Maatregelen Veluwe

Hier vind je de actuele maatregelen voor de Veluwe. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 7 augustus 2020


Op de campingRichtlijnen
ZwembadHet zwembad is geopend. Er wordt gewerkt met een tijdslot, dus van tevoren reserveren is verplicht. Dit kan via de website of app van RCN.
SanitairDe toiletten en douches zijn open. Houd in het sanitairgebouw zoveel mogelijk afstand van de andere campinggasten.
CampingwinkelDe campingwinkel is geopend.
RestaurantHet restaurant op de camping is geopend.
VerhuurHet is mogelijk om fietsen te huren.
DagbezoekVisite is dit jaar niet toegestaan op het Estivant-terrein. Je mag wel bezoek ontvangen op de camping.

In de omgevingRichtlijnen
Strand/meertjeN.v.t.
HorecaHorecagelegenheden zijn geopend. Je mag met één huishouden bij elkaar zitten. Verder dien je 1,5 meter afstand te bewaren. Bij de meeste plekken moet je van tevoren reserveren (vooral voor diner). Voor lunch/een kopje koffie kan je vaak wel terecht. Het kan zijn dat je op sommige plekken even moet wachten voordat je een plekje hebt.
SupermarktAlle supermarkten in de omgeving zijn open. Ga zo veel mogelijk alleen en maak gebruik van een mandje óf kar. Pinnen heeft de voorkeur!
WinkelsWinkels in de omgeving zijn geopend. Het kan zijn dat de winkelier maatregelen neemt, zodat je makkelijk 1,5 meter afstand kan houden. Denk aan looppaden en een maximumaantal klanten per winkel.
ApotheekDe apotheek is geopend. Heb je coronaklachten, zoals verkoudheid of koorts? Laat iemand anders de medicijnen ophalen.

Overig/ maatregelenRichtlijnen
MondkapjeEen mondkapje is alleen verplicht in het openbaar vervoer. Heb je klachten? Dan moet je ook een mondkapje dragen op het Estivant-terrein.
Afstand houdenBen je 18 jaar of ouder? Dan moet je 1,5 meter afstand houden.
GroepsvormingJe mag met een groep bij elkaar komen als je 1,5 meter afstand houdt.
Samen in de autoEr is geen maximum voor het aantal mensen dat is toegestaan in de auto. Wanneer je met twee of meer mensen in de auto zit, is het verplicht om een mondkapje te dragen. Dit is niet nodig wanneer je uit hetzelfde huishouden komt.
Boete-bedragAls je de coronaregels overtreedt, dan is het boete voor volwassenen €399 euro en voor jongeren €95.

Naast het EstiFun en EstiVenture-programma, kan je ook dit jaar allerlei leuke activiteiten bijboeken. Achter de schermen zijn we samen met onze lokale samenwerkingspartners aan het kijken naar de mogelijkheden. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Hieronder vind je een sneak peek van de activiteiten waar we op dit moment zeker van weten dat ze doorgaan. We vullen de tabel aan, zodra we meer weten. Het definitieve programma hoor je op bestemming!

Programma
Koperen Ezel KinderboerderijOp zoek naar een gezellig en speciaal dagje uit? Kinderboederij de Koperen Ezel biedt de unieke kans om te wandelen met een ezel door de prachtige natuur van de Veluwe. Bovendien kan je ook nog knuffelen met cavia's, konijnen, hangbuikzwijntjes, geiten en nog veel meer! Verder is er op de boederij een binnen- en buitenspeeltuin, een sfeervol boerenterras en een skelterbaan.
WildspeurtochtJe verblijft tijdens je vakantie op de Jagerstee midden in de natuur. Samen gaan we op ontdekking! Wij gaan op zoek naar de dieren uit het bos. Onderweg klimmen en klauteren we door het bos
en vergeet de opdrachten niet. Wie ziet er al eerste de sporen van een hert? We komen langs een echte wildkijkwand... Ssst zachtjes doen, we gaat het pad verlaten op zoek naar wilde dieren. Misschien zien we wel een wildzwijn, roofvogel of vos.
KlimparkHeb jij geen last van hoogtevrees? Durf je van de tokkelbaan? Ga met ons mee naar het klimbos. Er zijn maar liefst 9 verschillende routes die je kunt gaan klimmen. De professionele instructeurs zorgen ervoor dat jij ten alle tijden stevig vast zit.Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail