Estivant Eenoudervakantie

Maatregelen in Niederau

Hier vind je de actuele maatregelen voor Niederau (Oostenrijk). We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 27 augustus 2020 - 16.00


Het pensionRichtlijnen
SanitairAlle Gasten hebben een eigen badkamer met toilet. De openbare toiletten zijn gesloten. De badkamer wordt dagelijks schoongemaakt en als je wilt kan je elke dag om nieuwe handdoeken vragen.
RestaurantAls gezin krijg je één tafel waar je de hele week aan eet. Er is dit jaar geen buffet, maar een menukaart voor het ontbijt en avondeten. 's Middags staat er een lunchpakket voor jou en je kind(eren) klaar.

In het skigebiedRichtlijnen
HorecaDe restaurants zijn geopend. Je mag met maximaal 4 personen aan één tafel zitten en reserveren is verplicht.
SupermarktDe supermarkten zijn geopend, maar houd 1,5 meter afstand.
WinkelsDe winkels zijn geopend, maar houd 1,5 meter afstand.
ApotheekDe apotheek is geopend. Je bent verplicht om afstand te houden en een mondkapje te dragen. Heb je coronaklachten, zoals verkoudheid of koorts? Laat iemand anders de medicijnen ophalen.

Overig/
maatregelen
Richtlijnen
MondkapjeMargriet en Marian (de gastvrouwen) delen mondkapjes uit als je aankomt. Het dragen van een mondkapje is verplicht in het openbaar vervoer, de gondels, supermarkten, banken en postkantoren.
Gemeenschappelijke ruimtesIn alle ruimtes staat desinfectiemiddel. Daarnaast maakt het pension minimaal 1 keer per dag alle trapleuningen, deurklinken, licht- en liftknopjes schoon.
AfstandKinderen van 13 jaar of ouder moeten 1,5 meter afstand houden.
GroepsvormingEen groep mag niet groter zijn dan 10 personen. Natuurlijk houden we hier rekening mee tijdens de activiteiten.
Samen in de autoJe moet 1,5 meter afstand houden. Als dat niet kan, dan mag je alleen met je eigen huishouden in de auto.
Boete-bedragDe boete kan oplopen van € 25 tot € 3600 euro, afhankelijk van de overtreding.

Het enthousiaste Estivant-team organiseert na het skiën allemaal leuke activiteiten voor de kinderen! Dat doen ze van zondag tot en met donderdag. Alsof dat nog niet genoeg is, worden die week ook nog drie gezamenlijke avondactiviteiten georganiseerd. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Het definitieve programma hoor je op bestemming!  • "Prachtige tenten op een nette camping! Echt er even tussenuit kunnen zijn, genieten van mijn gezin zonder iets te moeten.”
    Monique, de Leistert
  • "Het Estivant team, de andere ouders, de organisatie zorgen samen voor een onvergetelijke vakantie waar je heerlijk jezelf kan zijn en kan ontspannen.”
    Dennis, Veluwe
  • "De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen!”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail