Disclaimer

Disclaimer
We besteden er veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op de website en in de veelgestelde vragen. Eventuele fouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Estivant Vakanties B.V. is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven. De uitgebreide vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Kwalificatiesysteem
Estivant Vakanties hanteert een eigen kwalificatiesysteem. Door middel van het aantal sterren/rating wordt aangegeven wat je van de kwaliteit van een bepaalde accommodatie kunt verwachten. Hierbij is niet alleen rekening gehouden met de faciliteiten van de accommodatie en de inrichting van de kamers en appartementen, maar ook met de sfeer van het complex en de waardering die de Estivant gasten hiervoor hebben uitgesproken. Het kan dan ook voorkomen dat Estivant een accommodatie anders kwalificeert dan ter plaatse officieel is aangegeven.
Copyright
Copyright Estivant Vakanties. Niets uit de schriftelijke en digitale uitgaven van Estivant Vakanties mag worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, internet/intranet of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Estivant Vakanties.
  • "Prachtige tenten op een nette camping! Echt er even tussenuit kunnen zijn, genieten van mijn gezin zonder iets te moeten.”
    Monique, de Leistert
  • "Het Estivant team, de andere ouders, de organisatie zorgen samen voor een onvergetelijke vakantie waar je heerlijk jezelf kan zijn en kan ontspannen.”
    Dennis, Veluwe
  • "De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen!”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail