Disclaimer

Disclaimer
We besteden er veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op de website en in de veelgestelde vragen. Eventuele fouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Estivant Vakanties B.V. is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven. De uitgebreide vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Kwalificatiesysteem
Estivant Vakanties hanteert een eigen kwalificatiesysteem. Door middel van het aantal sterren/rating wordt aangegeven wat je van de kwaliteit van een bepaalde accommodatie kunt verwachten. Hierbij is niet alleen rekening gehouden met de faciliteiten van de accommodatie en de inrichting van de kamers en appartementen, maar ook met de sfeer van het complex en de waardering die de Estivant gasten hiervoor hebben uitgesproken. Het kan dan ook voorkomen dat Estivant een accommodatie anders kwalificeert dan ter plaatse officieel is aangegeven.
Copyright
Copyright Estivant Vakanties. Niets uit de schriftelijke en digitale uitgaven van Estivant Vakanties mag worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, internet/intranet of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Estivant Vakanties.
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail