Waarom Estivant?

Waarom Estivant

Speciaal voor eenoudergezinnen!

Estivant (het Franse woord voor 'zomergast') is al meer dan 20 jaar dé specialist in eenoudervakanties. Verrassende en ontspannende vakanties waar je samen met je kinderen en andere ouders veel plezier aan beleeft.
Wij geloven dat de wereld een stuk leuker is als mensen blij zijn. We weten dat onze gasten verrassend blij worden van de vakanties die wij organiseren. Wij halen daar ontzettend veel voldoening uit. En nieuwe energie om nog meer geweldige vakanties te organiseren. Vakanties die ontspannen, verbinden en verrassen.

Goed geregeld.
Wij doen al meer dan 20 jaar wat we doen. We bedenken en organiseren nog steeds met de grootste passie vakanties waar je blij van wordt. Je kunt erop rekenen dat alles ook echt goed geregeld is. Van het betrokken advies van onze reserveringsafdeling, het vervoer van en naar bestemming, de inrichting van je accommodatie tot de uitvoering ter plekke. En als toch een keer iets mis gaat? Dan lossen we dat op. Snel en goed.

"Als kind uit een eenoudergezin weet ik wat het betekent om zonder beide ouders op te groeien. Dat stimuleert mij om met ons team geweldige vakanties voor eenoudergezinnen te creëren."

Guido van Schagen

Directeur Estivant Vakanties
 
De 6 voordelen

Onze teams

Trots! Op het enthousiasme en de kwaliteit van onze teams. Niet voor niets zijn onze vakanties afgelopen jaar beoordeeld met een 8,5 gemiddeld (zelfs in coronatijd!). Dat was ons niet gelukt zonder de tomeloze inzet van onze medewerkers.

EstiFun & EstiVenture programma

Wij geloven dat het belangrijk is dat kinderen samen spelen, ontdekken en beleven. Vandaar dat we op iedere bestemming een en uitdagend, gevarieerd en veelal gratis activiteitenprogramma aanbieden. EstiFun voor basisschoolkinderen en EstiVenture voor kinderen op de middelbare school!

Tijd voor jezelf

Onze teams organiseren een leuk programma én oppasdag, zodat jij ook even tijd hebt voor jezelf. Naar een stadje of lekker uiteten met de andere ouders? Dat kan! Want het is ook jouw vakantie.

Exclusief voor eenoudergezinnen

Als eenoudergezin gaat alles nét even anders, ook tijdens de vakantie. Wij weten dat als geen ander en denken met je mee. Dat maakt onze vakanties bijzonder.

Alles kan. Niks moet.

Iedereen viert vakantie op zijn of haar eigen manier. Lekker met een boek in je hand? Of toch liever een spannende tocht op de mountainbike? Met de andere ouders borrelen op de boulevard of met je kinderen naar de pizzeria? Alles kan en niks moet. Het is vakantie!

Gevarieerd aanbod!

Ieder jaar komen daar weer nieuwe bestemmingen bij. Kies uit een volledig ingerichte bungalowtent, bungalow of een goed verzorgd hotel. Perfect verzorgd, veilig voor kinderen en in de buurt van water, een gezellig dorp of de skipiste.

EstiFun & EstiVenture

Boordevol vakantieplezier

Een geweldige vakantie door onze activiteitenteams

Hoe werkt het?

Het EstiFun en EstiVenture programma is bij de reis inbegrepen. Bij aankomst op de vakantiebestemming ontvang je het complete activiteitenprogramma. Je kind is van harte welkom om deel te nemen aan het ochtend-, middag en/of avondprogramma. Net wat georganiseerd wordt en waar je kind zin in heeft.

Vervelen komt deze week niet in het woordenboek voor. Tijdens EstiFun & EstiVenture momenten ontmoeten je kinderen leeftijdsgenootjes. Samen ondernemen ze bijzondere activiteiten onder professionele begeleiding. Als je kinderen vakantie hebben, heb jij dat ook. Gegarandeerd.

Oppasdag

Iedere week bieden we een oppasdag aan. Tijdens deze oppasdag zullen onze teams ook buiten de activiteiten om op de kinderen passen. De kinderen kunnen zelfs samen met het team lunchen. Hierdoor heb je als ouder lekker de tijd voor jezelf zonder je zorgen te hoeven maken over je kind(eren). Want het is ook jouw vakantie!

EstiFun

Kinderen die op de bassischool zitten of die na deze zomer naar de middelbare school gaan mogen meedoen met ons EstiFun programma. Het team maakt een weekprogramma dat past bij de bestemming en de leeftijd van de kinderen. Zo gaan de kinderen opzoek naar de schat, hebben veel waterpret, openen de jacht op Mr. X, dansen tijdens de (mini)disco, spelen levend kolonisten van catan of een spannend avondspel.

EstiVenture voor de jeugd op de middelbare school

Kinderen die op de middelbare school zitten kunnen meedoen aan ons stoere EstiVenture programma. Bij het samenstellen van het weekprogramma zal het team rekening houden met de input van de jongeren en kijken naar wat past bij de bestemming. Wat dacht je van een volleybaltoernooi, survival, avonddropping, vlotbouwen, spooktocht, QR Cluedo, estafette race, bootcamp of een nachtje zonder ouders op bivak? Een vakantie met Estivant is alles behalve saai.

Het team

Ontmoet de mensen achter Estivant

Bij Estivant werken in het zomerseizoen rond de 350 mensen. Daarvan werken veel mensen als vrijwilliger op tijdelijke basis. Vaak jonge enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om in het buitenland te werken na een jaar lang zwoegen in de schoolbanken, voor de klas of op kantoor. Een aantal mensen zijn altijd van de partij. Weer of geen weer, juli of december, ice tea of warme chocolademelk.

Jessy Hubers

Backoffice Manager

Jessy Hubers

Backoffice Manager

Komt uit Groesbeek, maar emigreert dagelijks met veel plezier naar de grote stad: Nijmegen. Studeerde NHTV, werkt al jaren in de reisbranche. Startte bij Estivant met een paar tropenjaren als Hoofd Reserveringen. Heeft nu als Backofficer samen met collega Duayne wéér een grote verantwoordelijkheid. Het boekingssysteem optimaliseren. De állerlaatste plaatsen in bussen en stoelen bemachtigen als het aantal boekers onverwacht groot is. Of hoteleigenaren héél vriendelijk vragen nog een paar extra hotelkamers vrij te houden. Heeft leve-de-leut-DNA: is groot supporter van carnaval. In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van haar dochtertje Lizzy en zoontje Tycho.

Ewout Snel

Medewerker Materiaal en Logistiek

Ewout Snel

Medewerker Materiaal en Logistiek

Dat de computers bij Estivant draaien, is 100% zijn verdienste. En dan te bedenken dat het niet eens ‘officieel’ tot Ewouts taken valt. Want: medewerker Materiaal & Logistiek. Is daardoor onmisbaar voor 1001 zaken die 1002 teams nodig hebben. Van knutselmateriaal tot schmink. Van kano’s tot mountainbikes. Weet als buitensportman exact wat er op locatie nodig is. Zijn perfectionisme werkt plezierig aanstekelijk op collega’s. Blaast met hondje Saf dagelijks stoom af in de Ooijpolder. En liever nog tijdens een van z’n vele rugzakvakanties.

Saskia de Boer

Administratie

Saskia de Boer

Administratie

Miss Italia. Compleet idolatrato van alles wat met het land te maken heeft. Heeft daarom als erkend shopaholic voorkeur voor Italiaanse tassen. Is niet alleen Moeder van de Boekhouding, maar ook van haar twee zoons. Werkt daarom parttime, zowel vanuit huis als vanuit kantoor. Geeft voorkeur aan wintersportvakantie boven de zomer. En is met vriendinnen regelmatig te spotten tijdens het city hoppen, van de ene leuke stad naar de andere.

Tessa de Wolf

Content Manager website

Tessa de Wolf

Content Manager website

Officieus Nederlands grootste Rocky Mountainsfan: de teller staat inmiddels op vijf bezoeken. Heeft trouwens toch al iets met bergen, met favoriete zomervakantielanden als Zwitserland en Italië. Verzet ook bij Estivant bergen werk, want het bijhouden van deze website met alles eromheen is een flinke dagtaak. Heeft als moeder van twee toch altijd al een overvol to-do-lijstje. Laadt de accu op tijdens een rondje hardlopen over de Posbank, de achtertuin bij haar thuis in Velp. Shopt graag in de Bijenkorf en komt nooit zonder bos bloemen thuis: dochter van een bloemist, dat verleer je nooit.

Wouter Höppener

Programma Manager Eenoudervakanties

Wouter Höppener

Programma Manager Eenoudervakanties

Tennist, maar het liefst in een vakantiedecor: on the beach. Officieus kampioen Air Miles verzamelen van Estivant. Móet altijd iets te reizen hebben. Trok bijvoorbeeld een half jaar door Midden- en Zuid-Amerika. Zette die ervaring in voor zijn eigen bedrijf Singledates, gespecialiseerd in activiteiten voor singles. Kwam bij Estivant in beeld als locatiemanager in Sauerland. Promoveerde in november 2013 tot Programma Manager Eenoudervakanties maar is dolgraag stand-in als een locatiemanager uitvalt. Vooropleiding leisure management blijkt in die functie helemaal niet onhandig te zijn.

Eefje van den Bergh

Teamleider Klantcontact

Eefje van den Bergh

Teamleider Klantcontact

Droomt van een eigen chalet in de bergen, als uitvalsbasis voor excursies en uitstapjes voor haar gasten. Wordt echter nog steeds wakker op haar eigen buitenverblijf in het vlakke Nederland, temidden van hond, kippen en konijnen. Als dochter van de boerderij gek op dieren. Neemt graag hond, hardloopschoenen of mountainbike mee om van de natuur te genieten. Heeft als reisliefhebster inmiddels een voorkeur ontwikkeld voor Noord-Amerika. Cruisend, roadtrippend, skiënd of zelfs vissend met de hengel die standaard meegaat in de bagage. Is daarmee de ideale Vakantiespecialist die Estivant-gasten op veel manieren enthousiast weet te maken.

Guido van Schagen

Directeur

Guido van Schagen

Directeur

Guido is initiatiefnemer van Estivant. Na een studie aan de HEAO en de RU en een kort avontuur bij de Rabobank, besloot hij zijn hart te volgen, heel Europa door. Groeide zelf op in een eenoudergezin, succes kón daardoor niet uitblijven. Hield het lang vol om als single ervaring op te doen voor de singlevakanties. Breidt het Estivant aanbod gaandeweg uit met prachtige bestemmingen. Test daarom met volle overtuiging elke plek in Europa met enige vakantiepotentie. Het kán toeval zijn, maar wel vaak op spots met bijzonder goede kitesurfcondities.

Marijn van Benthem

(Online) Marketeer

Marijn van Benthem

(Online) Marketeer

Ruud Wijnen

Manager Materiaal en Logistiek

Ruud Wijnen

Manager Materiaal en Logistiek

Am - C - D - F - Am - E - Am - E: het intro van ‘The house of the rising sun’ komt er al vlekkeloos uit op de gitaar die hij voor zijn verjaardag kreeg. Is als aankomend artiest graag ‘on tour’: steenpuisten in de Himalaya en de Andes bedwingen, rondje Tasmanië per fiets, backpacken in Nieuw-Zeeland: Ruud staat vooraan. Houdt thuis het reis-gevoel alive per racefiets. Enige jubilaris op kantoor: begon in 2001 en is nu al meer dan 12,5 jaar actief met – even ademhalen – opbouw, chauffeuren, logistiek regelen, materiaal onderhouden en het enthousiast uithalen van practical jokes op kantoor. We want more! We want more!

Martijn ter Welle

Directeur

Martijn ter Welle

Directeur

Deelt met Guido de verantwoordelijkheid voor de daily business bij Estivant. Begon 1.200 kilometer verderop aan zijn toeristische carrière: als watersportinstructeur aan het Lac de St. Croix, hartje Provence. Mixte hobby met werk: organiseerde als medeoprichter van BINK en Singlebreak veel evenementen. Passie voor meubels. Nóg grotere passie om die zelf te bouwen, als leerling-meubelmaker. Pakt graag het snowboard op in de winter. Pakt op het terrein zonder sneeuw liever een mountainbike.

Marijke Onstein

Marketing Manager

Marijke Onstein

Marketing Manager

Communicatiespecialist bij Estivant. Is het niet omdat ze graag overal over meepraat, dan toch zeker omdat Marijke onze rots in de online branding is. Weet alles van e-mailmarkering, marketing op social media en content marketing. Tja, wat wil je met een master bedrijfscommunicatie en digitale media. Is echter vooral heel erg gek op gewoon analoog eten. Kookt graag samen met vriendinnen, mag ook graag van andermans kookkunsten genieten. Leek de ideale baan te hebben op de marketingafdeling van een grote cateraar, maar koos toch voor Estivant om mensen blij te maken met vakanties.

Mariëlle Thomas

Reisleiding

Mariëlle Thomas

Reisleiding

Hoe komt dat toch dat Estivant altijd van die leuke activiteitenbegeleiders, gezellige Locatie Managers en actieve reisbegeleiders heeft? Enter Mariëlle. Samen met Jolijn hét (legale) stimulerende middel dat de afdeling Reisleiding vormt. Weet zelf wat het is: werkte als reisleider en hostess op Albufeira, Mallorca, Aruba en Ibiza. Studeert er stilletjes bij (HRM) en kickt af tijdens de festivals in de zomer. Ooit daar een überlekkere tosti gegeten? Die bakt Mariëlle daar. Gaat óóit nog eens een carrièreswitch maken als... dj! Oefent intensief thuis om nog eens op een festival het tosti-ijzer te verruilen voor de mic.

Jurgen Gesink

Vakantiespecialist

Jurgen Gesink

Vakantiespecialist

Je zult als Estivant Gast maar Jurgen van de afdeling reserveringen aan de lijn krijgen. Wordt de kans toch ongeveer 100% dat je met een heel blij gevoel op vakantie gaat. Want enthousiasme over reizen: daar ontbreekt het bij onze verkoopspecialist niet aan. Koos voor een opleiding in het toerisme omdat plezier maken daar bovenaan staat. Is zelf de man van de verre bestemmingen. Stage lopen op Curaçao en backpacken in Indonesië zijn al afgestreept, een roadtrip USA en een bezoek aan Bolivia moeten nog volgen. Is betrouwbare verdediger op het voetbalveld, vooral bekend om z’n slidings.

Jolijn Gommans

Reisleiding

Jolijn Gommans

Reisleiding

Kan niet wáchten totdat Estivant ook de Filippijnen in het programma opneemt: met stip 1 op de bucketlist. Tja, na heel Europa te hebben gezien wordt het tijd voor wat exotischers. Versterkt onze afdeling Reisleiding. Klinkt als: ervoor zorgen dat alle seizoensmedewerkers er helemaal klaar voor zijn om de gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Weet van wanten: toerisme-opleiding achter de rug en ervaring als front-office medewerker in een hotel in de pocket. Brengt haar vrije tijd graag door met vriendinnen. Lekker eten en hé, hebben we hier een vrouw die van speciaalbiertjes houdt? Yes!

Nicole Lagé

Productmanager Singlevakanties

Nicole Lagé

Productmanager Singlevakanties

Kijk, vóórdat je je bij Estivant Productmanager Singlereizen mag noemen, moet je wél wat ervaring hebben. En na 20 jaar reizen weet Nicole de leukste plekjes op de aarde wel te vinden. Of beter gezegd: onder water. Is gek op diepzeeduiken, die prachtige wereld van leven en kleuren. Was half-Braziliaanse toen ze op 31 december met twee miljoen anderen de jaarwisseling beleefde op het Copacabanastrand van Rio. Is bovenal Griekenland-fan, dankzij jaren reisbegeleider op Corfu en Kreta te zijn geweest. Zet haar ervaring en creativiteit in om originele reisprogramma’s en activiteiten te bedenken.

Tessa Koster

Vakantiespecialist

Tessa Koster

Vakantiespecialist

De rust zelve, dat is Tessa. Houdt daarom graag haar voetjes op de grond. Logisch dus, dat die bungeejump in Zuid-Afrika en het skydiven in Nieuw-Zeeland once in a lifetime waren. Is een doener: wildkamperen in Noorwegen, slapen bij locals, backpacken door Azië en Nieuw-Zeeland. Wil de komende jaren vooral veel roadtrips maken, waarbij Canada met stip op één van haar bucketlist staat. Ook thuis is ze een aanpakker: voor de liefde naar Nijmegen verhuisd en ze pakte daar haar hobby voetbal weer op. Helpt iedereen (gevraagd en ongevraagd) met het uitzoeken van reizen. Daarvan krijgt ze de meeste energie: gasten die staan te springen om volgend jaar weer met ons mee te gaan.

Milou Stiemsma

Programmamaker Eenoudervakanties

Milou Stiemsma

Programmamaker Eenoudervakanties

Eline Graat

Junior Personeelscoördinator

Eline Graat

Junior Personeelscoördinator

Saf

Floormanager

Saf

Floormanager

Neemt zijn rol als floormanager uiterst serieus: dit is een op-en-top professional! De vloer is hier namelijk altijd brandschoon. En met hem in de buurt verdwijnt een slecht humeur als sneeuw voor de zon. ‘Geen slapende honden wakker maken’, geldt niet voor deze kwispelende kruimeldief. Is altijd te porren voor een stevige aai over de bol of een 'saf'ari rondom het Estivant-gebouw. Want ook hij heeft het reizen in zijn bloed: al op jonge leeftijd vloog hij van Griekenland naar Nederland om hier de harten te stelen van iedereen die voet over de drempel zet bij Estivant.

Sjoerd Willemsen

Reisleiding

Sjoerd Willemsen

Reisleiding

Inge Tijsse Klasen

Programmamaker Singlevakanties

Inge Tijsse Klasen

Programmamaker Singlevakanties

Werken bij

Gek op wat we doen

Werk je bij Estivant, dan maak je deel uit van een zeer gemotiveerd team. Tijdens de vakantieperiodes werken er ruim 400 mensen op tijdelijke basis bij Estivant en onze basis wordt gelegd door een team dat het hele jaar door bij Estivant op kantoor werkt. Estivant is een jonge en snelgroeiende organisatie. Om die groei het hoofd te kunnen bieden hebben wij vaak leuke vacatures. Hieronder vind je alle beschikbare functies, voor zowel tijdelijk werk bij onze vakanties als voor langere tijd op ons hoofdkantoor in Nijmegen.
Voor onze zomer- en wintervakanties zijn wij altijd op zoek naar medewerkers die graag alles op alles zetten om
onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Er zijn verschillende functies beschikbaar in het binnen- en buitenland, zoals:
Activiteitenbegeleiders, Locatiemanagers, Buitensportinstructeurs en Reisleider singlevakanties.
Benieuwd naar alle functies? Je vindt ze op onze zomerwerkwebsite

Voor vragen mag je Sjoerd altijd bellen (024-3600104, optie 2), WhatsAppen (06-22351550) of mailen (reisleiding@estivant.nl).
Partners

Veilig op reis

Van de mooiste tijd van het jaar wil je natuurlijk optimaal én veilig genieten. Estivant is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds. Per bus reis je altijd met het SKTB keurmerk. Een veilig en vertrouwd gevoel.

SGR en SGRZ Retaildekking

Estivant Vakanties is aangesloten bij SGR, lidnummer 3328. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen onze vakanties onder de garantie van SGR. Dit houdt in dat wanneer wij door financieel onvermogen jullie vakantie niet meer kunnen uitvoeren, je de vooruitbetaalde reissom terugkrijgt. Mocht je al op de plaats van bestemming zijn, dan zorgt de SGR voor het vervoer naar huis.

Ook is Estivant Vakanties aangesloten bij SGRZ voor de reisbureaus die bij Estivant Vakanties een vakantie reserveren.

ANVR

Estivant Vakanties is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de informatie daarover. Op al onze reizen zijn de ANVR-Reizigersvoorwaarden van toepassing, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je de ANVR-Reizigersvoorwaarden hebt gelezen en akkoord gaat.

Bekijk onze 6 ANVR zekerheden voor jou.

Calamiteitenfonds

Het zal je maar gebeuren: je bent zorgeloos op vakantie gegaan en tijdens je reis doet zich op jouw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Het kan zijn dat daardoor je reisprogramma moet worden aangepast. Of dat je naar een ander hotel moet worden gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en moet je eerder terug naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat?

Travelife

Als dé specialist in single- en eenoudervakanties is het onze verantwoordelijkheid om zo duurzaam mogelijke vakanties te organiseren. Daarom zijn wij gecertificeerd als Travelife-Partner.

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail