Blog 4 redenen om je wintersport vroeg te boeken
Beter te vroeg, dan te laat

4 redenen om je wintersport vroeg te boeken!

Zodra de temperatuur onder de tien graden duikt, zit jij met je hoofd op de piste. Ook al moet je jouw wintersport nog plannen. Want: ‘alles op z’n tijd’! Maar, een wintersport vroeg boeken heeft ook zo z'n voordelen…

Voordeel #1: Pistes voor het uitkiezen
Wie er op tijd bij is, heeft de pistes nog voor het uitkiezen. Je wilt voorkomen dat de laatste plek aan je voorbij ‘skiet’. Moet je weer opnieuw puzzelen met je vrije dagen. Of switchen naar een bestemming waar weinig après-ski is, terwijl juist Helene Fischer en DJ Ötzi in Kirchberg of Flachau jouw wintersport compleet maken.

Niet als je er vroeg bij bent, dus! Dan heb je de pistes nog voor het uitkiezen. Eerste keus, verzekerd van je favoriete bestemming in de sneeuw; niets staat jouw wintersport meer in de weg. En geef toe, als échte wintersporter is het toch nooit te vroeg om het hoogtepunt van het jaar te boeken, toch?

Beter te vroeg, dan te... >
Vroeg boeken single wintersportvakantie
Voordeel #2: Voorbereiden in Ruhe
Kan je outfit van vorig jaar nog een seizoen mee? Hebben je ski's (of board) nog een waxbeurt nodig? Hoe kom je op bestemming? Die strakke skibril (lees: zonnebril) kan echt niet meer hè? En waar zijn trouwens je sneeuwkettingen gebleven? Vlak voor vertrek zit je met je handen in het haar. Hoe ga je dit vlak voor vertrek nog allemaal rond krijgen? Ja, je hebt het te pakken: vakantiestress!

Boek je vroeg een wintersport, dan vallen al deze zorgen zó van je schouders. Jou krijgen ze niet gek! Geen ongewaxte ski’s. Geen verjaarde outfit. En al helemaal niet de buurman die er met je sneeuwkettingen vandoor is. Jij hebt alle tijd om je tot in de puntjes voor te bereiden. De voorpret kan beginnen…

De rust zelve >
Ontspannen op wintersportvakantie
Voordeel #3: De voorpret begint al, juist: vroeg
Want de 'r' zit nog maar nét in de maand, maar jouw wintersport staat al met kapitalen in je agenda. En in Buienradar heb je de notificaties over je wintersportbestemming al aangezet (want de eerste vlokken wil je niet missen). In gedachte zie je jezelf al met mede-wintersporters pistes pakken, warme Apfelstrudel verorberen bij een berghut en proosten in de Stube. De voorpret kan niet lang genoeg duren! Oke oke, ook weer niet té lang.

Voorpret is de leukste pret >
Voorpret wintersportvakantie
Voordeel #4: Goedkoopste prijs én kamer voor het uitkiezen
Sporen trekken in verse sneeuw, een portie frisse berglucht, Oostenrijkse óf Italiaanse gezelligheid, de hele dag actief bezig zijn, ongelimiteerd lekker eten… Wie wil dat nu niet? Of denk je: ‘maar ik boek wel als er meer mensen deze wintersportbestemming geboekt hebben? Logisch, want je wilt natuurlijk wel verzekerd zijn van een gezellige groep, daar in de bergen…. Wacht niet te lang! Grote kans dat de laatste plekken als sneeuw voor de zon verdwijnen óf dat er alleen nog gedeelde kamers beschikbaar zijn. Boek je als één van de eersten, dan ben je verzekerd van de goedkoopste prijs en heb je jouw kamer voor het uitkiezen. Een gedeelde kamer óf toch liever een 1-persoonskamer? Dat is helemaal aan jou!

Skiën maar >
Kiezen wintersportbestemming
Overtuigd van de vier voordelen van vroeg boeken? Pak een kop heiße Schoko (glühwein of een Jägertje mag ook en plan jouw wintersport! Bekijk hier alle wintersportvakanties.
Winter 

Dit is wat je mist!

Vertellen je vrienden ieder jaar weer grote verhalen over hoe tof hun wintersportvakantie was? Maar twijfel jij of een weekje skiën of snowboarden wel iets voor jou is? We zetten graag een paar dingen op een rijtje. Om wat twijfels weg te halen. En het je wat makkelijker te maken. Dit zijn een paar dingen die je mist, als je ervoor kiest om dit jaar níet op wintersport te gaan…Laat die zon maar schijnen! Baal je ook zo van de grauwe, grijze dagen in de winter? Niet tijdens jouw skivakantie! Genieten van de frisse berglucht met een lekker zonnetje op je gezicht. En dat heeft nog meer voordelen! Niet alleen de hoogte, maar ook de weerkaatsing door de sneeuw zorgt voor een flinke zonkracht. Zo kom jij wel aan je nodige vitamine D om de winter door te komen. Door de zon voel je je fitter, vrolijker en gezonder. Oh, maar vergeet je niet in te smeren natuurlijk!
Geplaatst op 12 oktober 2018
Winter 

Deze 5 situaties herkent elke beginnende skiër

Als iemand jou 5 jaar geleden had verteld dat je misschien wel mee op wintersport wilt, had je die persoon vierkant uitgelachen. Dat is toch niks voor jou, dacht je altijd. En nu sta je op het punt om de Learn to ski week in Niederau op 9 maart te boeken. Want als iedereen die terugkomt van een week in de sneeuw altijd zo laaiend enthousiast is, móet het wel leuk zijn. Deze 5 situaties maak je sowieso mee tijdens je allereerste wintersport:
Geplaatst op 27 november 2023
Samen sterk
Winter 

Samen sterk!

Iets meer dan anderhalf jaar geleden, aan het begin van de corona-pandemie, sloten we onze blog af met de voorspelling dat er ook weer een tijd na-corona zou komen en dat wij er dan ook nog steeds zouden zijn, voor jullie. Achteraf gezien best een stevige uitspraak, want we hebben het flink voor onze kiezen gekregen, maar het was gesproken vanuit vertrouwen. Het is in meerdere opzichten een ingewikkelde tijd (geweest). Iedereen heeft in meer of mindere mate te maken gehad met de gevolgen van de coronapandemie. Ook voor ons was het een spannende tijd. Veel onzekerheid over het wel of niet doorgaan van jullie vakanties, het uitgeven van vouchers, het trainen van onze teams (online!) en de onzekerheid of we het überhaupt financieel gingen redden. Het dieptepunt was toch wel afgelopen zomer. Nog voordat de zomervakantie begon zaten er al vier(!) complete teams in quarantaine. Daarna moest er een volle bus uit Kroatië terug naar huis met mensen die nèt waren aangekomen. Allemaal door één enkele positieve zelftest ter plekke. En, niet te vergeten: de hevige overstromingen in de Ardennen. Hele camping met 30 tenten (en inventaris) weggespoeld. Toch hebben we het gered en staan we nu sterker dan ooit, klaar voor een mooie toekomst. Dankzij trouwe en begripvolle Gasten. “Niet naar Spanje dit jaar, dan gaan we wel naar Nederland”. Jullie accepteerden de corona vouchers en hielpen ons daarmee vorig jaar de winter door. En we hadden verwacht dat de reviews dit jaar ietwat lager zouden uitvallen door alle corona maatregelen. Maar niets bleek minder waar! We werden verrast door dankbare worden en hogere cijfers dan ooit! Allemaal door de onmetelijke inzet van onze kantoormedewerkers en fantastische teams op locatie. Altijd vol energie om van jullie vakantie een topvakantie te maken. En eerlijk is eerlijk, we hebben ook veel steun van de overheid ontvangen. Daar zijn we zeker ook dankbaar voor en heeft ons geholpen om door deze ingewikkelde tijd heen te komen. Het afgelopen jaar hebben ook wij helaas afscheid genomen van een aantal fijne collega’s. Maar inmiddels zijn we weer op volle sterkte en gaan met veel vertrouwen de komende jaren weer onze stinkende best doen om jullie een topvakantie te bezorgen. Dat we daarbij vast nog wel eens verrast zullen worden, zoals nu weer met de laatste Omikron maatregelen in Oostenrijk staat vast, maar inmiddels weten we; samen kunnen we dit aan en samen staan we sterk. Samen met jullie. Dank jullie wel voor jullie steun en vertrouwen in Estivant. We wensen je fijne feestdagen met elkaar en een gezond 2022 waarin we vast en zeker weer ouderwets veel plezier met jullie gaan beleven! Hartelijke groeten, Guido en Martijn (namens heel team Estivant Vakanties)
Geplaatst op 24 december 2021
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur

App ons »

Facebook

Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur

Chat ons »

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail »