Over Estivant Vakanties

Daarom Estivant

Singlereizen in Europa

Een singlevakantie betekent de gezelligheid van een groep, maar ook de ruimte en vrije tijd om je eigen plan te trekken. Relax, doe of ontdek. Net waar jij enthousiast van wordt. Het is tenslotte jouw vakantie! Wat je van onze vakanties kunt verwachten:

Persoonlijk
Onze groepen houden we bewust klein (maximaal 20 leeftijdsgenoten). Zo kunnen we kleinschalige activiteiten organiseren en grote hotelketens vermijden. Ook belangrijk, je leert iedereen kennen. Dit hebben jullie sowieso gemeen: dezelfde vakantiewensen!Flexibel programma
Bij onze reizen is maximaal één activiteit inbegrepen, zodat je de flexibiliteit hebt om je eigen plan te trekken. Samen dineren? De tips heeft je reisbegeleider, maar je kiest zelf waar én bij welke reisgenoten je aansluit.

Reisbegeleider
Zie je reisbegeleider als een extra reisgenoot met veel lokale kennis. Zo krijg jij tijdens je vakantie de beste tips en kan je het regelwerk mooi aan een ander overlaten.'Gewoon' in Europa
Je hoeft niet naar een ander continent om mooie plekken te ontdekken. Europa heeft er genoeg! We voegen elk jaar naar nieuwe bestemmingen toe aan ons reisaanbod. Bekende, en minder bekende plekken.

"Vaak hoor ik van singles dat zij goede vrienden hebben overgehouden aan hun vakantie met Estivant. Dáár word ik blij van!"

Nicole Lagé

Product Manager Single Vakanties
Dit kan je verwachten

Estivant Singlevakanties

Perfect geregeld

Reizigers beoordelen onze vakanties gemiddeld met een 8,6. Daarvan beveelt 96% ons aan bij anderen!

Persoonlijk

Persoonlijk contact vinden we belangrijk! Daarom houden we onze groepen bewust klein (nooit groter dan 20 personen) én van dezelfde leeftijd.

Op vakantie met leeftijdsgenoten

Je reist altijd samen met leeftijdsgenoten die precies dezelfde vakantie als jij leuk vinden. Dat kan in vier leeftijdsgroepen: 25-39, 30-49, 40-59, 50-69 en 55-75.

Onze reisbegeleiders

Het reisgen stroomt bij onze reisbegeleiders door de aderen. Ze reizen mee met de groep en zetten zonder nadenken net dat stapje extra.

Kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek

Je bent altijd flexibel en kunt kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek. Zie hier de volledige reisvoorwaarden.

Prijsbelofte: vroegboekkorting

Wie als eerste boekt (voor vakanties vanaf april t/m oktober), is áltijd verzekerd van de laagste prijs. Lees hier meer.

Het team

Ontmoet de mensen achter Estivant

Bij Estivant werken in het zomerseizoen rond de 350 mensen. Daarvan werken veel mensen als vrijwilliger op tijdelijke basis. Vaak jonge enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om in het buitenland te werken na een jaar lang zwoegen in de schoolbanken, voor de klas of op kantoor. Een aantal mensen zijn altijd van de partij. Weer of geen weer, juli of december, ice tea of warme chocolademelk.

Nicole

Inkoop

Eline

Programmamaker

Martijn

Directeur

Anna

Teammanager Uitvoer Eenoudervakanties

Martine

Team Zomerwerk

Ferra

Team Zomerwerk

Marijn

Contentmanager Website

Nicolette

Marketingspecialist

Marijke

Marketingmanager

Femke

Contentmarketeer

Jody

Vakantiespecialist

Ivar

Vakantiespecialist

Nikki

Vakantiespecialist

Koen

Vakantiespecialist | Backoffice medewerker

Dian

Vakantiespecialist

Joyce

Teamleider Backoffice & Traffic

Ruud

Materiaal & Logistiek

Lotte

Vakantiespecialist

Rianne

Coördinator Uitvoer Singlereizen
Werken bij

Gek op wat we doen

Werk je bij Estivant, dan maak je deel uit van een zeer gemotiveerd team. Tijdens de vakantieperiodes werken er ruim 300 medewerkers voor Estivant in het buitenland. Daarnaast werkt er het hele jaar door een team vanuit het kantoor in Nederland. Estivant is een jonge en snelgroeiende organisatie. Om die groei het hoofd te kunnen bieden hebben wij vaak leuke vacatures. Hieronder vind je alle beschikbare functies, voor zowel tijdelijk werk in het buitenland als voor langere tijd op ons hoofdkantoor in Nijmegen.
De planning voor 2024 is rond. Meld je nu alvast aan voor het 2025-seizoen (winter en/of zomer)!

Onze solo-vakanties (of single, net hoe je het noemen wil) zijn er voor iedereen die van reizen houdt, avontuur, verrassingen én een tijd om nooit te vergeten. Die graag z’n eigen weg gaat, maar ook de gezellige sfeer van een groep niet wil missen. En zich ondertussen door ons laten verrassen met wat er allemaal voor leuks/moois/bijzonder te doen is. Van een roadtrip door Spanje, suppen in Sardinië, tot hiken en raften in Slovenië.

Onze vakanties bestaan uit een groep van 8 tot 20 gasten, variërend van 25 tot 65 jaar. Wij stippelen de reis uit (scheelt een heleboel tijd en zijn we goed in) en ontdekken wat we nóg meer kunnen doen. Maar niets is verplicht, want onze gasten zijn vrij om te kiezen waar ze zin in hebben.

De rol van een reisbegeleider
Als reisbegeleider zorg jij ervoor dat onze gasten blij zijn. Best een verantwoordelijkheid, maar dat kun jij. En die rol wíl je ook op je nemen.

Je organiseert alle activiteiten op de bestemming en die begeleid je ook. Maar, je doet ook net zo enthousiast mee. Ook met de borrels en het avondeten trouwens, gezellig (en lekker!). Verder houd je de zaak ter plekke draaiende: je houdt contact met onze lokale partners en maakt prijsafspraken (die onderhandel-skills van jou!). Je regelt het vervoer, houdt de administratie op orde en bewaakt het budget. Ken je dat verhaal van die duizendpoot, zijn regelneef en de reisjunkie? Dat ben jij alle drie ineen!

Dit kenmerkt jou als reisbegeleider
Je bent makkelijk en gezellig in de omgang en houdt van mensen om je heen. Nieuwe mensen leer je graag kennen, in het bijzonder onze gasten natuurlijk, en je hebt snel door wat iedereen nodig heeft. Je luistert als de beste, neemt graag initiatief, bent servicegericht en zet net even dat extra stapje. Laten we niet vergeten: bij een zomer hoort zon. En vrolijkheid. En jouw optimistische karakter is precies dat.

Reisvereisten:
 • minimaal 2 weken tijd, ergens tussen mei en oktober;
 • hbo werk- en denkniveau;
 • een geldig rijbewijs B;
 • ervaring als reisbegeleider is fijn, maar niet per se nodig;
 • kennis van het land en de taal is een pré.

Reisvergoeding (naast een onvergetelijke ervaring):
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid op je eigen bestemming;
 • Al je reis- en verblijfkosten (op basis van halfpension) vergoed;
 • €14,17 per uur (max. 42 uur per week) inclusief vakantiegeld- en dagen óf € 90,- per dag als ZZP’er;
 • Een leuke training samen met andere reisbegeleiders om je alle ins & outs te leren;
 • Een reisverzekering via A.S.R.

Sollicitatieprocedure:
Denk je nu: dat ben ik!
 1. Stuur jouw motivatie en cv naar zomerwerk@estivant.nl.
 2. Martine of Ferra nodigt je uit voor een kennismakingsgesprek.
 3. Reismatch? Dan zien we je graag op de trainingsdag.
 4. Vlieg je zonder turbulentie door de trainingsdag? Dan word je ingepland!

Vragen?
Mail naar Martine of Ferra (zomerwerk@estivant.nl), bel naar 024-3600104 (optie 2) óf WhatsApp naar 06-22351550.

Voorpret?
Neem een kijkje op onze Instagram!
In het zomer- en winterseizoen groeien we (tijdelijk) van 25 naar meer dan 400 collega's. Die werken niet allemaal op ons kantoor in Nijmegen (wel gezellig), maar verdeeld over 50+ vakantiebestemmingen in Europa. Als locatiemanager, activiteitenbegeleider of chauffeur bijvoorbeeld. Allemaal met hetzelfde doel: gasten blij maken met onvergetelijke vakanties!

Veel van hen werken al jarenlang voor ons. Iets met rupsje en geen genoeg... (van zomerwerk dan). En daar zijn wij supertrots op! Maar team Zomerwerk (ons recruitmentteam) is ook elk jaar op zoek naar nieuwe versterking. Dus, wil jij in de zomer óf winter een paar weken op een van onze locaties werken (of zoals wij het noemen 'het veld in')? Dat kan al vanaf 2 weken!

Denk je nu: ja!
Bekijk alle vacatures op www.zomerwerk.nl of neem contact op met team Zomerwerk (Martine, Ferra en Sanne). Bel 024-3600104 (optie 2) of stuur een appje om de mogelijkheden te bespreken.
Op ons gezellige kantoor in Nijmegen werken 25 medewerkers. Allemaal met één doel: gasten blij maken met onvergetelijke vakanties! En niet zomaar vakanties, maar vakanties speciaal voor eenoudergezinnen en singles.

Als Medewerker Klantcontact (of zoals wij het noemen: gastcontact) kom je terecht in team Vakantiespecialisten. Samen met jouw team (8 collega's) heb jij één doel: het vinden en regelen van de perfecte vakantie voor al onze gasten.

Team Vakantiespecialisten bestaat uit twee disciplines: klantcontact en backoffice. Jouw focus komt te liggen op klantcontact. Dat betekent dat je dagelijks luistert naar de wensen van onze gasten, kritische vragen durft te stellen en passende vakantieadviezen geeft. Natuurlijk spring jij ook bij (waar nodig) als je collega’s hulp nodig hebben. Denk aan het invoeren van reizen voor op de website

Zo ziet jouw dag er (ongeveer) uit:
 • 09.00 Opstarten - Zijn er gisteravond nog nieuwe boekingen binnengekomen?
  Hoeveel chats en e-mails moet je beantwoorden? De eerste telefoontjes komen al binnen!
 • 09.30 Dagelijkse check-in met het hele team - Wat waren de hoogtepunten van gisteren?
  En wat staat er op de planning voor vandaag?
 • 10.00 Telefoontjes opnemen - De telefoon staat roodgloeiend! 'Elba óf Gardameer?'
  'Welke bestemmingen zijn leuk om te combineren?' 'Wat is een leuke bestemming voor tieners?'
 • 12.00 Informatie uitpluizen - Er komt een mail binnen over verzekeringen.
  Jij zoekt het uit en zet het voor de gast in begrijpelijke taal op de mail.
 • 12.30 Lunch - Samen met je collega's schuif je aan voor de gezamenlijk lunch.
  Liever een rondje wandelen in het Kronenburgerpark? Kan ook!
 • 13.00 Nieuwe bestemming - Nicolette (chef website) mailt een update: Sardinië staat online!
  Jij gaat mensen blij maken en mailt direct iedereen die op de interesselijst staat voor Italië.
 • 15.00 Boekingen bevestigen en vragen beantwoorden - Een aantal gasten die je gister hebt gesproken
  hebben nog vragen of willen hun reservering definitief maken. Jij schakelt snel en zet dit om in het systeem.
 • 17.00 Afsluiten - Op de valreep belt een gast: 'Kan ik voor Biograd na Moru (Kroatië) nog een beddengoedpakket bijboeken?
  Deze laatste vraag verwerk je nog en dan sluit je aan bij de do-mi-bo!

Dit heb je nodig als vakantiespecialist:
 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Goed in Nederlands (taal/schrift)
 • Plezier in samenwerken met partners en collega’s
 • Plezier in het bellen, chatten en mailen met gasten
 • Plezier in het uitpluizen van vakantiebestemmingen
De rest kunnen we je leren!

Dit kan je van ons verwachten:
 • Een contract van 32, 36 of 39 uur per week (in overleg)
 • Salaris tussen de €2.245 en €2.664
 • 24 vakantiedagen (en tijd voor tijd)
 • Een doorlopende reisverzekering van a.s.r. (werelddekking)
 • Hybride werken (als je wilt)
 • Gratis lunchen (kantoorhond Saf eet de restjes op)
 • Elke dondermiddag een kleine borrel
 • Een maandelijkse stoelmassage van Els
 • Een wintersportuitje in maart
Solliciteren:
Ben je enthousiast? Overtuig ons er dan van dat jij de kandidaat bent die wij zoeken! Stuur je motivatie en cv naar Anna (anna@estivant.nl). Heb je nog vragen? Bel Anna: 024-3600104 (optie 1).
Periode: februari 2024 – juli 2024

Bij Estivant Vakanties hebben wij maar één doel: gasten blij maken met onvergetelijke vakanties! En niet zomaar vakanties, maar vakanties speciaal voor eenoudergezinnen en singles. Kom jij de afdelingen Programma én Team Zomerwerk versterken? Een combistage dus! Waarbij je onze programmamanagers ondersteunt met het activiteitenprogramma voor onze vakanties en samen met team Zomerwerk verantwoordelijk bent voor de werving en selectie van ca. 350 zomermedewerkers. Samen kijken wij wat jij wilt leren en waar jij energie van krijgt, maar hieronder alvast een indruk van de werkzaamheden:

 • Voorbereiden van vakantie: activiteitenprogramma’s, inschrijflijsten, handboeken en welkomstbrieven maken;
 • Contact onderhouden en prijsafspraken maken met partners door heel Europa;
 • Meedenken met en ondersteunen van het trainingsweekend voor de teams;
 • (Potentiële) zomermedewerkers te woord staan en informeren (telefonisch, online en fysiek);
 • Meepuzzelen met het selecteren en inplannen van ca. 350 zomerwerkers.
Hier doe je het voor:
 • Een stagevergoeding van €400,- per maand (39 uur per week);
 • Een uitdagende stageplaats met veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Werken binnen een jong, gedreven team met korte lijntjes;
 • Een gratis gezamenlijke lunch (kantoorhond Saf eet de restjes op);
 • Eén keer in de maand een heerlijke stoelmassage van Els;
 • Een kantoor naast station Nijmegen;
 • En hele leuke collega’s (en borrels). Al zeggen we het zelf!
Dit ben jij:
 • Je bent vlot, meedenkend en deelt graag je (creatieve) ideeën;
 • Je hebt oog voor detail. Perfectionistisch is jouw tweede naam;
 • Je schrijft foutloos Nederlands en ook Engels is voor jou geen probleem. Extra kudos als je ook Frans, Italiaans óf Spaans kan;
 • Je kunt goed werken in een kantoortuin setting. Het is zelden echt stil (een dag thuiswerken kan in overleg);
 • Iemand bellen of de telefoon opnemen? Voor jou geen probleem!
 • Je bent zelfstandig. Na een overleg of instructie kan jij zo een dag of twee vooruit.
Solliciteren:
Ben je enthousiast? Overtuig ons er dan van dat jij de kandidaat bent die wij zoeken! Stuur je motivatie en cv naar anna@estivant.nl. Heb je nog vragen? Kijk op eens op www.estivant.nl of bel 024-3600104 en vraag naar Eline of Anna.
Heb je een vraag over één van onze vacatures?
Neem dan contact op met een van onze collega's van team Zomerwerk! Mail naar zomerwerk@estivant.nl of bel ons op (024-3600104 (optie 2).
Partners

Veilig op reis

Van de mooiste tijd van het jaar wil je natuurlijk optimaal én veilig genieten. Estivant is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds. Per bus reis je altijd met het SKTB keurmerk. Een veilig en vertrouwd gevoel.

SGR en SGRZ Retaildekking

Estivant Vakanties is aangesloten bij SGR, lidnummer 3328. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen onze vakanties onder de garantie van SGR. Dit houdt in dat wanneer wij door financieel onvermogen jouw vakantie niet meer kunnen uitvoeren, je de vooruitbetaalde reissom terugkrijgt. Mocht je al op de plaats van bestemming zijn, dan zorgt de SGR voor het vervoer naar huis.

Ook is Estivant Vakanties aangesloten bij SGRZ voor de reisbureaus die bij Estivant Vakanties een vakantie reserveren.

ANVR

Estivant Vakanties is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de informatie daarover. Op al onze reizen die zijn de reisvoorwaarden van het ANVR van toepassing, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Bekijk onze 6 ANVR zekerheden voor jou.

Calamiteitenfonds

Het zal je maar gebeuren: je bent zorgeloos op vakantie gegaan en tijdens je reis doet zich op jouw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Het kan zijn dat daardoor je reisprogramma moet worden aangepast. Of dat je naar een ander hotel moet worden gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en moet je eerder terug naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat?

Travelife

Als dé specialist in single- en eenoudervakanties is het onze verantwoordelijkheid om zo duurzaam mogelijke vakanties te organiseren. Daarom zijn wij gecertificeerd als Travelife-Partner.
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur

App ons »

Facebook

Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur

Chat ons »

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail »