Waarom Estivant?

Waarom Estivant

Speciaal voor eenoudergezinnen!

Zeg nou eerlijk: de wereld is een stuk leuker als iedereen blij is, toch? Laten onze vakanties nou precies dát gevoel bij onze gasten oproepen.

Een toverformule voor geluk? Misschien hebben wij die stiekem wel gevonden. Als je het hebt over de vakantie dan. Door goed te luisteren, weten we wat onze gasten nodig hebben. Jong, oud, ouder of kind: niemand is hetzelfde. Maar iedereen heeft tijd nodig om samen te zijn, plezier te maken en even bij te komen. Helemaal ouders die altijd ‘aan’ staan en de zorg voor hun kinderen dragen. Náást al die andere taken die ze ook hebben. Soms schiet tijd voor jezelf er dan bij in. Díe tijd, regelen wij ook.

Ondertussen hebben de kinderen ook de tijd van hun leven. Want samen met hun nieuwe vriendjes doen ze verrassende, originele en avontuurlijke activiteiten die wij voor ze hebben bedacht. Hun blije gezichten zijn goud waard.

"Als kind uit een eenoudergezin weet ik wat het betekent om zonder beide ouders op te groeien. Dat stimuleert mij om met ons team geweldige vakanties voor eenoudergezinnen te creëren."

Guido van Schagen

Directeur Estivant Vakanties
 
De 6 voordelen

Onze teams

Trots! Op het enthousiasme en de kwaliteit van onze teams. Niet voor niets zijn onze vakanties afgelopen jaar beoordeeld met een 8,5 gemiddeld (zelfs in coronatijd!). Dat was ons niet gelukt zonder de tomeloze inzet van onze medewerkers.

EstiFun & EstiVenture programma

Wij geloven dat het belangrijk is dat kinderen samen spelen, ontdekken en beleven. Vandaar dat we op iedere bestemming een uitdagend, gevarieerd en veelal gratis activiteitenprogramma aanbieden. EstiFun voor basisschoolkinderen en EstiVenture voor kinderen op de middelbare school!

Tijd voor jezelf

Onze teams organiseren een leuk programma én (tijdens de zomervakanties) een oppasdag, zodat jij ook even tijd hebt voor jezelf. Naar een stadje of lekker uiteten met de andere ouders? Dat kan! Want het is ook jouw vakantie.

Exclusief voor eenoudergezinnen

Als eenoudergezin gaat alles nét even anders, ook tijdens de vakantie. Wij weten dat als geen ander en denken met je mee. Dat maakt onze vakanties bijzonder.

Alles kan. Niks moet.

Iedereen viert vakantie op zijn of haar eigen manier. Lekker met een boek in je hand? Of toch liever een spannende tocht op de mountainbike? Met de andere ouders borrelen op de boulevard of met je kinderen naar de pizzeria? Alles kan en niks moet. Het is vakantie!

Gevarieerd aanbod!

Ieder jaar komen daar weer nieuwe bestemmingen bij. Kies uit een volledig ingerichte bungalowtent, bungalow of een goed verzorgd hotel. Perfect verzorgd, veilig voor kinderen en in de buurt van water, een gezellig dorp of de skipiste.

EstiFun & EstiVenture

Boordevol vakantieplezier

Een geweldige vakantie door onze activiteitenteams

Hoe werkt het?

Het EstiFun en EstiVenture programma is bij de reis inbegrepen. Bij aankomst op de vakantiebestemming ontvang je het complete activiteitenprogramma. Je kind is van harte welkom om deel te nemen aan het ochtend-, middag en/of avondprogramma. Net wat georganiseerd wordt en waar je kind zin in heeft.

Vervelen komt deze week niet in het woordenboek voor. Tijdens EstiFun & EstiVenture momenten ontmoeten je kinderen leeftijdsgenootjes. Samen ondernemen ze bijzondere activiteiten onder begeleiding van het Estivant team. Als je kinderen vakantie hebben, heb jij dat ook. Gegarandeerd.

Oppasdag

Tijdens de zomervakanties bieden we iedere week een oppasdag aan. Tijdens deze oppasdag zullen onze teams ook buiten de activiteiten om op de kinderen passen. De kinderen kunnen zelfs samen met het team lunchen. Hierdoor heb je als ouder lekker de tijd voor jezelf zonder je zorgen te hoeven maken over je kind(eren). Want het is ook jouw vakantie!

EstiFun

Kinderen die op de bassischool zitten of die na deze zomer naar de middelbare school gaan mogen meedoen met ons EstiFun programma. Het team maakt een weekprogramma dat past bij de bestemming en de leeftijd van de kinderen. Zo gaan de kinderen opzoek naar de schat, hebben veel waterpret, openen de jacht op Mr. X, dansen tijdens de (mini)disco, spelen levend kolonisten van catan of een spannend avondspel.

EstiVenture voor de jeugd op de middelbare school

Kinderen die op de middelbare school zitten kunnen meedoen aan ons stoere EstiVenture programma. Bij het samenstellen van het weekprogramma zal het team rekening houden met de input van de jongeren en kijken naar wat past bij de bestemming. Wat dacht je van een volleybaltoernooi, survival, avonddropping, vlotbouwen, spooktocht, QR Cluedo, estafette race, bootcamp of een nachtje zonder ouders op bivak? Een vakantie met Estivant is alles behalve saai.

Het team

Ontmoet de mensen achter Estivant

Bij Estivant werken in het zomerseizoen rond de 350 mensen. Daarvan werken veel mensen als vrijwilliger op tijdelijke basis. Vaak jonge enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om in het buitenland te werken na een jaar lang zwoegen in de schoolbanken, voor de klas of op kantoor. Een aantal mensen zijn altijd van de partij. Weer of geen weer, juli of december, ice tea of warme chocolademelk.

Nicole

Inkoop

Eline

Programmamaker

Martijn

Directeur

Anna

Teammanager uitvoer eenoudervakanties

Martine

Team Zomerwerk

Dian

Vakantiespecialist

Ferra

Team Zomerwerk

Marijn

Contentmanager Website

Nicolette

Marketingspecialist

Marijke

Marketingmanager

Femke

Contentmarketeer

Jody

Vakantiespecialist

Ivar

Vakantiespecialist

Nikki

Vakantiespecialist

Koen

Vakantiespecialist | Backoffice medewerker

Joyce

Teamleider Backoffice & Traffic

Lotte

Vakantiespecialist

Rianne

Coördinator Uitvoer Singlereizen

Ruud

Materiaal & Logistiek
Werken bij

Gek op wat we doen

Werk je bij Estivant, dan maak je deel uit van een zeer gemotiveerd team. Tijdens de vakantieperiodes werken er ruim 400 mensen op tijdelijke basis bij Estivant en onze basis wordt gelegd door een team dat het hele jaar door bij Estivant op kantoor werkt. Estivant is een jonge en snelgroeiende organisatie. Om die groei het hoofd te kunnen bieden hebben wij vaak leuke vacatures. Hieronder vind je alle beschikbare functies, voor zowel tijdelijk werk bij onze vakanties als voor langere tijd op ons hoofdkantoor in Nijmegen.
Maak jij de héle zomer eenoudergezinnen blij?
Onze vakanties zijn speciaal voor eenoudergezinnen: een papa óf mama met kinderen van 0 t/m 18 jaar. Meestal op een camping, maar soms ook in een hotel. Op elke bestemming staat een team van 5 tot 12 mensen klaar voor onze gasten. Dát team stuur jij, als locatiemanager, aan.

De rol van een locatiemanager:
Als locatiemanager ben jij de eindbaas op bestemming. Best een verantwoordelijkheid, maar dat kan jij. En daar heb je geen jarenlange leidinggevende ervaring voor nodig. We leren je álles tijdens onze trainingsweekenden. Jij stuurt het team aan op jouw bestemming. Zij draaien het activiteitenprogramma, jij zorgt ervoor dat dit goed en soepel verloopt. Verder houd je de toko ter plekke draaiende: je bent het aanspreekpunt voor ouders, houdt contact met lokale partners en regelt de transfer van/naar het vliegveld en optionele activiteiten zoals surfen, raften en klimmen. Je zorgt er ook voor dat de administratie is om over naar ‘kantoor’ te schrijven én bewaakt het budget. Op sommige bestemming doe je deze werkzaamheden samen met een assistent-locatiemanager.

Dit kenmerkt jou als locatiemanager:
Je houdt van mensen om je heen. Het team, lokale partners, ouders én de kinderen. Nieuwe mensen leer je graag kennen: onze gasten en je team. Collega’s vliegen (soms) in en uit. Dat vraagt flexibiliteit en samenwerking. Je luistert als de beste, neemt graag initiatief en zet net even dat extra stapje voor onze gasten.

Vakantievereisten:
 • Minimaal 1 maand beschikbaar tijdens de schoolvakantie (30 juni t/m 8 september 2024);
 • Beschikbaar tijdens de trainingsweekenden (24 avond t/m 26 mei & 7 avond t/m 9 juni 2024);
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Een geldig rijbewijs B is een pré.
Vakantievergoeding (naast een onvergetelijke ervaring):
 • Leidinggevende ervaring op doen voor op je cv.
 • Ongeveer € 2910,90 (per maand) inclusief vakantiegeld- en dagen óf € 95 per dag als ZZP’er.
 • Al je reis- en verblijfkosten (slapen, eten en drinken) vergoed.
 • Een trainingsweekend samen met andere locatiemanagers om je alle ins & outs te leren.
 • Een trainingsweekend samen met jouw team (en alle andere teams).
 • Een reisverzekering via A.S.R..
 • Een Estivant Vakanties-kledingpakket.
 • Een reünie met ál jouw +350 zomerwerkcollega’s in november.
Sollicitatieprocedure:
Denk je nu: dat ben ik!
 1. Stuur jouw motivatie en cv naar zomerwerk@estivant.nl.
 2. Martine of Ferra nodigt je uit voor een kennismakingsgesprek.
 3. Match? Dan zien we je graag op de trainingsweekenden.
 4. Vlieg je zonder turbulentie door de trainingsweekenden? Dan word je ingepland!
Vragen?
Bekijk alle vacatures op www.zomerwerk.nl of neem contact op met team Zomerwerk (Martine, Ferra en Sanne). Bel 024-3600104 (optie 2) of stuur een appje om de mogelijkheden te bespreken.
In het zomer- en winterseizoen groeien we (tijdelijk) van 25 naar meer dan 400 collega's. Die werken niet allemaal op ons kantoor in Nijmegen (wel gezellig), maar verdeeld over 50+ vakantiebestemmingen in Europa. Als locatiemanager, activiteitenbegeleider of chauffeur bijvoorbeeld. Allemaal met hetzelfde doel: gasten blij maken met onvergetelijke vakanties!

Veel van hen werken al jarenlang voor ons. Iets met rupsje en geen genoeg... (van zomerwerk dan). En daar zijn wij supertrots op! Maar team Zomerwerk (ons recruitmentteam) is ook elk jaar op zoek naar nieuwe versterking. Dus, wil jij in de zomer óf winter een paar weken op een van onze locaties werken (of zoals wij het noemen 'het veld in')? Dat kan al vanaf 2 weken!

Denk je nu: ja!
Bekijk alle vacatures op www.zomerwerk.nl of neem contact op met team Zomerwerk (Martine, Ferra en Sanne). Bel 024-3600104 (optie 2) of stuur een appje om de mogelijkheden te bespreken.
Periode: februari 2024 – juli 2024

Bij Estivant Vakanties hebben wij maar één doel: gasten blij maken met onvergetelijke vakanties! En niet zomaar vakanties, maar vakanties speciaal voor eenoudergezinnen en singles. Kom jij de afdelingen Programma én Team Zomerwerk versterken? Een combistage dus! Waarbij je onze programmamanagers ondersteunt met het activiteitenprogramma voor onze vakanties en samen met team Zomerwerk verantwoordelijk bent voor de werving en selectie van ca. 350 zomermedewerkers. Samen kijken wij wat jij wilt leren en waar jij energie van krijgt, maar hieronder alvast een indruk van de werkzaamheden:

 • Voorbereiden van vakantie: activiteitenprogramma’s, inschrijflijsten, handboeken en welkomstbrieven maken;
 • Contact onderhouden en prijsafspraken maken met partners door heel Europa;
 • Meedenken met en ondersteunen van het trainingsweekend voor de teams;
 • (Potentiële) zomermedewerkers te woord staan en informeren (telefonisch, online en fysiek);
 • Meepuzzelen met het selecteren en inplannen van ca. 350 zomerwerkers.
Hier doe je het voor:
 • Een stagevergoeding van €400,- per maand (39 uur per week);
 • Een uitdagende stageplaats met veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Werken binnen een jong, gedreven team met korte lijntjes;
 • Een gratis gezamenlijke lunch (kantoorhond Saf eet de restjes op);
 • Eén keer in de maand een heerlijke stoelmassage van Els;
 • Een kantoor naast station Nijmegen;
 • En hele leuke collega’s (en borrels). Al zeggen we het zelf!
Dit ben jij:
 • Je bent vlot, meedenkend en deelt graag je (creatieve) ideeën;
 • Je hebt oog voor detail. Perfectionistisch is jouw tweede naam;
 • Je schrijft foutloos Nederlands en ook Engels is voor jou geen probleem. Extra kudos als je ook Frans, Italiaans óf Spaans kan;
 • Je kunt goed werken in een kantoortuin setting. Het is zelden echt stil (een dag thuiswerken kan in overleg);
 • Iemand bellen of de telefoon opnemen? Voor jou geen probleem!
 • Je bent zelfstandig. Na een overleg of instructie kan jij zo een dag of twee vooruit.
Solliciteren:
Ben je enthousiast? Overtuig ons er dan van dat jij de kandidaat bent die wij zoeken! Stuur je motivatie en cv naar anna@estivant.nl. Heb je nog vragen? Kijk op eens op www.estivant.nl of bel 024-3600104 en vraag naar Eline of Anna.
Heb je een vraag over één van onze vacatures?
Neem dan contact op met een van onze collega's van team Zomerwerk! Mail naar zomerwerk@estivant.nl, bel (024-3600104 (optie 2) of
App.
Partners

Veilig op reis

Van de mooiste tijd van het jaar wil je natuurlijk optimaal én veilig genieten. Estivant is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds. Per bus reis je altijd met het SKTB keurmerk. Een veilig en vertrouwd gevoel.

SGR en SGRZ Retaildekking

Estivant Vakanties is aangesloten bij SGR, lidnummer 3328. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen onze vakanties onder de garantie van SGR. Dit houdt in dat wanneer wij door financieel onvermogen jullie vakantie niet meer kunnen uitvoeren, je de vooruitbetaalde reissom terugkrijgt. Mocht je al op de plaats van bestemming zijn, dan zorgt de SGR voor het vervoer naar huis.

Ook is Estivant Vakanties aangesloten bij SGRZ voor de reisbureaus die bij Estivant Vakanties een vakantie reserveren.

ANVR

Estivant Vakanties is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de informatie daarover. Op al onze reizen zijn de ANVR-Reizigersvoorwaarden van toepassing, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je de ANVR-Reizigersvoorwaarden hebt gelezen en akkoord gaat.

Bekijk onze 6 ANVR zekerheden voor jou.

Calamiteitenfonds

Het zal je maar gebeuren: je bent zorgeloos op vakantie gegaan en tijdens je reis doet zich op jouw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Het kan zijn dat daardoor je reisprogramma moet worden aangepast. Of dat je naar een ander hotel moet worden gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en moet je eerder terug naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat?

Travelife

Als dé specialist in single- en eenoudervakanties is het onze verantwoordelijkheid om zo duurzaam mogelijke vakanties te organiseren. Daarom zijn wij gecertificeerd als Travelife-Partner.
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail