Bungalows Viareggio

Ga je voor luxe? Kies dan voor onze bungalows in Viareggio! Je viert vakantie op de camping, maar met alle luxe van een huis. Zo heb je twee slaapkamers met - uiteraard - een goed bed met een stevig matras. Het grote voordeel van de bungalows is het grote, overdekte terras dat je tot je beschikking hebt. Alle bungalows zijn uitgerust met een complete keuken met koelkast en kookplaat en met een badkamer met toilet en douche.
Wonen en slapen
Onze bungalows in Viareggio zijn luxe ingericht met onder andere:

- Woonkamer met eethoek
- Volledig ingerichte keuken met koelkast en elektrische kookplaat
- 2 aparte slaapkamers; een kamer met een tweepersoonsbed en een kamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed
- Badkamer met douche, toilet en wastafel

De bungalows zijn ongeveer 25 tot 30 m2 groot en hebben een overdekt houten terras. De bungalows staan in een rij naast elkaar vlak naast de tenten die op ons eigen Estivant veld staan. Wel zo gezellig!
Wat moet je nog zelf meenemen?
Het is verplicht om een laken- en handdoekpakket te huren à € 17,50 p.p. Strandlakens zijn niet inbegrepen en moet je dus zelf meenemen.
Extra bijzettentje (meer dan 5 personen)
Alle bungalows zijn gebaseerd op gebruik door 4 personen. Voor reserveringen van 5 personen betaal je een toeslag van € 85,- en verblijft de 5e persoon in de bungalow. Voor reserveringen van 6 personen is er een bijzettentje voor de kinderen (€ 45,-).
Eindschoonmaak
Bij Estivant laten we je graag uitgerust naar huis gaan. Je bungalow wordt daarom standaard door de camping schoongemaakt. Deze eindschoonmaak is verplicht en de schoonmaakkosten bedragen € 50,- (bij de reissom inbegrepen).
Borg
Bij aankomst vragen we een borg van € 100,- voor de bungalow.
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail