at-st-johann-header

EENOUDERVAKANTIE OOSTENRIJK

Leuk in de zomer én in de winter!

De leukste bergvakantie van je leven

Jullie genieten, wij doen de rest. Daar gaat het om tijdens de wintersport eenoudervakantie. Onze nieuwste bestemming is Jenig in Karinthië: een overzichtelijk skigebied met 110 kilometer aaneengesloten pistes. Perfect voor gezinnen en als je op zoek bent naar rust en ruimte op de piste! Nog zo'n leuke aanwinst: Grossarl; een super kindvriendelijk en overzichtelijk skigebied waar jullie na een dag thuiskomen in het kleinschalig, gezellige hotel Der Alpenhof.

Tirol is een leuke wintersportbestemming, maar wácht maar tot het zomer wordt! Een avontuurlijke alleenstaande ouder vakantie is hier gegarandeerd. Outdoorliefhebbers kunnen er bandvaren door een kloof, parapenten, raften en een berg beklimmen.

Als de sneeuw is gesmolten, zie je pas goed hoe gul de Oostenrijkse natuur is. Reken maar dat het aanlokt om erop uit te trekken. Sportief vertier verzekerd, maar je mag ook ontspannen. Genieten van fantastische vergezichten uit een gondel. Of een dagje Innsbruck. En je verblijft in ons gezellige Pension Busker, waar ze al op je hebben gerekend op basis van volpension – koken is er niet bij!

Populaire eenoudervakantie: Niederau, Mittersill, Zell am Ziller en Maria Alm

Bekend om

Schitterende natuurhoge bergenveel outdooractiviteitenpanorama's

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail