SNG_missen
Blijf jij thuis tijdens de wintersport?

Dit is wat je mist!

Vertellen je vrienden ieder jaar weer grote verhalen over hoe tof hun wintersportvakantie was? Maar twijfel jij of een weekje skiën of snowboarden wel iets voor jou is? We zetten graag een paar dingen op een rijtje. Om wat twijfels weg te halen. En het je wat makkelijker te maken. Dit zijn een paar dingen die je mist, als je ervoor kiest om dit jaar níet op wintersport te gaan…

Laat die zon maar schijnen!

Baal je ook zo van de grauwe, grijze dagen in de winter? Niet tijdens jouw skivakantie! Genieten van de frisse berglucht met een lekker zonnetje op je gezicht. En dat heeft nog meer voordelen! Niet alleen de hoogte, maar ook de weerkaatsing door de sneeuw zorgt voor een flinke zonkracht. Zo kom jij wel aan je nodige vitamine D om de winter door te komen. Door de zon voel je je fitter, vrolijker en gezonder. Oh, maar vergeet je niet in te smeren natuurlijk!
wintersport 3.jpg
Het ultieme vrijheidsgevoel

Skiën en snowboarden kost even wat oefening. Maar zodra je wat ervaring opgedaan hebt en je de beginselen onder de knie krijgt ervaar je iets wat iedere wintersporter zal beamen. Het gevoel van vrijheid als je de piste af zoeft is onbeschrijfelijk. De perfecte manier om je hoofd leeg te maken, aan niks te denken én van het uitzicht te genieten.
uitzicht.jpg
Wát een work-out

Tijdens wintersport wil je alles uit je dag halen. Vroeg opstaan. Hele dag op de piste. Vergis je niet, dat is een top work-out. Je verbrandt heel wat calorieën op zo’n dag. Maar dat geeft je wel de kans om te eten wat je wil. Goulashsuppe. Wienerschitzel. Kaiserschmarnn…. En je hoeft je ook niet schuldig te voelen over een extra drankje aan het einde van je ski-dag. Wat ons trouwens bij het volgende punt brengt…
snowboard.jpg
De après-ski natuurlijk!

Met name in Oostenrijk en Frankrijk is de après-ski legendarisch! In één keer door vanaf de piste naar Schnapps, de Jägermeister, warme choco met rum… Of gewoon met een halve liter bier in je hand natuurlijk. Beginnen op het terras, terwijl je de laatste zonnestralen meepikt. Gezellig meelallen met ‘Anton aus Tirol’ en ‘Wahnsinn’. En dan zien we wel hoe laat het wordt.

Of gewoon toch een beetje op tijd naar bed? Dan sta je de dag erna weer fris op om die vers geprepareerde piste te kunnen pakken!
apres ski.jpg
Met z'n allen de piste af!

Uiteraard ga je liever niet in je eentje op wintersport. Dat komt goed uit, want het is het perfecte moment om nieuwe mensen te ontmoeten! Of je nu meer de nadruk op ‘sport’ in wintersport legt, of juist meer een kroegtijger bent: met een gezellige groep wordt dat een stuk leuker! Samen aan het diner, in groepjes op de piste of lekker aan de borrel op het terras. En het ijs is sowieso meteen gebroken. Iedereen heeft dezelfde passie: wintersport!
wintersport 2.jpg
Winter 

3 redenen waarom je nu al je wintersport moet plannen!

Buiten motregent het. Het is voorbij met de onverwacht nog zonnige terrasdagen. De herfst is begonnen. Máár, in Oostenrijk is de eerste sneeuw gevallen! Dan staan we in gedachten weer meteen op de piste. Of in de après-ski.Bij het plannen van hun vakantie zijn er eigenlijk twee type wintersporters. De groep die niet kan wachten en zo snel mogelijk zijn of haar wintersportvakantie boekt. En de groep die nog even de kat uit de boom kijkt en op een later moment pas beslist. Hoor je bij de eerste groep? Dan ben je lekker bezig! Dat heeft een aantal voordelen namelijk.1. Je kunt je in alle rust voorbereidenWintersport wil nog wel eens wat vragen oproepen. Hoe wil je op reis? Ga je met de bus? Neem je het vliegtuig? Of wordt het eigen vervoer deze keer? Is je materiaal nog in orde? Ski’s huren of kopen? Gelukkig heb je alle tijd om daarover na te denken. Tenminste, als je op tijd begint. Lekker alvast ervaringen van anderen doorlezen. Afwegen waar je graag heen wil. Wordt het Frankrijk dit jaar? Italië? Of ga je voor Oostenrijk? Nog meer goede vragen! Dat brengt ons bij het volgende punt…
Geplaatst op 14 oktober 2018
Winter 

Dit is wat je mist!

Vertellen je vrienden ieder jaar weer grote verhalen over hoe tof hun wintersportvakantie was? Maar twijfel jij of een weekje skiën of snowboarden wel iets voor jou is? We zetten graag een paar dingen op een rijtje. Om wat twijfels weg te halen. En het je wat makkelijker te maken. Dit zijn een paar dingen die je mist, als je ervoor kiest om dit jaar níet op wintersport te gaan…Laat die zon maar schijnen! Baal je ook zo van de grauwe, grijze dagen in de winter? Niet tijdens jouw skivakantie! Genieten van de frisse berglucht met een lekker zonnetje op je gezicht. En dat heeft nog meer voordelen! Niet alleen de hoogte, maar ook de weerkaatsing door de sneeuw zorgt voor een flinke zonkracht. Zo kom jij wel aan je nodige vitamine D om de winter door te komen. Door de zon voel je je fitter, vrolijker en gezonder. Oh, maar vergeet je niet in te smeren natuurlijk!
Geplaatst op 12 oktober 2018
  • "Ik heb al heel veel single reizen meegemaakt, dit was écht de meest fantastische!"
    Patrick, Ibiza

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Chat

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Start chat

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail