Eenoudervakantie Nederland

Lekker dichtbij, leuker dan ooit!

Vier vakantie in eigen land!

Waarom ver weg gaan als je ook in eigen land vakantie kunt vieren? Estivant heeft de zes leukste campings geselecteerd die er in Nederland te vinden zijn! Uitgekozen op hun veelheid aan activiteiten. Vervelen? Dat woord kennen ze er niet...

Bij vakantiepark Kuierpad in Drenthe kun je buiten spelen tot de zon ondergaat. Je vind er zwem-, speel-, kano- en surfvijvers mét ligweides en een wildwaterbaan, een skatepark, speeltuinen, jeu de boules en midgetgolf, je kunt klimmen in het klimpark en nog veel meer. Nog zo'n verrassende ontdekking in eigen land: Camping Jagerstee op de Veluwe. Een bospark waar zoveel leuks is dat je het terrein eigenlijk niet af hoeft. Terwijl de kleintjes in een verwarmd ploeterbad spelen, nemen de oudere kinderen met leeftijdsgenootjes een duik in het zwembad of de zwemplas. En we strijken neer aan de Zeeuwse kust, in Burgh-Haamstede. Réken maar dat je ze geen groter plezier kunt doen met een strandvakantie! En ook populair onder onze eenoudergezinnen is camping de Leistert middenin Limburg. Een verrukkelijke camping mét een tropisch zwemparadijs en een indoor speeljungle! Kies je liever voor een bungalow? Dan is Hoog Vaals iets voor jullie; midden in de Zuid-Limburgse heuvels én vlakbij het drielandenpunt. Hier logeren jullie in een ruime bungalow op een veelzijdig park met indoor speelparadijs en heel veel faciliteiten. In Sneek voel je je als een vis in het water. Een paradijs voor watersportliefhebbers!

Populaire eenoudervakanties in Nederland: Kuierpad, Sneek en Landal Hoog Vaals

Bekend om

Veel verschillende activiteitenkorte reisafstandwatermogelijkhedenuitstapjes in de omgeving

  • "Prachtige tenten op een nette camping! Echt er even tussenuit kunnen zijn, genieten van mijn gezin zonder iets te moeten.”
    Monique, de Leistert
  • "Het Estivant team, de andere ouders, de organisatie zorgen samen voor een onvergetelijke vakantie waar je heerlijk jezelf kan zijn en kan ontspannen.”
    Dennis, Veluwe
  • "De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen!”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail