EstiFlex Pakket

Weet je nog niet zeker wanneer je vrij kunt krijgen op je werk? Twijfel je nog over je keuze voor een bestemming, maar wil je wel alvast een vakantie reserveren om niet achter het net te vissen? Of komt een ruimere termijn om de aanbetaling te voldoen je wel goed uit? Dan is het EstiFlex Pakket ideaal voor jou!
De voordelen van het EstiFlex Pakket op een rij:
1. 5 dagen bedenktijd. Binnen 5 dagen na je boeking gratis annuleren
2. Uitgestelde aanbetaling tot 6 weken na reservering (normaal is de aanbetaling - 25% van de reissom - binnen 2 weken na reservering)
3. Gratis omboeken/wijzigen van je vakantie (normaal €35,-)
4. Prijsgarantie - geen (brandstof en andere) toeslagen achteraf

Het EstiFlex Pakket kost slechts €20,- en geeft je volop zekerheid en flexibiliteit. Heb je net een vakantie gereserveerd, maar geen EstiFlex Pakket bijgeboekt? Dan kun je binnen 5 werkdagen na reservering alsnog je EstiFlex Pakket reserveren.
De kleine lettertjes van het EstiFlex Pakket:
1. Het EstiFlex Pakket kun je kopen bij alle vakanties die je bij Estivant Vakanties reserveert, behalve op bijproducten en vakanties die via partners worden aangeboden/verkocht.

2. Het EstiFlex Pakket is maximaal 1 jaar geldig, gerekend vanaf de reserveringsdatum van de vakantie.

3. Er is geen minimaal te besteden bedrag voor de aanschaf van het EstiFlex Pakket.

4. Het EstiFlex Pakket wordt aangeschaft door de hoofdboeker. Alle deelnemers, inclusief de hoofdboeker, mogen gebruik maken van de voordelen van het EstiFlex Pakket.

5. Het EstiFlex Pakket kun je tot maximaal 5 werkdagen na de vakantiereservering nog aanschaffen.

6. Het EstiFlex Pakket wordt niet los (zonder vakantiereservering) verkocht.

7. Bij het nemen van een optie op een vakantiereservering kan een EstiFlex Pakket in optie erbij worden gezet.


Gratis annuleren
8. Gerekend vanaf het moment van je boeking mag je binnen 5 dagen je geboekte vakantie alsnog kosteloos annuleren als je dat beter uitkomt.

9. Bij een annulering binnen 5 dagen na boeking worden alleen reserveringskosten en het EstiFlex Pakket in rekening gebracht. Annuleren met het EstiFlex pakket kan alleen indien de factuur (met de reserveringskosten en het EstiFlex Pakket) voldaan is.

10. Gratis annuleren kan helaas niet wanneer de accommodatie of het vervoer 'op aanvraag' is gereserveerd. Dit betekent dat er een extra accommodatie, vliegtuig- of busstoel speciaal voor jouw reservering is ingekocht, buiten onze eigen voorraad. Uiteraard delen we je dat mee op het moment van boeken.
Gratis omboeken/wijzigen
11. Je vakantie kun je alleen kosteloos wijzigen op de volgende onderdelen: bestemming, deelnemers, accommodatie, huisvestingstype, verzorging en vertrekdatum. Voorwaarde is wél dat de accommodatie niet 'op aanvraag' is gereserveerd. Dit betekent dat er een extra accommodatie speciaal voor jouw reservering is ingekocht, buiten onze eigen voorraad.

12. Wil je de vervoersoort bij gereserveerde vluchten wijzigen? Dan is dit geen wijziging maar een (deel)annulering van de reis die voor eigen rekening is. Deze wijziging valt niet binnen de dekking van het EstiFlex Pakket.

13. Wijzig je de vertrekdatum van het hoogseizoen (4 juli t/m 30 augustus 2020) naar het voor- of naseizoen? Of verander je van reisduur? Dan is dit geen wijziging, maar een (deel)annulering van de reis die voor eigen rekening is. Deze wijziging valt niet binnen de dekking van het EstiFlex Pakket.

14. Kosteloos omboeken/wijzigen kan tot 8 weken voor de vertrekdatum en kan maximaal 3 keer per reservering.

15. Is de prijs van de nieuwe vakantie (na een wijziging) hoger dan de vakantie die je eerst had gereserveerd? Dan moet het verschil volgens de ANVR voorwaarden worden bijbetaald op het moment van betalen. Als de prijs van de nieuwe vakantie (een wijziging) lager is dan je oorspronkelijke vakantie, dan betaalt Estivant Vakanties het verschil terug. Dit is natuurlijk alleen als je ook daadwerkelijk een bedrag aan Estivant Vakanties hebt betaald. Bij een prijsverschil groter dan 50% kun je geen gebruikmaken van het EstiFlex Pakket. Deze vakanties kunnen niet worden gewijzigd. De 50%-regel betreft de reissom exclusief reserveringskosten en bijproducten. Het gaat dan om een annulering.

16. Bij prijswijzigingen op dezelfde vakantie (bestemming, duur, vertrekdatum, accommodatie) kun je geen aanspraak maken op het EstiFlex Pakket. Bijvoorbeeld: je reserveert een vakantie voor 1000 euro en deze zakt in prijs naar 950 euro. Je kunt die vakantie dan niet wijzigen in dezelfde vakantie, maar dan voor 950 euro.

17. Bij een wijziging worden reserveringskosten niet terugbetaald.


Uitgestelde aanbetaling tot 6 weken na reservering
18. Uitgestelde aanbetaling geldt alleen voor vakanties tot 6 weken voor vertrek. Vanaf 6 weken voor vertrek gelden de normale ANVR reisvoorwaarden voor het betalen van de vakantie.

19. Maak je een reservering (inclusief aanbetaling) en koop je binnen de gestelde 5 werkdagen na reservering alsnog een EstiFlex Pakket? Dan krijg je de al gedane aanbetaling niet terug.


Algemeen EstiFlex Pakket
20. Je kunt geen rechten ontlenen aan schrijf- en spellingfouten.

21. Estivant Vakanties behoudt zich het recht voor om prijswijzigingen door te voeren op de aanschafprijs en de voorwaarden van het EstiFlex Pakket.

Voorwaarden EstiFlex Pakket versie 1.9, 6 november 2019
  • "Dit concept werkt voor ons beide perfect: mijn dochter kan spelen en vriendjes maken, ik kan ondertussen hardlopen en 's avonds gezellig met andere ouders een drankje drinken.”
    Anouk, Cecina Mare
  • "Ieder jaar overtreft het mijn verwachtingen. De gastvrijheid, het team, het ultieme vakantie gevoel! Klasse! Volgend jaar neem ik weer een duik in het vakantiegevoel!”
    Judith, Bitez
  • "Wat een goed concept! De kinderen hebben een fantastische vakantie gehad. Ik heb nieuwe mensen leren kennen en heerlijk kunnen ontspannen!”
    Emmie, Cambrils

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail