Waarom Estivant?

Waarom Estivant

Elke gast een zomergast

Estivant (het Franse woord voor 'zomergast') is al meer dan 15 jaar dé specialist in eenoudervakanties. Verrassende en ontspannende vakanties waar je samen met je kinderen en andere ouders veel plezier aan beleeft.
Wij geloven dat de wereld een stuk leuker is als mensen blij zijn. We weten dat onze gasten verrassend blij worden van de vakanties die wij organiseren. Wij halen daar ontzettend veel voldoening uit. En nieuwe energie om nog meer geweldige vakanties te organiseren. Vakanties die ontspannen, verbinden en verrassen.

Goed geregeld.
Wij doen al meer dan 15 jaar wat we doen. We bedenken en organiseren nog steeds met de grootste passie vakanties waar je blij van wordt. Je kunt erop rekenen dat alles ook echt goed geregeld is. Van het betrokken advies van onze reserveringsafdeling, het vervoer van en naar bestemming, de inrichting van je accommodatie tot de uitvoering ter plekke. En als toch een keer iets mis gaat? Dan lossen we dat op. Snel en goed.

"Als kind uit een eenoudergezin weet ik wat het betekent om zonder beide ouders op te groeien. Dat stimuleert mij om met ons team geweldige vakanties voor eenoudergezinnen te creëren."

Guido van Schagen

Directeur Estivant Vakanties
 
De 6 voordelen

Onze teams

We zijn trots op de kwaliteit van onze teams op onze bestemmingen. Ze werden afgelopen jaar niet voor niets beoordeeld met een 8,1 gemiddeld! Onze teams zijn bijzonder gastvriendelijk, actief, enthousiast, behulpzaam en verantwoordelijk. Tijdens jouw vakantie staan ze 24/7 voor je klaar. Dit tref je nergens anders aan.

EstiFun & EstiVenture

Wij geloven dat het belangrijk is dat kinderen samen spelen, ontdekken en beleven. Daarom bieden we op iedere bestemming een uitdagend, verrassend en gevarieerd activiteitenprogramma aan waar alle kinderen veelal gratis aan deel kunnen nemen.

100% exclusief

Estivant is de reisorganisatie die vakanties exclusief voor eenoudergezinnen aanbiedt. Wij zijn niet voor niets DE specialist in eenoudervakanties.

Alles kan. Niks moet.

Iedereen viert vakantie op zijn of haar eigen manier. Lekker met een boek in je hand? Of toch liever een spannende canyontocht? Met de andere ouders borrelen op de boulevard of met je kinderen naar de pizzeria? Alles kan en niks moet. Het is vakantie!

Want het is ook jouw vakantie

Wij weten als geen ander dat het best pittig is om alleen met één of meer kinderen op vakantie te gaan. Daarom staan onze teams voor jou klaar om ervoor te zorgen dat jij ook vakantie kan vieren. Lekker een avond uit eten met de andere ouders, zonder kinderen? Of op excursie naar Barcelona zonder de kinderen? Dat kan, want het is ook jouw vakantie.

Onze accommodaties

Bij Estivant vind je het grootste aanbod in eenoudervakanties. Ieder jaar komen daar weer nieuwe bestemmingen bij. Bij Estivant kun je kiezen uit een volledig ingerichte bungalowtent, mobilehome, bungalow of een goed verzorgd hotel. Veel accommodaties hebben we in eigen beheer. Altijd creëren we de ideale omstandigheden voor een onvergetelijke vakantie. Perfect verzorgd, veilig voor kinderen en in de buurt van water, een gezellig dorp of de skipiste.
EstiFun & EstiVenture

Boordevol vakantieplezier

Een geweldige vakantie door onze activiteitenteams

Hoe werkt het?

Het EstiFun en EstiVenture programma is bij de reis inbegrepen. Bij aankomst op de vakantiebestemming ontvang je het complete activiteitenprogramma. Je kind is van harte welkom om deel te nemen aan het ochtend-, middag en/of avondprogramma. Net wat georganiseerd wordt en waar je kind zin in heeft.

Vervelen komt deze week niet in het woordenboek voor. Tijdens EstiFun & EstiVenture momenten ontmoeten je kinderen leeftijdsgenootjes. Samen ondernemen ze bijzondere activiteiten onder professionele begeleiding. Als je kinderen vakantie hebben, heb jij dat ook. Gegarandeerd.

Oppasdag

Iedere week bieden we minimaal één Oppasdag aan. Tijdens deze Oppasdag zullen onze teams ook buiten de activiteiten om op de kinderen passen. De kinderen kunnen zelfs samen met het team lunchen. Hierdoor heb je als ouder lekker de tijd voor jezelf zonder je zorgen te hoeven maken over je kind(eren). Want het is ook jouw vakantie!

EstiFun

Kinderen die op de bassischool zitten of die na deze zomer naar de middelbare school gaan mogen meedoen met ons EstiFun programma. Het team maakt een weekprogramma dat past bij de bestemming en de leeftijd van de kinderen. Zo gaan de kinderen opzoek naar de schat, hebben veel waterpret, openen de jacht op Mr. X, dansen tijdens de (mini)disco, spelen levend kolonisten van catan of een spannend avondspel.

EstiVenture voor de jeugd op de middelbare school

Kinderen die op de middelbare school zitten kunnen meedoen aan ons stoere EstiVenture programma. Bij het samenstellen van het weekprogramma zal het team rekening houden met de input van de jongeren en kijken naar wat past bij de bestemming. Wat dacht je van een volleybaltoernooi, survival, avonddropping, vlotbouwen, spooktocht, QR Cluedo, estafette race, bootcamp of een nachtje zonder ouders op bivak? Een vakantie met Estivant is alles behalve saai.

Het team

Ontmoet de mensen achter Estivant

Bij Estivant werken in het zomerseizoen rond de 350 mensen. Daarvan werken veel mensen als vrijwilliger op tijdelijke basis. Vaak jonge enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om in het buitenland te werken na een jaar lang zwoegen in de schoolbanken, voor de klas of op kantoor. Een aantal mensen zijn altijd van de partij. Weer of geen weer, juli of december, ice tea of warme chocolademelk.

Guido van Schagen

Directeur

Guido van Schagen

Directeur

Guido is initiatiefnemer van Estivant. Na een studie aan de HEAO en de RU en een kort avontuur bij de Rabobank, besloot hij zijn hart te volgen, heel Europa door. Groeide zelf op in een eenoudergezin, succes kón daardoor niet uitblijven. Hield het lang vol om als single ervaring op te doen voor de singlevakanties. Breidt het Estivant aanbod gaandeweg uit met prachtige bestemmingen. Test daarom met volle overtuiging elke plek in Europa met enige vakantiepotentie. Het kán toeval zijn, maar wel vaak op spots met bijzonder goede kitesurfcondities.

Martijn ter Welle

Directeur

Martijn ter Welle

Directeur

Deelt met Guido de verantwoordelijkheid voor de daily business bij Estivant. Begon 1.200 kilometer verderop aan zijn toeristische carrière: als watersportinstructeur aan het Lac de St. Croix, hartje Provence. Mixte hobby met werk: organiseerde als medeoprichter van BINK en Singlebreak veel evenementen. Passie voor meubels. Nóg grotere passie om die zelf te bouwen, als leerling-meubelmaker. Pakt graag het snowboard op in de winter. Pakt op het terrein zonder sneeuw liever een mountainbike.

Wouter Höppener

Programma Manager Eenoudervakanties

Wouter Höppener

Programma Manager Eenoudervakanties

Tennist, maar het liefst in een vakantiedecor: on the beach. Officieus kampioen Air Miles verzamelen van Estivant. Móet altijd iets te reizen hebben. Trok bijvoorbeeld een half jaar door Midden- en Zuid-Amerika. Zette die ervaring in voor zijn eigen bedrijf Singledates, gespecialiseerd in activiteiten voor singles. Kwam bij Estivant in beeld als locatiemanager in Sauerland. Promoveerde in november 2013 tot Programma Manager Eenoudervakanties maar is dolgraag stand-in als een locatiemanager uitvalt. Vooropleiding leisure management blijkt in die functie helemaal niet onhandig te zijn.

Jessy Hubers

Backoffice Manager

Jessy Hubers

Backoffice Manager

Komt uit Groesbeek, maar emigreert dagelijks met veel plezier naar de grote stad: Nijmegen. Studeerde NHTV, werkt al jaren in de reisbranche. Startte bij Estivant met een paar tropenjaren als Hoofd Reserveringen. Heeft nu als Backofficer samen met collega Duayne wéér een grote verantwoordelijkheid. Het boekingssysteem optimaliseren. De állerlaatste plaatsen in bussen en stoelen bemachtigen als het aantal boekers onverwacht groot is. Of hoteleigenaren héél vriendelijk vragen nog een paar extra hotelkamers vrij te houden. Heeft leve-de-leut-DNA: is groot supporter van carnaval. In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van haar dochtertje Lizzy en zoontje Tycho.

Tessa Hermanussen

Programma Eenoudervakanties

Tessa Hermanussen

Programma Eenoudervakanties

Zou het niet slecht doen bij ‘Heel Holland Bakt’, maar heeft nóg meer talent als medewerker Programma Eenoudervakanties. Verzamelt douanestempels: inmiddels van Peru (half jaartje stage), Cuba (sigaren roken), India en Nepal (als rechterhand bij de zusters van Moeder Teresa). Zit met smart te wachten op Estivant-bestemmingen in Myanmar, Nieuw-Zeeland en Jordanië, haar drie favo-trips to do. Heet bij Estivant ‘Herman’ Ja, heel vrouwonvriendelijk, maar twéé Tessa’s werd wat te verwarrend...

Loes Arends

Vakantiespecialist

Loes Arends

Vakantiespecialist

Aha, Loes: de enige Estivant-medewerker van Olympisch niveau. Was in 2008 in Beijing via een sportieve studiereis. Is van jongs af aan besmet met het reisvirus. Van culturele reizen en een roadtrip door Oost-Europa tot vier maanden backpacken door Zuid-Amerika. Werkt bij Estivant als Vakantiespecialist op de afdeling Reserveringen. Wil ooit samen met haar vriend een eigen chalet runnen in de besneeuwde bergen. Wie weet wordt het nog eens een Estivant-bestemming!

Sander Kroezenga

Vakantiespecialist

Sander Kroezenga

Vakantiespecialist

Bij wie kun je nu beter reserveren dan bij Sander? Is officieus Nederlands Kampioen Voorpret Verhogen. Doet er alles aan om Estivant gasten blij te maken. Maakt mensen graag aan het lachen. En liet z'n Groningse roots in de steek om te emigreren naar Nijmegen. Want: werken bij Estivant is z'n droombaan. Nog meer dromen: veel reizen. Naar lievelingsland Noorwegen, van de natuur, het noorderlicht en het midzomerfeest. Is van het opgeruimde type: kan pas lekker werken als alles om hem heen schoon en netjes opgeruimd is. Mooi, komt van pas op de afdeling Reserveringen…

Tessa de Wolf

Content Manager website

Tessa de Wolf

Content Manager website

Sinds kort moeder Tessa. En wát voor een moeder: heeft officieel een hekel aan zwemmen, maar gaat trouw babyzwemmen met kleine Merel. Fan van, in willekeurige volgorde, de Bijenkorf, gezelligheid en overvolle to-do-lijstjes. Heeft van pa (bloemist) haar liefde voor bloemen geërfd en verandert het interieur regelmatig in een indoor-bloemenzee. Heeft Utrechts grachtenwater door de aderen stromen sinds ze daar voor 'Eliza was here' werkte. Woont inmiddels met veel plezier in Velp. Content manager bij Estivant, die er onder andere voor zorgt dat deze site zo lekker weg leest.

Duayne Vaasen

Backoffice medewerker

Duayne Vaasen

Backoffice medewerker

Doet het werk achter de schermen dat onmisbaar is om onze gasten te laten genieten op vakantie: het reserveren via de site en de telefoon mogelijk maken, busstoelen en vliegtickets inkopen en hotelkamers bijboeken. Begon ooit op de afdeling Reserveringen, is nu helemaal op haar plek op de Backoffice bij Estivant, waar ze collega is van Jessy. Woont om de hoek, in Groesbeek dat vooral met carnaval de leukste plek van Nederland is volgens haar. Heeft twee nummer 1's op haar bucketlist: óf die safari in Zuid-Afrika, óf die roadtrip door West-Amerika.

Ruud Wijnen

Manager Materiaal en Logistiek

Ruud Wijnen

Manager Materiaal en Logistiek

Am - C - D - F - Am - E - Am - E: het intro van ‘The house of the rising sun’ komt er al vlekkeloos uit op de gitaar die hij voor zijn verjaardag kreeg. Is als aankomend artiest graag ‘on tour’: steenpuisten in de Himalaya en de Andes bedwingen, rondje Tasmanië per fiets, backpacken in Nieuw-Zeeland: Ruud staat vooraan. Houdt thuis het reis-gevoel alive per racefiets. Enige jubilaris op kantoor: begon in 2001 en is nu al meer dan 12,5 jaar actief met – even ademhalen – opbouw, chauffeuren, logistiek regelen, materiaal onderhouden en het enthousiast uithalen van practical jokes op kantoor. We want more! We want more!

Ewout Snel

Medewerker Materiaal en Logistiek

Ewout Snel

Medewerker Materiaal en Logistiek

Dat de computers bij Estivant draaien, is 100% zijn verdienste. En dan te bedenken dat het niet eens ‘officieel’ tot Ewouts taken valt. Want: medewerker Materiaal & Logistiek. Is daardoor onmisbaar voor 1001 zaken die 1002 teams nodig hebben. Van knutselmateriaal tot schmink. Van kano’s tot mountainbikes. Weet als buitensportman exact wat er op locatie nodig is. Zijn perfectionisme werkt plezierig aanstekelijk op collega’s. Blaast met hondje Saf dagelijks stoom af in de Ooijpolder. En liever nog tijdens een van z’n vele rugzakvakanties.

Saskia de Boer

Administratie

Saskia de Boer

Administratie

Miss Italia. Compleet idolatrato van alles wat met het land te maken heeft. Legt daarom als erkend shopaholic voorkeur aan de dag voor Italiaanse tassen toe. Is niet alleen Moeder van de Boekhouding, maar ook van haar twee zoons. Werkt daarom parttime, zowel vanuit huis als vanuit kantoor. Geeft voorkeur aan wintersportvakantie boven de zomer. En is met vriendinnen regelmatig te spotten tijdens het city hoppen, van de ene leuke stad naar de andere.

Riky Wijnen

Administratie

Riky Wijnen

Administratie

Komt uit Estivant-familie: moeder van Ruud en ook haar andere twee kinderen werkten bij Estivant. Financiële waakhond van de debiteurenadministratie. Meestal aanhankelijk, maar bereid haar tanden te laten zien bij niet-betalen. Zit niet graag stil in haar vrije tijd. Maakt met echtgenoot Henk lange fietstochten, tuiniert graag en houdt van kamperen. Ook op vakantie geldt: rondtrekken door de uitgestrekte wildernis van Noorwegen om zoveel mogelijk te ontdekken. Hoe ondernemend wil je het hebben?

Eefje van den Bergh

Vakantiespecialist

Eefje van den Bergh

Vakantiespecialist

Droomt van een eigen chalet in de bergen, als uitvalsbasis voor excursies en uitstapjes voor haar gasten. Wordt echter nog steeds wakker op haar eigen buitenverblijf in het vlakke Nederland, temidden van hond, kippen en konijnen. Als dochter van de boerderij gek op dieren. Neemt graag hond, hardloopschoenen of mountainbike mee om van de natuur te genieten. Heeft als reisliefhebster inmiddels een voorkeur ontwikkeld voor Noord-Amerika. Cruisend, roadtrippend, skiënd of zelfs vissend met de hengel die standaard meegaat in de bagage. Is daarmee de ideale Vakantiespecialist die Estivant-gasten op veel manieren enthousiast weet te maken.

Marleen van den Elsen

Vakantiespecialist

Marleen van den Elsen

Vakantiespecialist

Estivanter van het eerste uur, met tussenpozen. Debuteerde al in 2004, in het EstiFun-team. Kwam in 2009 terug als manus-van-alles voor 1001 klussen. En werd in 2017 parttime vakantiespecialist. Weet met oprechte interesse gasten naar de leukste Estivant-adressen te loodsen. Bedacht ooit het concept ‘In het Wijland’, een reizende camping met tipi’s, pipowagens, hottub en kampvuur, maar had aan Miep en Jette ineens twee handenbindertjes in huis. Heeft de voorliefde voor bijzondere buitenverblijven behouden: gaat tijdens de verbouwing van het nieuwe huis in Nijmegen verblijven in een echte Mongoolse yurt, een tent van trekkersvolken. Is dankzij een Zuid-Amerikaans uitstapje de enige Estivant-medewerker die ervaring heeft met slingerapen.
Werken bij

Gek op wat we doen

Werk je bij Estivant, dan maak je deel uit van een zeer gemotiveerd team. Tijdens de vakantieperiodes werken er ruim 350 mensen op tijdelijke basis bij Estivant en onze basis wordt gelegd door een team dat het hele jaar door bij Estivant op kantoor werkt. Estivant is een jonge en snelgroeiende organisatie. Om die groei het hoofd te kunnen bieden hebben wij vaak leuke vacatures. Hieronder vind je alle beschikbare functies, voor zowel tijdelijk werk bij onze vakanties als voor langere tijd op ons hoofdkantoor in Nijmegen.
Als dé specialist in eenouder- en singlevakanties organiseert Estivant vakanties waar onze gasten blij van worden. Elk jaar gaan vele duizenden eenoudergezinnen en singles met ons op stap. En ook al is het werk, het lijkt nét of je als Estivant-medewerker het hele jaar door vakantie hebt.

Voor versterking van ons marketing team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair. Binnen het team ligt jouw focus op een sterke aanwezigheid van Estivant Singlevakanties in online media. Je vergroot het bereik, de betrokkenheid en groei van Estivant Singlevakanties door een optimale inzet van o.a. Social Media en E-mail Marketing.

Een flexibele instelling is een must, net als een enorme drive om Estivant groot en bekend te maken. Je ziet: we verwachten wel wat van je. En daarom krijg je bij Estivant ook veel terug: een stage met alle vrijheid en verantwoordelijkheid waar je je creatief kunt uitleven.

Functie inhoud:
- Onderhouden en uitbouwen van de merkwaarde van Estivant Singlevakanties;
- Schrijven en redigeren van commerciële (SEO) teksten en reisverhalen;
- Het initiëren, ontwikkelen en publiceren van content afgestemd op doelgroep en kanaal;
- Beheren en uitbouwen van onze Social Media kanalen (o.a. Facebook, Instagram & Youtube);
- Beheren van E-mailcampagnes.

Functie-eisen:
- Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
- Je volgt een opleiding in Communicatie en/of Marketing;
- Je bent creatief en zit boordevol ideeën;
- Je bent actief op Social Media;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk;
- Je weet van aanpakken en hebt oog voor detail;
- Je hebt affiniteit met de reisbranche en onze productgroepen;
- Je bent woonachtig op maximaal een uur reizen van Nijmegen.

Wat bieden wij:
- Een uitdagende stageplaats op HBO-niveau;
- Goede begeleiding door de Productmanager Singlevakanties;
- Een prettige werksfeer in een enthousiast team;
- Een passende stagevergoeding.
- Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden (Do-mi-bo en een maandelijkse stoelmassage van onze masseuse Els).

Solliciteren:
Ben je enthousiast en zeer gemotiveerd over deze functie? Overtuig ons er dan van dat jij de kandidaat bent die wij zoeken! Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 27 februari 2018 naar Nicole Lagé: nicole@estivant.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 024-3600104 keuzemenu optie 4.

Heb jij interesse in reizen en lijkt het je leuk om gasten te adviseren én enthousiasmeren voor een vakantie in Europa? Dan is Estivant het bedrijf waar jij een bijdrage levert om kinderen, ouders en singles een verrassende en ontspannende vakantie te bezorgen.

Voor onze reserveringsafdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) voor een meeloopstage. Estivant werkt vanuit een ideaal gelegen kantoor (5 min. lopen vanaf het station in Nijmegen). Ons team is jong en professioneel en wij hebben graag een enthousiaste, leergierige stagiair(e) op kantoor.

Je stagewerkzaamheden:
- Het adviseren en verkopen van vakanties per telefoon, mail en WhatsApp;
- Zorgvuldig verwerken van boekingen in het reserveringssysteem;
- Voorbereiden en (digitaal) versturen van reisdocumenten;
- Diverse andere administratieve werkzaamheden.

Onze "ideale" stagiair(e):
- is enthousiast, leergierig en flexibel;
- is servicegericht;
- heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- is gemotiveerd en kan zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Wat bieden wij:
- Een uitdagende, leerzame en gevarieerde stageplaats op MBO niveau 3-4, of HBO niveau;
- Een prettige werksfeer in een enthousiast team;
- Een netto stagevergoeding van €50,00 per week;
- Stageduur mogelijk vanaf 5 maanden.

Wij zijn medio april 2018 op zoek naar een stagiair(e). Liefst voor een duur van 5 maanden. Ben je deze periode beschikbaar? Neem dan snel contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.
Voor meer informatie over deze stage neem je contact op met Eefje van den Bergh op telefoonnummer 024-3 600 104.

Wil je direct solliciteren stuur dan je sollicitatiebrief met CV én recente foto naar eefje@estivant.nl

Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je al je creativiteit kwijt kan? Zet je graag je hersens aan het werk en zoek je meer uitdaging dan alleen kopiëren en lamineren? Wil jij meedenken over onze eenoudervakanties?

Stop met zoeken naar een stageplek! Wij hebben plaats voor een gemotiveerde stagiair(e) van een opleiding zoals CMV, Vrijetijdsmanagement, Communicatie of een andere relevante Hbo-opleiding.

Op dit moment is deze stageplek gevuld. Per 1 september is er weer ruimte!

Op de afdeling Programmamanagement Eenoudervakanties worden de vakanties voor eenoudergezinnen met zorg samengesteld. Jij kunt hieraan je steentje bijdragen. Je ondersteunt de Programmamanager Eenoudergezinnen vooral met het voorbereiden van vakanties, het samenstellen van activiteitenmateriaal en het meedenken over de uitvoer van de eenoudervakanties.

Je stagewerkzaamheden:
- Voorbereiden van eenoudervakanties: je maakt programma’s, inschrijflijsten en welkomstbrieven;
- Bedenken en uitwerken van activiteiten voor kinderen en jongeren (zie informatie EstiFun/EstiVenture);
- Bedenken en uitwerken van weekthema’s voor het activiteitenprogramma (EstiFun/EstiVenture);
- Schrijven van handleidingen voor Locatie Managers;
- Meedenken met en ondersteunen tijdens het trainingsweekend voor Locatie Manager;
- Contact onderhouden vanuit Nederland met lokale excursie-aanbieders en afstemmen van prijzen;
- Verwerken van enquêtes van Gasten;
- Uitvoeren van allerlei werkzaamheden die voorkomen. Hierin ben je flexibel;
- Voor afstudeerderstudenten: Je werkt drie dagen per week mee. Naast deze werkzaamheden voer je een afstudeeronderzoek uit.

Onze "ideale" stagiair(e):
- is minimaal drie dagen per week beschikbaar;
- is gevorderd in de opleiding, bij voorkeur tweede- of derdejaarsstudent;
- is goed in het schrijven van informerende teksten;
- is creatief;
- neemt initiatief en is enthousiast, leergierig en flexibel;
- kan zelfstandig werken en denkt actief mee;
- woont bij voorkeur in omgeving Nijmegen.

Wat bieden wij:
- Een uitdagende stageplaats op Hbo-niveau;
- Goede begeleiding door de Programmamanager Eenoudervakanties;
- Een prettige werksfeer in een enthousiast team;
- Een passende stagevergoeding.

Wij hebben het hele jaar door plaats voor gemotiveerde mensen. Voor meer informatie over deze stage neem je contact op met Wouter Höppener op telefoonnummer 024-3600104 (optie 3) of stuur een e-mail met motivatie en CV naar reisleiding@estivant.nl.

Ben jij op zoek naar een leerzame, leuke stageplek met goede begeleiding en met meer verantwoordelijkheid dan alleen het halen van koffie? Heb jij affiniteit met de doelgroep Singles en inspirerende ideeën voor onze organisatie? Dan heb jij je stageplek gevonden! Wij hebben plaats voor een gemotiveerde stagiair(e) van een opleiding binnen het toerisme of een andere relevante HBO/WO-opleiding.

Op dit moment is deze stageplek gevuld. Per 1 september is er weer ruimte!

Op de afdeling Productmanagement Singlevakanties worden de vakanties voor singles met zorg samengesteld. Jij kunt hieraan je steentje bijdragen. Je ondersteunt de Productmanager Singlevakanties op alle gebieden. Na een tijdje kun je de werkzaamheden zelfstandig uitvoeren wanneer de productmanager in het buitenland is voor inkoop of reisvoorbereiding.

Je stagewerkzaamheden:
- Voorbereiden van singlevakanties: je maakt programma’s, inschrijflijsten en welkomstbrieven;
- Schrijven van handleidingen voor reisleiders;
- Ondersteunen tijdens het trainingsweekend voor Reisleiders;
- Aanspreekpunt zijn voor reisleiders. Je helpt hen met het oplossen van problemen;
- Contact onderhouden vanuit Nederland met lokale excursie-aanbieders en afstemmen van prijzen;
- Meedenken over manieren om excursies te presenteren op onze bestemmingen;
- Verwerken van enquêtes van Gasten;
- Organiseren van een After Summer Borrel voor onze Gasten;
- Maken van prijsvergelijkingen;
- Uitvoeren van allerlei werkzaamheden die voorkomen. Hierin ben je flexibel;
- Voor afstudeerderstudenten: Naast de werkzaamheden voer je een afstudeeronderzoek uit.

Onze "ideale" stagiair(e):
- is minimaal drie dagen per week beschikbaar van april of mei t/m juli of augustus;
- is gevorderd in de opleiding, bij voorkeur derdejaarsstudent;
- neemt initiatief en is enthousiast, leergierig en flexibel;
- kan zelfstandig werken en denkt actief mee;
- woont bij voorkeur in omgeving Nijmegen.

Wat bieden wij:
- Een uitdagende stageplaats op Hbo-niveau;
- Goede begeleiding door de Productmanager Singlevakanties;
- Een prettige werksfeer in een enthousiast team;
- Een passende stagevergoeding.

Voor meer informatie over deze stage neem je contact op met Wouter Höppener op telefoonnummer 024-3600104 (optie 3) of stuur een e-mail met motivatie en CV naar reisleiding@estivant.nl.
Voor onze zomer- en wintervakanties zoeken wij medewerkers die in staat zijn om hun steentje bij te
dragen aan een unieke ervaring voor onze gasten. Wij hebben verschillende functies beschikbaar:
Activiteitenbegeleider, Locatie Manager, Buitensportinstructeur, Reisleider Singlevakanties, Chauffeur / Facilitair medewerker, Opbouw- en afbouwmedewerkers en stages.

Of je nu reisleider bent of chauffeur, activiteitenbegeleider of stagiair(e), we vinden het belangrijk dat je goed omgaat met verantwoordelijkheid, dat je initiatief neemt en dat je een groepsmens bent. Ervaring in het begeleiden van groepen is een pré, maar niet noodzakelijk.

Wij hebben een speciale internetsite waar je onze uitgebreide informatie over het werken in de zomer én in de winter kunt vinden: www.zomerwerk.nl

Voor vragen en informatie kun je met ons contact opnemen via reisleiding@estivant.nl.
Partners

Veilig op reis

Van de mooiste tijd van het jaar wil je natuurlijk optimaal én veilig genieten. Estivant is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds. Per bus reis je altijd met het SKTB keurmerk. Een veilig en vertrouwd gevoel.

SGR

Estivant Vakanties (KvK nr. 08087090) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGRgarantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de
overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

ANVR

Estivant Vakanties is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de informatie daarover. Op al onze reizen die zijn de reisvoorwaarden van het ANVR van toepassing, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Calamiteitenfonds

Het zal je maar gebeuren: je bent zorgeloos op vakantie gegaan en tijdens je reis doet zich op jouw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Het kan zijn dat daardoor je reisprogramma moet worden aangepast. Of dat je naar een ander hotel moet worden gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en moet je eerder terug naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat?

SKTB

Estivant Vakanties hecht zeer veel waarde aan comfort, veiligheid en milieubewust busvervoer. Daarom kiezen wij uitsluitend voor touringcarbedrijven die in het bezit zijn van het certificaat Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB).
Word nu EstiFAN!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
en mis niet langer:
  • Exclusieve acties en aanbiedingen
  • Inspiratie en persoonlijke tips voor je vakantie
  • De laatste nieuwtjes over Estivant
Word EstiFAN
  • "Als ik zie hoe dankbaar de gasten zijn voor het werk dat wij doen, dan hoef ik niet eens zelf meer op vakantie, dit werk geeft nog meer plezier dan zelf op vakantie gaan!"
    Johanneke Kievit, EstiFun Medewerker

Bel ons

024-3 600 104

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur.

Livechat

Heb je een vraag? Onze vakantieadviseurs helpen je direct.

Start livechat

Whatsapp

06-23 67 99 22

Gebruik je graag Whatsapp?
Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via het bovenstaande nummer.

Mail ons

Stuur je liever een e-mail? Onze vakantieadviseurs beantwoorden je snel.

Stuur e-mail