Estivant Eenoudervakantie

Maatregelen in Niederau

Hier vind je de actuele maatregelen voor Niederau (Oostenrijk). We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 11 november 2020 - 16.00


Het pensionRichtlijnen
HotelDraag een mondkapje in het hotel wanneer je je verplaatst. In je kamer mag je je mondkapje af doen. Bij aankomst dien je een verklaring over je gezondheidstoestand in te vullen en wordt je lichaamstemperatuur gemeten.
RestaurantAls gezin krijg je één tafel waar je de hele week aan eet. Er zijn gespreide tijden voor het diner en ontbijt. Er wordt van tevoren een indeling gemaakt. Volwassenen lopen met mondkapje naar het buffet. Kinderen blijven aan de tafel zitten.

In het skigebiedRichtlijnen
HorecaMomenteel zijn de cafés en restaurants gesloten.
Supermarkt en winkelsDe supermarkten zijn geopend, houd 1 meter afstand en draag een mondkapje.
Après-skiDe après-ski is gesloten.
SkischolenMaximale groepsgrootte van 10 personen tijdens skilessen.

Overig/
maatregelen
Richtlijnen
MondkapjeMondkapjes zijn verplicht in winkels, banken, openbaar vervoer, taxi's, skiliften en alle medische instellingen. Tevens overal waar je geen 1 meter kan bewaren. Dit geldt niet voor kinderen onder de 6 jaar.
Afstand1 meter, behalve voor mensen uit hetzelfde huishouden.
GroepsvormingEen groep mag niet groter zijn dan 10 personen. Natuurlijk houden we hier rekening mee tijdens de activiteiten.
Samen in de autoVoor mensen uit hetzelfde huishouden gelden geen regels voor samenrijden in de auto. Voor mensen uit verschillende huishoudens: maximaal 2 personen per rij.
Boete-bedragDe boete kan oplopen van € 25 tot € 3600 euro, afhankelijk van de overtreding.

Het enthousiaste Estivant-team organiseert na het skiën allemaal leuke activiteiten voor de kinderen! Dat doen ze van zondag tot en met donderdag. Alsof dat nog niet genoeg is, worden die week ook nog drie gezamenlijke avondactiviteiten georganiseerd. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Het definitieve programma hoor je op bestemming!Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail