? Of een van de andere geheimen van de Costa Brava ontdekken? Even verderop ligt een bijzondere burcht.’ ‘Morgen?!’ zegt je dochter. ‘De avond is nog jong!’ Op naar de bars en discotheken van Tossa de Mar of Lloret de Mar iets verderop.
EOG Tossa Blog Tieners
Tip 2: Camping Bijela Uvala, Poreč, Kroatië
Zon, zee en stappen

Als je het over het paradijs hebt: kristalhelder water met baaien en onbewoonde eilandjes. Snorkels om en gaan, maar neerstrijken op het strand van de camping of een duik in een van de zwembaden kan natuurlijk ook. Of jullie nemen de benenwagen voor mooie vergezichten; voor meer actie in de watertaxi varen jullie naar Venetië of Poreč voor wat eeuwenoude stadse charme. Vergeet je zonnebrandcrème niet, want ook de zon verblijft hier graag. En wie gaat er vanavond mee naar de disco?
EOG Porec Blog Tieners
Tip 3: Viersterrencamping Šobec, Bled in Slovenië
Tijd voor actie!

De zee laten we achter ons. Maar we duiken wel een ander hoogstandje van Moeder Natuur in. Deze bestemming is populair en dat snappen wij heel goed. De bevolking is vriendelijk, de prijzen prettig, het weer fijn en de omgeving schreeuwt om actie. Zien jullie jezelf al raften, kanoën, bergbeklimmen, mountainbiken, hiken? En daarna een duik in het zwembad.
EOG Bled Blog Tieners
Tip 4: Sportcamping Rio Vantone, Idromeer, Italië
Tijd voor actie!

Pasta’s waar jullie je vingers bij aflikken, een spiegelglad verborgen meer in de bergen (zonder muggen!), charmante Italiaanse dorpjes en uitzichten waar je maar naar blijft kijken. En dan is het tijd om de spieren los te schudden en in beweging te komen, want wat is hier veel leuks te doen! Van zwemmen, tot surfen, peddelen, varen en dan van het meer zo de bergen in en hiken maar. Stilzitten voor je tent (met weer dat mooie uitzicht), kan natuurlijk ook.
EOG Idro Blog Tieners
Jouw vakantievrienden vind je hier!
Jij wil natuurlijk weten of er genoeg andere jongeren zijn om mee te feesten! Dit check je gemakkelijk op onze website. Bij iedere bestemming zie je onder tabblad Data & Prijzen hoeveel leeftijdgenoten en vaders of moeders op jullie reisdatum hebben geboekt! Hoe dat eruit ziet, zie je hieronder! Klik op de groene poppetjes om een actueel overzicht van de deelnemers te krijgen. Zoals je ziet zijn er al wat vakanties in Tossa de Mar uitverkocht, dus wees er snel bij!
EOG Deelnemers Blog Tieners
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail