Waarom Estivant?

Waarom Estivant

Speciaal voor eenoudergezinnen!

Zeg nou eerlijk: de wereld is een stuk leuker als iedereen blij is, toch? Laten onze vakanties nou precies dát gevoel bij onze gasten oproepen.

Een toverformule voor geluk? Misschien hebben wij die stiekem wel gevonden. Als je het hebt over de vakantie dan. Door goed te luisteren, weten we wat onze gasten nodig hebben. Jong, oud, ouder of kind: niemand is hetzelfde. Maar iedereen heeft tijd nodig om samen te zijn, plezier te maken en even bij te komen. Helemaal ouders die altijd ‘aan’ staan en de zorg voor hun kinderen dragen. Náást al die andere taken die ze ook hebben. Soms schiet tijd voor jezelf er dan bij in. Díe tijd, regelen wij ook.

Ondertussen hebben de kinderen ook de tijd van hun leven. Want samen met hun nieuwe vriendjes doen ze verrassende, originele en avontuurlijke activiteiten die wij voor ze hebben bedacht. Hun blije gezichten zijn goud waard.

"Als kind uit een eenoudergezin weet ik wat het betekent om zonder beide ouders op te groeien. Dat stimuleert mij om met ons team geweldige vakanties voor eenoudergezinnen te creëren."

Guido van Schagen

Directeur Estivant Vakanties
 
De 6 voordelen

Onze teams

Trots! Op het enthousiasme en de kwaliteit van onze teams. Niet voor niets zijn onze vakanties afgelopen jaar beoordeeld met een 8,5 gemiddeld (zelfs in coronatijd!). Dat was ons niet gelukt zonder de tomeloze inzet van onze medewerkers.

EstiFun & EstiVenture programma

Wij geloven dat het belangrijk is dat kinderen samen spelen, ontdekken en beleven. Vandaar dat we op iedere bestemming een uitdagend, gevarieerd en veelal gratis activiteitenprogramma aanbieden. EstiFun voor basisschoolkinderen en EstiVenture voor kinderen op de middelbare school!

Tijd voor jezelf

Onze teams organiseren een leuk programma én (tijdens de zomervakanties) een oppasdag, zodat jij ook even tijd hebt voor jezelf. Naar een stadje of lekker uiteten met de andere ouders? Dat kan! Want het is ook jouw vakantie.

Exclusief voor eenoudergezinnen

Als eenoudergezin gaat alles nét even anders, ook tijdens de vakantie. Wij weten dat als geen ander en denken met je mee. Dat maakt onze vakanties bijzonder.

Alles kan. Niks moet.

Iedereen viert vakantie op zijn of haar eigen manier. Lekker met een boek in je hand? Of toch liever een spannende tocht op de mountainbike? Met de andere ouders borrelen op de boulevard of met je kinderen naar de pizzeria? Alles kan en niks moet. Het is vakantie!

Gevarieerd aanbod!

Ieder jaar komen daar weer nieuwe bestemmingen bij. Kies uit een volledig ingerichte bungalowtent, bungalow of een goed verzorgd hotel. Perfect verzorgd, veilig voor kinderen en in de buurt van water, een gezellig dorp of de skipiste.

EstiFun & EstiVenture

Boordevol vakantieplezier

Een geweldige vakantie door onze activiteitenteams

Hoe werkt het?

Het EstiFun en EstiVenture programma is bij de reis inbegrepen. Bij aankomst op de vakantiebestemming ontvang je het complete activiteitenprogramma. Je kind is van harte welkom om deel te nemen aan het ochtend-, middag en/of avondprogramma. Net wat georganiseerd wordt en waar je kind zin in heeft.

Vervelen komt deze week niet in het woordenboek voor. Tijdens EstiFun & EstiVenture momenten ontmoeten je kinderen leeftijdsgenootjes. Samen ondernemen ze bijzondere activiteiten onder begeleiding van het Estivant team. Als je kinderen vakantie hebben, heb jij dat ook. Gegarandeerd.

Oppasdag

Tijdens de zomervakanties bieden we iedere week een oppasdag aan. Tijdens deze oppasdag zullen onze teams ook buiten de activiteiten om op de kinderen passen. De kinderen kunnen zelfs samen met het team lunchen. Hierdoor heb je als ouder lekker de tijd voor jezelf zonder je zorgen te hoeven maken over je kind(eren). Want het is ook jouw vakantie!

EstiFun

Kinderen die op de bassischool zitten of die na deze zomer naar de middelbare school gaan mogen meedoen met ons EstiFun programma. Het team maakt een weekprogramma dat past bij de bestemming en de leeftijd van de kinderen. Zo gaan de kinderen opzoek naar de schat, hebben veel waterpret, openen de jacht op Mr. X, dansen tijdens de (mini)disco, spelen levend kolonisten van catan of een spannend avondspel.

EstiVenture voor de jeugd op de middelbare school

Kinderen die op de middelbare school zitten kunnen meedoen aan ons stoere EstiVenture programma. Bij het samenstellen van het weekprogramma zal het team rekening houden met de input van de jongeren en kijken naar wat past bij de bestemming. Wat dacht je van een volleybaltoernooi, survival, avonddropping, vlotbouwen, spooktocht, QR Cluedo, estafette race, bootcamp of een nachtje zonder ouders op bivak? Een vakantie met Estivant is alles behalve saai.

Het team

Ontmoet de mensen achter Estivant

Bij Estivant werken in het zomerseizoen rond de 350 mensen. Daarvan werken veel mensen als vrijwilliger op tijdelijke basis. Vaak jonge enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om in het buitenland te werken na een jaar lang zwoegen in de schoolbanken, voor de klas of op kantoor. Een aantal mensen zijn altijd van de partij. Weer of geen weer, juli of december, ice tea of warme chocolademelk.

Nicole

Inkoop

Eline

Programmamaker

Martijn

Directeur

Anna

Teammanager uitvoer eenoudervakanties

Dian

Vakantiespecialist

Martine

Teamleider Reisleiding

Ferra

Reisleiding Medewerker

Susanne

Backoffice Medewerker

Marijn

Contentmanager Website

Nicolette

Marketingspecialist

Marijke

Marketingmanager

Femke

Contentmarketeer

Tess

Marketing Communicatie Stagiair

Myrthe

Marketing Communicatie Stagiaire

Elvira

Reis-expert

Jody

Vakantiespecialist

Nikki

Vakantiespecialist

Ivar

Vakantiespecialist

Koen

Vakantiespecialist | Backoffice medewerker

Marit

Stagiaire Programma

Joyce

Teamleider Backoffice & Traffic

Ruud

Materiaal & Logistiek

Lotte

Vakantiespecialist

Rianne

Coördinator Uitvoer Singlereizen
Werken bij

Gek op wat we doen

Werk je bij Estivant, dan maak je deel uit van een zeer gemotiveerd team. Tijdens de vakantieperiodes werken er ruim 400 mensen op tijdelijke basis bij Estivant en onze basis wordt gelegd door een team dat het hele jaar door bij Estivant op kantoor werkt. Estivant is een jonge en snelgroeiende organisatie. Om die groei het hoofd te kunnen bieden hebben wij vaak leuke vacatures. Hieronder vind je alle beschikbare functies, voor zowel tijdelijk werk bij onze vakanties als voor langere tijd op ons hoofdkantoor in Nijmegen.
Op ons gezellige kantoor in Nijmegen werken 25 medewerkers. Allemaal met één doel: gasten blij maken met onvergetelijke vakanties! En niet zomaar vakanties, maar vakanties speciaal voor eenoudergezinnen en singles.

Als Backoffice medewerker ben jij een belangrijke schakel in Team Vakantiespecialisten (8 collega's). Samen met Joyce (Teammanager) en Demi (Backoffice medewerker) zorg jij dat alles achter de schermen goed geregeld is. Voor gasten én onze zomermedewerkers. Je werkt daarbij nauw samen met partners en je collega’s klantcontact (of zoals wij dat noemen: gastcontact).

Dus, wat doe je dan de hele dag?
 • Contact met leveranciers en partners (vervoer, campings en hotels)
 • Invoeren van data en prijzen voor onze vakanties
 • Inkoop van reisproducten voor gasten en zomermedewerkers (vluchten, bussen en transfers)
 • Voorraad beheren van reisproducten (vluchten, bussen en transfers)
 • Planningen maken voor kamers en bussen
 • Samenstellen van passagiersinformatie en reisdocumenten
En, wat heb je daarvoor nodig?
 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Nederlands (taal/schrift) en een beetje Engels
 • Plezier in samenwerken met partners en collega’s
 • Plezier in plannen en structuren
 • De rest kunnen we je leren!
Dit kan je van ons verwachten:
 • Een contract van 36 of 39 uur per week
 • Salaris tussen de € 2.260 en € 2.912
 • 24 vakantiedagen (en tijd voor tijd)
 • Een doorlopende reisverzekering van a.s.r. (werelddekking)
 • Hybride werken (als je wilt)
 • Gratis lunchen (kantoorhond Saf eet de restjes op)
 • Elke dondermiddag een borrel
 • Een maandelijkse stoelmassage van Els
 • Een wintersportuitje in maart
Solliciteren:
Stuur jouw motivatie en CV naar Joyce via joyce@estivant.nl. Deze vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden! Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 024-3600104, keuzemenu optie 2.
In het zomer- en winterseizoen groeien we (tijdelijk) van 25 naar meer dan 400 collega's. Die werken niet allemaal op ons kantoor in Nijmegen (wel gezellig), maar verdeeld over 50+ vakantiebestemmingen in Europa. Als locatiemanager, activiteitenbegeleider of chauffeur bijvoorbeeld. Allemaal met hetzelfde doel: gasten blij maken met onvergetelijke vakanties!

Veel van hen werken al jarenlang voor ons. Iets met rupsje en geen genoeg... (van zomerwerk dan). En daar zijn wij supertrots op! Maar team Reisleiding (ons recruitmentteam) is ook elk jaar op zoek naar nieuwe versterking. Dus, wil jij in de zomer óf winter een paar weken op een van onze locaties werken (of zoals wij het noemen 'het veld in')? Dat kan al vanaf 2 weken!

Denk je nu: ja!
Bekijk alle vacatures op www.zomerwerk.nl of neem contact op met team Reisleiding (Martine en Ferra). Bel 024-3600104 (optie 2) of stuur een appje om de mogelijkheden te bespreken.
Periode: september 2023 - februari 2024

Bij Estivant Vakanties werken mountainbikers, hobbyfotografen, verhalenvertellers, moeders, vissers, snowboarders, kitesurfers, reizigers, hardlopers, salsadansers, vaders en alles wat er tussenin zit. Allemaal met één doel: gasten blij maken met onvergetelijke vakanties. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Tijdens het zomerseizoen werken er rond de 350 enthousiaste vrijwilligers op locatie! Vaak studenten die het heerlijk vinden om in het buitenland te werken na een jaar lang zwoegen in de schoolbanken.

Op de afdeling Programmamanagement worden de vakanties voor eenoudergezinnen en singles groepsreizen met zorg samengesteld. Jij kunt hieraan je steentje bijdragen. Je ondersteunt de Programmamanager vooral met het voorbereiden van vakanties, het samenstellen van activiteitenmateriaal en het meedenken over de uitvoer van de vakanties.

Hier blink jij straks in uit:
- Voorbereiden van de vakanties: je maakt programma’s, inschrijflijsten en welkomstbrieven;
- Bedenken en uitwerken van activiteiten voor kinderen en jongeren (zie informatie EstiFun/EstiVenture);
- Aanspreekpunt zijn voor locatiemanagers/reisbegeleiders. Je helpt hen met het oplossen van problemen.
- Bedenken en uitwerken van weekthema’s voor het activiteitenprogramma (EstiFun/EstiVenture);
- Schrijven van handleidingen voor locatiemanagers/reisbegeleiders;
- Meedenken met en ondersteunen tijdens trainingsweekenden;
- Contact onderhouden vanuit Nederland met lokale excursie-aanbieders en afstemmen van prijzen;
- Verwerken van enquêtes van gasten;
- Uitvoeren van allerlei werkzaamheden die voorkomen. Hierin ben je flexibel.

Dit ben jij:
- Gevorderd in de opleiding, bij voorkeur derdejaarsstudent;
- Goed in het schrijven van informerende teksten;
- Creatief;
- Punctueel;
- Neemt initiatief en is enthousiast, leergierig en flexibel;
- Kan zelfstandig werken en denkt actief mee;
- Houdt van een informele werksfeer;
- Woont bij voorkeur in omgeving Nijmegen.

Hier doe je het voor:
- Een uitdagende stageplaats met veel ruimte voor eigen inbreng;
- Werken binnen een jong, gedreven team met korte lijntjes;
- Een gezamenlijke lunch (kantoorhond Saf eet de restjes op);
- Eén keer in de maand een heerlijke massage van Els;
- Onze befaamde do-mi-bo;
- Huisgemaakte appeltaart van Wouter (als hij jarig is);
- Een kleine stagevergoeding;
- Een kantoor naast station Nijmegen;
- En hele leuke collega’s. Al zeggen we het zelf!

Ben je enthousiast? Overtuig ons er dan van dat jij de kandidaat bent die wij zoeken. Stuur je motivatie en cv naar Martine (martine@estivant.nl). Heb je nog vragen? Bel 024-3600104
Periode februari 2024 - juni 2024

Ben jij op zoek naar werk waarbij je mensen écht blij kan maken? Waarbij je mensen informeert en adviseert via telefoon, de chat, WhatsApp en mail? Waarbij je een bijdrage levert om kinderen, ouders en singles een verrassende en ontspannende vakantie te bezorgen? Dan ligt de (reis)wereld aan je voeten!

Estivant Vakanties is al meer dan 20 jaar dé specialist in eenouder- en singlevakanties. Als stagiair klantcontact kom je terecht in (drie keer raden...) team Klantcontact. Een enthousiaste club mensen (4) met één doel: het vinden van de perfecte vakantie voor elke Gast. Met kritische vragen en een luisterend oor tover jij altijd een passend (maar verrassend) advies uit de hoge hoed.

Hier blink jij straks in uit:
 • Het adviseren en verkopen van vakanties per telefoon, mail en WhatsApp
 • Zorgvuldig verwerken van boekingen in het reserveringssysteem
 • Voorbereiden en (digitaal) versturen van reisdocumenten
 • Diverse administratieve werkzaamheden bij Backoffice
Dit ben jij:
 • Student op MBO3, MBO4 of het HBO
 • Uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal
 • Je hebt een vlotte babbel en neemt graag de telefoon op
 • Neemt initiatief en bent enthousiast (ook als de plannen wijzigen)
 • Je vindt een informele werksfeer belangrijk
 • Woont bij voorkeur in omgeving Nijmegen
Hier doe je het voor:
 • Een uitdagende stageplaats met veel ruimte voor eigen inbreng
 • Werken binnen een jong, gedreven team met korte lijntjes
 • Een gezamenlijke lunch (kantoorhond Saf eet de restjes op)
 • Eén keer in de maand een heerlijke massage van Els
 • Onze befaamde do-mi-bo
 • Een stagevergoeding van €400,- per maand
 • Een kantoor naast station Nijmegen
 • En hele leuke collega’s. Al zeggen we het zelf!

Ben je enthousiast? Overtuig ons er dan van dat jij de kandidaat bent die wij zoeken. Stuur je motivatie en cv naar Martine (martine@estivant.nl). Heb je nog vragen? Bel 024-3600104
Heb je een vraag over één van onze vacatures?
Neem dan contact op met onze collega Martine!
Mail naar martine@estivant.nl,
bel 024-3600104 (optie 2)
óf WhatsApp naar 06-22351550.
Partners

Veilig op reis

Van de mooiste tijd van het jaar wil je natuurlijk optimaal én veilig genieten. Estivant is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds. Per bus reis je altijd met het SKTB keurmerk. Een veilig en vertrouwd gevoel.

SGR en SGRZ Retaildekking

Estivant Vakanties is aangesloten bij SGR, lidnummer 3328. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen onze vakanties onder de garantie van SGR. Dit houdt in dat wanneer wij door financieel onvermogen jullie vakantie niet meer kunnen uitvoeren, je de vooruitbetaalde reissom terugkrijgt. Mocht je al op de plaats van bestemming zijn, dan zorgt de SGR voor het vervoer naar huis.

Ook is Estivant Vakanties aangesloten bij SGRZ voor de reisbureaus die bij Estivant Vakanties een vakantie reserveren.

ANVR

Estivant Vakanties is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de informatie daarover. Op al onze reizen zijn de ANVR-Reizigersvoorwaarden van toepassing, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je de ANVR-Reizigersvoorwaarden hebt gelezen en akkoord gaat.

Bekijk onze 6 ANVR zekerheden voor jou.

Calamiteitenfonds

Het zal je maar gebeuren: je bent zorgeloos op vakantie gegaan en tijdens je reis doet zich op jouw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Het kan zijn dat daardoor je reisprogramma moet worden aangepast. Of dat je naar een ander hotel moet worden gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en moet je eerder terug naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat?

Travelife

Als dé specialist in single- en eenoudervakanties is het onze verantwoordelijkheid om zo duurzaam mogelijke vakanties te organiseren. Daarom zijn wij gecertificeerd als Travelife-Partner.
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail