Bungalows Viareggio

Ga je voor luxe? Kies dan voor onze bungalows in Viareggio! Je viert vakantie op de camping, maar met alle luxe van een huis. Zo heb je twee slaapkamers met - uiteraard - een goed bed met een stevig matras. Het grote voordeel van de bungalows is het grote, overdekte terras dat je tot je beschikking hebt. Alle bungalows zijn uitgerust met een complete keuken met koelkast en kookplaat en met een badkamer met toilet en douche.
Wonen en slapen
Onze bungalows in Viareggio zijn luxe ingericht met onder andere:

- Woonkamer met eethoek
- Volledig ingerichte keuken met koelkast en elektrische kookplaat
- 2 aparte slaapkamers; een kamer met een tweepersoonsbed en een kamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed
- Badkamer met douche, toilet en wastafel

De bungalows zijn ongeveer 25 tot 30 m2 groot en hebben een overdekt houten terras. De bungalows staan in een rij naast elkaar vlak naast de tenten die op ons eigen Estivant veld staan. Wel zo gezellig!
Wat moet je nog zelf meenemen?
Het is verplicht om een laken- en handdoekpakket te huren à € 17,50 p.p. Strandlakens zijn niet inbegrepen en moet je dus zelf meenemen.
Extra bijzettentje (meer dan 5 personen)
Alle bungalows zijn gebaseerd op gebruik door 4 personen. Voor reserveringen van 5 personen betaal je een toeslag van € 85,- en verblijft de 5e persoon in de bungalow. Voor reserveringen van 6 personen is er een bijzettentje voor de kinderen (€ 45,-).
Eindschoonmaak
Bij Estivant laten we je graag uitgerust naar huis gaan. Je bungalow wordt daarom standaard door de camping schoongemaakt. Deze eindschoonmaak is verplicht en de schoonmaakkosten bedragen € 50,- (bij de reissom inbegrepen).
Borg
Bij aankomst vragen we een borg van € 100,- voor de bungalow.
  • "Dit concept werkt voor ons beide perfect: mijn dochter kan spelen en vriendjes maken, ik kan ondertussen hardlopen en 's avonds gezellig met andere ouders een drankje drinken.”
    Anouk, Cecina Mare
  • "Ieder jaar overtreft het mijn verwachtingen. De gastvrijheid, het team, het ultieme vakantie gevoel! Klasse! Volgend jaar neem ik weer een duik in het vakantiegevoel!”
    Judith, Bitez
  • "Wat een goed concept! De kinderen hebben een fantastische vakantie gehad. Ik heb nieuwe mensen leren kennen en heerlijk kunnen ontspannen!”
    Emmie, Cambrils

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 18.00 uur.

Whatsapp

06-23 67 99 22

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 18.00 uur.

Chat

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 18.00 uur.

Start chat

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 18.00 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail