Single reizen Bitez

Over Estivant

Daarom Estivant

Enjoy every single day!

Op vakantie met vrienden is leuk, maar voordat alles geregeld is... Verschillende agenda's, budgetten en wensen. Dan kan je er beter alleen op uit gaan. Maar die avonturen wil je wel delen, natuurlijk. En de tijd om je hele reis zelf uit te stippelen kan jij wel beter gebruiken. Dus kies je voor een vakantie, met ons ;). Want wij weten al 20 jaar waar jij blij van wordt!

Ga waar jij wilt gaan, doe wat jij wilt doen, ontdek wat jij wilt ontdekken, en zie wat jij wilt zien. Met mensen die net zo gek zijn op reizen als jij. Enjoy! Every single day.

"Vaak hoor ik van singles dat zij goede vrienden hebben overgehouden aan hun vakantie met Estivant. Dáár word ik blij van!"

Nicole Lagé

Product Manager Single Vakanties
zekerheid

Ga voor zeker, ga voor Estivant!

Perfect geregeld

Dat blijkt uit de gemiddelde waardering van onze gasten met een 9,0 op Reisgraag.nl. Zelfs 96% beveelt ons aan bij andere singles!

Gezellige, overzichtelijke groepen

Met maximaal 20 singles voldoende mensen voor een leuke klik, maar geen grote anonieme groepen waar je jezelf blijft voorstellen.

M/V verhouding in balans

Onze vakanties hadden in 2020 in totaal een gemiddelde verhouding van 48% man en 52% vrouw. Gezellig in balans dus.

Op vakantie met leeftijdsgenoten

Onze vakanties zijn altijd opgedeeld in leeftijd van 25-39, 30-49, 35-55, 40-59 en 50+.

Onze reisbegeleiding

Vaak geroemd, onze reisbegeleiding. Ze delen hun passie voor vakantie met je en regelen alles tot in de puntjes.

Het grootste aanbod single reizen van Nederland

Jouw ideale single reis vind je zeker wanneer je op vakantie gaat met Estivant, de nummer 1 single specialist!

Kosteloos annuleren tot 3 weken voor vertrek

Je bent altijd flexibel en kunt kosteloos annuleren tot 3 weken voor vertrek. Zonder reden! Binnen 14 dagen krijg je je geld terug.

Het team

Ontmoet de mensen achter Estivant

Bij Estivant werken in het zomerseizoen rond de 350 mensen. Daarvan werken veel mensen als vrijwilliger op tijdelijke basis. Vaak jonge enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om in het buitenland te werken na een jaar lang zwoegen in de schoolbanken, voor de klas of op kantoor. Een aantal mensen zijn altijd van de partij. Weer of geen weer, juli of december, ice tea of warme chocolademelk.

Jessy Hubers

Backoffice Manager

Jessy Hubers

Backoffice Manager

Komt uit Groesbeek, maar emigreert dagelijks met veel plezier naar de grote stad: Nijmegen. Studeerde NHTV, werkt al jaren in de reisbranche. Startte bij Estivant met een paar tropenjaren als Hoofd Reserveringen. Heeft nu als Backofficer samen met collega Duayne wéér een grote verantwoordelijkheid. Het boekingssysteem optimaliseren. De állerlaatste plaatsen in bussen en stoelen bemachtigen als het aantal boekers onverwacht groot is. Of hoteleigenaren héél vriendelijk vragen nog een paar extra hotelkamers vrij te houden. Heeft leve-de-leut-DNA: is groot supporter van carnaval. In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van haar dochtertje Lizzy en zoontje Tycho.

Ewout Snel

Medewerker Materiaal en Logistiek

Ewout Snel

Medewerker Materiaal en Logistiek

Dat de computers bij Estivant draaien, is 100% zijn verdienste. En dan te bedenken dat het niet eens ‘officieel’ tot Ewouts taken valt. Want: medewerker Materiaal & Logistiek. Is daardoor onmisbaar voor 1001 zaken die 1002 teams nodig hebben. Van knutselmateriaal tot schmink. Van kano’s tot mountainbikes. Weet als buitensportman exact wat er op locatie nodig is. Zijn perfectionisme werkt plezierig aanstekelijk op collega’s. Blaast met hondje Saf dagelijks stoom af in de Ooijpolder. En liever nog tijdens een van z’n vele rugzakvakanties.

Saskia de Boer

Administratie

Saskia de Boer

Administratie

Miss Italia. Compleet idolatrato van alles wat met het land te maken heeft. Heeft daarom als erkend shopaholic voorkeur voor Italiaanse tassen. Is niet alleen Moeder van de Boekhouding, maar ook van haar twee zoons. Werkt daarom parttime, zowel vanuit huis als vanuit kantoor. Geeft voorkeur aan wintersportvakantie boven de zomer. En is met vriendinnen regelmatig te spotten tijdens het city hoppen, van de ene leuke stad naar de andere.

Tessa de Wolf

Content Manager website

Tessa de Wolf

Content Manager website

Officieus Nederlands grootste Rocky Mountainsfan: de teller staat inmiddels op vijf bezoeken. Heeft trouwens toch al iets met bergen, met favoriete zomervakantielanden als Zwitserland en Italië. Verzet ook bij Estivant bergen werk, want het bijhouden van deze website met alles eromheen is een flinke dagtaak. Heeft als moeder van twee toch altijd al een overvol to-do-lijstje. Laadt de accu op tijdens een rondje hardlopen over de Posbank, de achtertuin bij haar thuis in Velp. Shopt graag in de Bijenkorf en komt nooit zonder bos bloemen thuis: dochter van een bloemist, dat verleer je nooit.

Wouter Höppener

Programma Manager Eenoudervakanties

Wouter Höppener

Programma Manager Eenoudervakanties

Tennist, maar het liefst in een vakantiedecor: on the beach. Officieus kampioen Air Miles verzamelen van Estivant. Móet altijd iets te reizen hebben. Trok bijvoorbeeld een half jaar door Midden- en Zuid-Amerika. Zette die ervaring in voor zijn eigen bedrijf Singledates, gespecialiseerd in activiteiten voor singles. Kwam bij Estivant in beeld als locatiemanager in Sauerland. Promoveerde in november 2013 tot Programma Manager Eenoudervakanties maar is dolgraag stand-in als een locatiemanager uitvalt. Vooropleiding leisure management blijkt in die functie helemaal niet onhandig te zijn.

Eefje van den Bergh

Teamleider Klantcontact

Eefje van den Bergh

Teamleider Klantcontact

Droomt van een eigen chalet in de bergen, als uitvalsbasis voor excursies en uitstapjes voor haar gasten. Wordt echter nog steeds wakker op haar eigen buitenverblijf in het vlakke Nederland, temidden van hond, kippen en konijnen. Als dochter van de boerderij gek op dieren. Neemt graag hond, hardloopschoenen of mountainbike mee om van de natuur te genieten. Heeft als reisliefhebster inmiddels een voorkeur ontwikkeld voor Noord-Amerika. Cruisend, roadtrippend, skiënd of zelfs vissend met de hengel die standaard meegaat in de bagage. Is daarmee de ideale Vakantiespecialist die Estivant-gasten op veel manieren enthousiast weet te maken.

Guido van Schagen

Directeur

Guido van Schagen

Directeur

Guido is initiatiefnemer van Estivant. Na een studie aan de HEAO en de RU en een kort avontuur bij de Rabobank, besloot hij zijn hart te volgen, heel Europa door. Groeide zelf op in een eenoudergezin, succes kón daardoor niet uitblijven. Hield het lang vol om als single ervaring op te doen voor de singlevakanties. Breidt het Estivant aanbod gaandeweg uit met prachtige bestemmingen. Test daarom met volle overtuiging elke plek in Europa met enige vakantiepotentie. Het kán toeval zijn, maar wel vaak op spots met bijzonder goede kitesurfcondities.

Marijn van Benthem

(Online) Marketeer

Marijn van Benthem

(Online) Marketeer

Ruud Wijnen

Manager Materiaal en Logistiek

Ruud Wijnen

Manager Materiaal en Logistiek

Am - C - D - F - Am - E - Am - E: het intro van ‘The house of the rising sun’ komt er al vlekkeloos uit op de gitaar die hij voor zijn verjaardag kreeg. Is als aankomend artiest graag ‘on tour’: steenpuisten in de Himalaya en de Andes bedwingen, rondje Tasmanië per fiets, backpacken in Nieuw-Zeeland: Ruud staat vooraan. Houdt thuis het reis-gevoel alive per racefiets. Enige jubilaris op kantoor: begon in 2001 en is nu al meer dan 12,5 jaar actief met – even ademhalen – opbouw, chauffeuren, logistiek regelen, materiaal onderhouden en het enthousiast uithalen van practical jokes op kantoor. We want more! We want more!

Marijke Onstein

Marketing Medewerker

Marijke Onstein

Marketing Medewerker

Communicatiespecialist bij Estivant. Is het niet omdat ze graag overal over meepraat, dan toch zeker omdat Marijke onze rots in de online branding is. Weet alles van e-mailmarkering, marketing op social media en content marketing. Tja, wat wil je met een master bedrijfscommunicatie en digitale media. Is echter vooral heel erg gek op gewoon analoog eten. Kookt graag samen met vriendinnen, mag ook graag van andermans kookkunsten genieten. Leek de ideale baan te hebben op de marketingafdeling van een grote cateraar, maar koos toch voor Estivant om mensen blij te maken met vakanties.

Martijn ter Welle

Directeur

Martijn ter Welle

Directeur

Deelt met Guido de verantwoordelijkheid voor de daily business bij Estivant. Begon 1.200 kilometer verderop aan zijn toeristische carrière: als watersportinstructeur aan het Lac de St. Croix, hartje Provence. Mixte hobby met werk: organiseerde als medeoprichter van BINK en Singlebreak veel evenementen. Passie voor meubels. Nóg grotere passie om die zelf te bouwen, als leerling-meubelmaker. Pakt graag het snowboard op in de winter. Pakt op het terrein zonder sneeuw liever een mountainbike.

Mariëlle Thomas

Reisleiding

Mariëlle Thomas

Reisleiding

Hoe komt dat toch dat Estivant altijd van die leuke activiteitenbegeleiders, gezellige Locatie Managers en actieve reisbegeleiders heeft? Enter Mariëlle. Samen met Jolijn hét (legale) stimulerende middel dat de afdeling Reisleiding vormt. Weet zelf wat het is: werkte als reisleider en hostess op Albufeira, Mallorca, Aruba en Ibiza. Studeert er stilletjes bij (HRM) en kickt af tijdens de festivals in de zomer. Ooit daar een überlekkere tosti gegeten? Die bakt Mariëlle daar. Gaat óóit nog eens een carrièreswitch maken als... dj! Oefent intensief thuis om nog eens op een festival het tosti-ijzer te verruilen voor de mic.

Jurgen Gesink

Vakantiespecialist

Jurgen Gesink

Vakantiespecialist

Je zult als Estivant Gast maar Jurgen van de afdeling reserveringen aan de lijn krijgen. Wordt de kans toch ongeveer 100% dat je met een heel blij gevoel op vakantie gaat. Want enthousiasme over reizen: daar ontbreekt het bij onze verkoopspecialist niet aan. Koos voor een opleiding in het toerisme omdat plezier maken daar bovenaan staat. Is zelf de man van de verre bestemmingen. Stage lopen op Curaçao en backpacken in Indonesië zijn al afgestreept, een roadtrip USA en een bezoek aan Bolivia moeten nog volgen. Is betrouwbare verdediger op het voetbalveld, vooral bekend om z’n slidings.

Jolijn Gommans

Reisleiding

Jolijn Gommans

Reisleiding

Kan niet wáchten totdat Estivant ook de Filippijnen in het programma opneemt: met stip 1 op de bucketlist. Tja, na heel Europa te hebben gezien wordt het tijd voor wat exotischers. Versterkt onze afdeling Reisleiding. Klinkt als: ervoor zorgen dat alle seizoensmedewerkers er helemaal klaar voor zijn om de gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Weet van wanten: toerisme-opleiding achter de rug en ervaring als front-office medewerker in een hotel in de pocket. Brengt haar vrije tijd graag door met vriendinnen. Lekker eten en hé, hebben we hier een vrouw die van speciaalbiertjes houdt? Yes!

Nicole Lagé

Product Manager Single Vakanties

Nicole Lagé

Product Manager Single Vakanties

Kijk, vóórdat je je bij Estivant Product Manager Single Reizen mag noemen, moet je wél wat ervaring hebben. En na 20 jaar reizen weet Nicole de leukste plekjes op de aarde wel te vinden. Of beter gezegd: onder water. Is gek op diepzeeduiken, die prachtige wereld van leven en kleuren. Was half-Braziliaanse toen ze op 31 december met twee miljoen anderen de jaarwisseling beleefde op het Copacabanastrand van Rio. Is bovenal Griekenland-fan, dankzij jaren reisleider op Corfu en Kreta te zijn geweest. Zet haar ervaring en creativiteit in om originele reisprogramma’s en activiteiten te bedenken.

Tessa Koster

Vakantiespecialist

Tessa Koster

Vakantiespecialist

De rust zelve, dat is Tessa. Houdt daarom graag haar voetjes op de grond. Logisch dus, dat die bungeejump in Zuid-Afrika en het skydiven in Nieuw-Zeeland once in a lifetime waren. Is een doener: wildkamperen in Noorwegen, slapen bij locals, backpacken door Azië en Nieuw-Zeeland. Wil de komende jaren vooral veel roadtrips maken, waarbij Canada met stip op één van haar bucketlist staat. Ook thuis is ze een aanpakker: voor de liefde naar Nijmegen verhuisd en ze pakte daar haar hobby voetbal weer op. Helpt iedereen (gevraagd en ongevraagd) met het uitzoeken van reizen. Daarvan krijgt ze de meeste energie: gasten die staan te springen om volgend jaar weer met ons mee te gaan.

Saf

Floormanager

Saf

Floormanager

Neemt zijn rol als floormanager uiterst serieus: dit is een op-en-top professional! De vloer is hier namelijk altijd brandschoon. En met hem in de buurt verdwijnt een slecht humeur als sneeuw voor de zon. ‘Geen slapende honden wakker maken’, geldt niet voor deze kwispelende kruimeldief. Is altijd te porren voor een stevige aai over de bol of een 'saf'ari rondom het Estivant-gebouw. Want ook hij heeft het reizen in zijn bloed: al op jonge leeftijd vloog hij van Griekenland naar Nederland om hier de harten te stelen van iedereen die voet over de drempel zet bij Estivant.

Milou Stiemsma

Programmamaker Eenoudervakanties

Milou Stiemsma

Programmamaker Eenoudervakanties

Inge Tijsse Klasen

Programmamaker Singlevakanties

Inge Tijsse Klasen

Programmamaker Singlevakanties

Werken bij

Gek op wat we doen

Werk je bij Estivant, dan maak je deel uit van een zeer gemotiveerd team. Tijdens de vakantieperiodes werken er ruim 300 medewerkers voor Estivant in het buitenland. Daarnaast werkt er het hele jaar door een team vanuit het kantoor in Nederland. Estivant is een jonge en snelgroeiende organisatie. Om die groei het hoofd te kunnen bieden hebben wij vaak leuke vacatures. Hieronder vind je alle beschikbare functies, voor zowel tijdelijk werk in het buitenland als voor langere tijd op ons hoofdkantoor in Nijmegen.
Bij Estivant Vakanties werken mountainbikers, hobbyfotografen, verhalenvertellers, moeders, vissers, snowboarders, kitesurfers, reizigers, hardlopers, salsadansers, vaders en alles wat er tussenin zit. Allemaal met één doel: gasten blij maken met onvergetelijke vakanties! En niet zomaar vakanties, maar vakanties speciaal voor eenoudergezinnen en singles. We zijn inmiddels al 20 jaar marktleider. Dat willen we graag nog verder uitbouwen en daarbij is jouw hulp onmisbaar!

Als Content Marketeer bij Estivant Vakanties maak je onderdeel uit van het Marketingteam. Jij gaat Estivant Eenoudervakanties en Estivant Singlevakanties nóg beter op de kaart zetten. Hoe? Door het maken en verspreiden van spot-on content. Op het juiste moment via de juiste kanalen! Benieuwd hoe een dag op kantoor eruit ziet?

Een dag als Content Marketeer (voor Corona):
• Je start de dag met een lekkere kop koffie of thee. Voordat je in de contentkalender duikt bespreek je de dag met je team. Wat staat er op de planning? Kan je nog hulp gebruiken?
• In de ochtend ben je op je creatiefst, dus plan je 2 uurtjes in om de social media berichten voor volgende week alvast te maken. Uit het contentoverleg gisteren kwamen een hoop leuke ideeën, dus daar maak je meteen werk van.
• De tijd vliegt, de boel staat ingepland. Marijn staat naast je computer: “Hoe staat het met de e-mailcampagnes? Kan ik hem al koppelen aan onze Customer Journey in Datatrics?”
• Wat je ruikt? Het tostiapparaat. Collega Sjoerd heeft weer een aantal tosti’s gebouwd. Tijd voor lunch én om bij te kletsen met de rest van je collega’s.
• Je hebt weer energie! Tijd om de e-mailcampagnes af te ronden, zodat je collega Marijn verder kan. Fijn dat de A/B-testjes afgerond zijn, dat kan je meteen toepassen in je nieuwe campagne.
• Hé, toevallig. Wouter belt, die had je net nodig voor je blog over het programma op onze outdoor bestemming in de Franse Alpen. Jij maakt driftig aantekeningen en hangt tevreden op. Dat wordt een mooie blog morgen!
• Je kijkt om het hoekje en ziet Martijn in de keuken bierflesjes in de lucht houden. Je weet meteen hoe laat het is, tijd voor de DOMIBO!

Je snapt vast dat het nu allemaal online gaat. Al ga je wel elke week een ochtendje gezellig wandelen met een van je collega’s!

Schrijven, schrijven en schrijven dus! En:
• Het (co-)creëren, beheren en monitoren van onze social media strategie;
• De strategie vertalen naar onze content kalenders. Jij zorgt dat alle content –die je natuurlijk zelf maakt– op het juiste kanaal én op het juiste moment bij onze eenoudergezinnen en singles terecht komt;
• Het beheren en schrijven van copy voor onze social media campagnes;
• Het optimaliseren van onze websitecontent, denk aan steengoede blogs;
• Het beheren en creëren van e-mail automation campagnes (Spotler);
• Het aansturen van onze fotograaf en videograaf op locatie (op afstand, helaas ;-).

Wat vragen we van jou?
• Je bent een flexibele professional met HBO/WO werk- en denkniveau;
• Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring;
• Je bent creatief, kan vlot en foutloos schrijven en hebt ervaring met SEO;
• Je bent helemaal thuis in de wereld social media en campagnebeheer;
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk;
• Je bent een aanpakker en spot kansen om ons in de kijker te spelen;

Dit krijg je ervoor terug: 
• Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng; 
• Werken binnen een jong, gedreven team met korte lijntjes; 
• Een gezamenlijke lunch (kantoorhond Saf eet de restjes op); 
• Eén keer in de maand een heerlijke massage van Els; 
• Onze befaamde do-mi-bo; 
• Huisgemaakte appeltaart van Wouter (als hij jarig is);
• Een kantoor naast station Nijmegen; 
• En hele leuke collega’s. Al zeggen we het zelf! 

Je ziet: we verwachten wel wat van je. Het werk is uiteenlopend, dus een flexibele instelling is een must. Net als een enorme drive om Estivant groot en bekend te maken! Maar daar krijg je ook een hoop voor terug: een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. En dat alles binnen een gezellig en energiek team! Ben je enthousiast? Overtuig ons er dan van dat jij de kandidaat bent die wij zoeken! Stuur je motivatie en cv naar Marijke (marijke@estivant.nl). Heb je nog vragen? Bel 024-3600104. 
Ben jij op zoek naar werk waarbij je mensen écht blij kan maken? Waarbij je mensen informeert en adviseert via telefoon, de chat, WhatsApp en mail? Waarbij je een bijdrage levert om kinderen, ouders en singles een verrassende en ontspannende vakantie te bezorgen? Dan ligt de (reis)wereld aan je voeten!

Estivant Vakanties is al meer dan 20 jaar dé specialist in eenouder- en singlevakanties. Als medewerker klantcontact ben je onderdeel van team reserveringen, ook wel de vakantiespecialisten genoemd. Een enthousiaste club met één doel: het vinden van de perfecte vakantie voor elke Gast. Met kritische vragen en een luisterend oor tover jij altijd een passend (maar verrassend) advies uit de hoge hoed.

Een dag op kantoor (voor Corona):
• Je start de dag met een lekkere kop koffie of thee. Voordat de eerste telefoontjes binnen komen bekijk je samen met Jurgen en Eefje wat er op de planning staat.
• De taken zijn verdeeld, de telefoon gaat. Tijd voor je eerste gesprek van de dag. "Wat is leuker voor mijn kinderen: het Idromeer of het Gardameer? Jij inventariseert, vraagt door en adviseert. Telefoonangst ken jij niet!
• Ondertussen vliegt er een mail binnen. Wat voor reisverzekering heb je nodig als je op wintersport gaat? Je kijkt collega Eefje aan. Als ervaren skifanaat weet zij dit natuurlijk als geen ander!
• Wat je ruikt? Het tostiapparaat. Collega Jurgen heeft weer een aantal tosti’s gebouwd. Tijd voor lunch én om bij te kletsen met de rest van je collega’s.
• Je kan er weer tegenaan! Ondertussen staan er weer nieuwe boekingen in het CRM systeem. Binnen een mum van tijd heb jij de gegevens gecheckt en kan je de boeking definitief maken voor onze Gasten. Fijn als je hier al ervaring mee hebt, maar anders kan Eefje het je leren.
• Daar gaat de telefoon weer: “Kan ik mijn opstapplaats nog wijzigen?" Je loopt naar het bureau van Jessy van Backoffice. Wat blijkt: het kan. “Gelukt!”, roep je door de telefoon. Weer een Gast blij!
• Je hangt net op als Nicole komt aangelopen met nieuws: “Ik heb een nieuw bestemming ingekocht op Samos!” Jij weet wat je te doen staat. Mailen! Er staan namelijk een hoop mensen op de interesselijst voor de Griekse eilanden.
• De Gast die je gisteren aan de telefoon hebt gesproken mailt of je haar boeking definitief wil maken. Net op tijd, want dit is alweer de laatste kamer op Ibiza.
• Het is alweer half 6. De dag is voorbijgevlogen! Morgen ga je op pad met Ruud naar de nieuwe camping in Nederland, zodat je je ervaring met de rest van het team en onze Gasten kan delen.

Je snapt vast dat het nu allemaal online gaat. Al ga je wel elke week een ochtendje gezellig wandelen met een van je collega’s!

Jouw taken in een notendop:
• Het beantwoorden van vragen, informeren en adviseren van (potentiële) Gasten over onze vakanties en alles wat daarbij komt kijken. Via de telefoon en via de mail;
• Het beantwoorden van vragen die binnenkomen in de reserveringen-mailbox;
• Het verwerken van opties, aanvragen en boekingen in ons CRM-systeem (GRIP);
• Na de vakantie bel je regelmatig met Gasten om te vragen hoe het was (aftersales);
• Bijspringen op de website chat of WhatsApp als jouw collega het te druk heeft. Eén team, één taak;
• Minder leuk, wel leerzaam: klachtenafhandeling.

Wat zoeken wij?:
• Een gezellige, enthousiaste aanpakker die graag anderen blij maakt;
• MBO/HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van klant contact in de reisbranche;
• Zo snel mogelijk beschikbaar (uiterste beschikbaarheid is 1 juli);
• Overtuigingskracht, doorzettings- en probleemoplossend vermogen!

Dit kan je van ons verwachten:
• Een contract van 39 uur per week (werktijden ma t/m vrij 09.00-17.30);
• Werken binnen een jong, gedreven team met korte lijntjes;
• Een kantoor naast station Nijmegen;
• Marktconform salaris (tussen de €2.000 en €2.478 euro);
• Een gezamenlijke lunch (kantoorhond Saf eet de restjes op);
• Een keer in de maand een heerlijke massage van Els;
• Onze befaamde do-mi-bo;
• Huisgemaakte appeltaart van Wouter (als hij jarig is);
• Reiskostenvergoeding tot 50 km;
• Een goed ingerichte werkplek op kantoor en thuis;
• En hele leuke collega’s. Al zeggen we het zelf!

Ben je enthousiast? Overtuig ons er dan van dat jij de kandidaat bent die wij zoeken! Stuur je cv, motivatie en de datum dat je beschikbaar bent vóór 12 mei naar Eefje (reserveringen@estivant.nl). Heb je nog vragen? Bel Eefje: 024-3600104.
Bij Estivant organiseren we singlevakanties: vakanties voor mensen die er alleen op uit gaan. Nee, dat zijn géén datingreizen, maar vakanties met een groep mensen van ongeveer gelijke leeftijd die doen waar ze zelf zin in hebben. Elke groep is 8 tot 20 gasten groot, in de leeftijd van 25 tot 65 jaar. Natuurlijk zijn er excursies en activiteiten, afhankelijk van de bestemming. Enig idee wie bepaalt of die vakantie goed, beter of geweldig is? Yes, dat ben jij!

Als reisleider heb je verantwoordelijk werk. Vooral je rol op sociaal gebied is belangrijk. Als reisleider ben je 24/7 onderdeel van de groep. Jij weet precies hoe je de gang erin houdt. Jij neemt het initiatief om de groep een zetje te geven als het nodig is. Je voelt feilloos aan wanneer je iemand even wat extra aandacht moet geven. Dat doe je op een natuurlijke manier, enthousiast en servicegericht.

Ook organiseer je alle activiteiten op jouw bestemming. Verder houd je ook de zaak ter plekke draaiend: contacten met lokale partners onderhouden en prijsafspraken maken, vervoer regelen, de administratie op orde houden en het budget bewaken. Afwisselend? Understatement van het jaar. En een ervaring die goed staat op je cv!

Dit is wat het leuk maakt:
• De ‘kar trekken’ van jouw groep, ergens op een zonnige bestemming in Europa;
• Deelnemen aan het vakantieprogramma samen met de groep;
• Fungeren als aanspreekpunt voor je gasten en lokale contacten;
• Informeren van je gasten over de bestemming, het programma etc.;
• Het complete weekprogramma organiseren en begeleiden;
• Contact onderhouden met het kantoor in Nijmegen en samenwerkende organisaties op locatie;
• De administratie bijhouden en het budget bewaken.

Dit maakt het nóg leuker:
• Een paar weken heel afwisselend aan het werk onder de zon;
• Al je reis- en verblijfkosten (op basis van halfpension) vergoed;
• Estivant teamkleding;
• Een gezellig trainingsweekend om je alle ins & outs te leren;
• Een reisverzekering via Europeesche Verzekeringen.

Dit ben jij:
• Minimaal 4-6 weken beschikbaar in de zomerperiode;
• Minimaal HBO werk- en denkniveau;
• Een natuurlijke leider die makkelijk een groep op sleeptouw kan nemen;
• Uitstekende organisator met veel ideeën en commercieel inzicht;
• Sociaal, servicegericht, enthousiast en initiatiefrijk;
• Gastvrij, verantwoordelijk, betrouwbaar en representatief;
• Kennis van het land en de taal zijn een pre, evenals in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B.

Nog vragen?
Mail naar reisleiding@estivant.nl, bel naar 024-3600104 (optie 2) óf Whats’app ons: 06-22351550

Solliciteren:
Zin, tijd en super enthousiast? Vul het sollicitatieformulier in. Als we daar blij van worden, nodigen we je uit voor een selectie-middag. Ben je aangenomen? Dan rekenen we op je komst bij het Reisleiders Weekend op 15 t/m 17 mei.
Voor onze zomer- en wintervakanties zoeken wij medewerkers die in staat zijn om hun steentje bij te
dragen aan een unieke ervaring voor onze gasten. Wij hebben verschillende functies beschikbaar:
Activiteitenbegeleider, Locatiemanager, Buitensportinstructeur, Reisleider single vakanties, Chauffeur / Facilitair medewerker, Opbouw- en afbouwmedewerkers en stages.

Of je nu reisleider bent of chauffeur, activiteitenbegeleider of stagiair(e), we vinden het belangrijk dat je goed omgaat met verantwoordelijkheid, dat je initiatief neemt en dat je een groepsmens bent. Ervaring in het begeleiden van groepen is een pré, maar niet noodzakelijk.

Wij hebben een speciale website waar je onze uitgebreide informatie over het werken in de zomer én in de winter kunt vinden: www.zomerwerk.nl

Voor vragen en informatie kun je met Sjoerd contact opnemen via reisleiding@estivant.nl, bel naar 024-3600104 (optie 2) óf Whats’app ons: 06-22351550.
Partners

Veilig op reis

Van de mooiste tijd van het jaar wil je natuurlijk optimaal én veilig genieten. Estivant is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds. Per bus reis je altijd met het SKTB keurmerk. Een veilig en vertrouwd gevoel.

SGR en SGRZ Retaildekking

Estivant Vakanties is aangesloten bij SGR, lidnummer 3328. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen onze vakanties onder de garantie van SGR. Dit houdt in dat wanneer wij door financieel onvermogen jouw vakantie niet meer kunnen uitvoeren, je de vooruitbetaalde reissom terugkrijgt. Mocht je al op de plaats van bestemming zijn, dan zorgt de SGR voor het vervoer naar huis.

Ook is Estivant Vakanties aangesloten bij SGRZ voor de reisbureaus die bij Estivant Vakanties een vakantie reserveren.

ANVR

Estivant Vakanties is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de informatie daarover. Op al onze reizen die zijn de reisvoorwaarden van het ANVR van toepassing, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Bekijk onze 6 ANVR zekerheden voor jou.

Calamiteitenfonds

Het zal je maar gebeuren: je bent zorgeloos op vakantie gegaan en tijdens je reis doet zich op jouw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Het kan zijn dat daardoor je reisprogramma moet worden aangepast. Of dat je naar een ander hotel moet worden gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en moet je eerder terug naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat?

Travelife

Als dé specialist in single- en eenoudervakanties is het onze verantwoordelijkheid om zo duurzaam mogelijke vakanties te organiseren. Daarom zijn wij gecertificeerd als Travelife-Partner.
  • "De ongedwongen sfeer, leuke uitstapjes en de goede sfeer in de groep maakt dat de Estivant Singlesvakanties onvergetelijk zijn! Bijzonder als je bedenkt dat dat allemaal in één week tot stand komt!"
    Aukje Ristimaki, Reisbegeleidster Singlevakanties

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Chat

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Start chat

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail