Zo word jij...

...de prins(es) op de witte piste!

Koningin Maxima en prinses Amalia die in hun flitsende outfits soepeltjes naar beneden slalommen. De koning die op één been een zwarte piste aandurft… Zelfs prinses Beatrix is nog verrassend soepel in de heupen: elk jaar showt de Koninklijke familie haar skiskills tijdens de traditionele fotoshoot in het Oostenrijkse Lech. ‘Kon ik dat maar’, denk je bij jezelf.

Goed nieuws: je bent nooit te oud om te leren. Met een beetje oefening stoot je de koning zo van zijn troon! Want tijdens de learn to ski-week in het Oostenrijkse Niederau krijg jij de kans om je volledig op het skiën of snowboarden te storten. Hoe werkt dat nou, zo’n learn to ski-week?

Persoonlijk adviseur
Moeilijke beslissingen maakt de koning niet alleen. Daarvoor krijgt hij hulp van zijn persoonlijk adviseur. En wij weten precies wat jij als beginner boven op de piste nodig hebt. Je eigen persoonlijk adviseur: een goede skileraar! Die je de hele week onvermoeibaar aanwijzingen geeft, je optilt als je een keer op je snufferd gaat in de sleepjeslift en je toejuicht als je eindelijk de parallelbocht volledig onder controle hebt. Met zulke begeleiding voel je je de koning te rijk!
Wat ga je leren?
Tuurlijk, ook onze koning was ooit een prinsje op de babypiste. Dus ja, ook jouw week begint op de oefenweide. Daar leer je alle basics en méér! Hoe versjouw je gemakkelijk je ski's? En waarom moet je daarbij altijd je handschoenen aan hebben? Trek nu maar eens één ski aan en loop een rondje. Toch nog best lastig hè? Maar goed, je krijgt ruim de tijd om alles lekker onder de knie te krijgen. Wij voorspellen je: na deze learn to ski-week steek je al jouw vrienden op de piste naar de kroon!
Adel (niet) verplicht

Waar de koning en koningin er nog wel eens tussenuit willen piepen zonder helm op, vinden wij veiligheid natuurlijk heel belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat jij het beste materiaal kan huren in Niederau. Van ski’s tot snowboard en van skischoenen tot skistokken: we zorgen dat jij in vol ornaat de sneeuw in gaat. En een helm, nee die is niet verplicht, maar wij raden je aan om er net als de prinsessen één te dragen.
De koninklijke weg beskiën

Het kan best eens koud zijn op de piste, zo koud zelfs dat het voelt alsof er blauw bloed door je aderen stroomt. Maar je wordt vanzelf lekker warm, want je skileraar vraagt vanzelfsprekend volledige inzet van je, en al die blauwe en rode slopes slopen je dan vanzelf. Het wordt dus geen leven als een koning, zonder te werken! Maar je wordt daarvoor wel royaal beloond, zie die afdaling van de blauwe (of rode) piste aan het einde van de week maar als de kroon op je werk.
Vorstelijk verblijf

Zoals het een koning betaamt, zorgen wij er voor dat je buiten de skilessen kunt uitrusten in een vorstelijk paleis: Pension Busker. En waar koning Willem Alexander zijn eigen lakeien meeneemt naar Oostenrijk, zal ook jij je daar helemaal thuis voelen: het personeel spreekt namelijk Nederlands! Zij zorgen dagelijks voor een uitgebreid ontbijtbuffet en in de avond schuif je aan voor een keizerlijk diner, zodat je elke dag weer klaar bent voor een majestueuze dag op de pistes. Maken jullie dan voor de ingang van Pension Busker ook even zo'n flitsende groepsfoto?
Winter 

Het is pas net écht herfst...

Buiten motregent het. Het is voorbij met de onverwacht nog zonnige terrasdagen. De herfst is begonnen. Máár, in Oostenrijk is de eerste sneeuw gevallen! Dan staan we in gedachten weer meteen op de piste. Of in de après-ski. Bij het plannen van hun vakantie zijn er eigenlijk twee type wintersporters. De groep die niet kan wachten en zo snel mogelijk zijn of haar wintersportvakantie boekt. En de groep die nog even de kat uit de boom kijkt en op een later moment pas beslist. Hoor je bij de eerste groep? Dan ben je lekker bezig! Dat heeft een aantal voordelen namelijk. 1. Je kunt je in alle rust voorbereiden Wintersport wil nog wel eens wat vragen oproepen. Hoe wil je op reis? Ga je met de bus? Neem je het vliegtuig? Of wordt het eigen vervoer deze keer? Is je materiaal nog in orde? Ski’s huren of kopen? Gelukkig heb je alle tijd om daarover na te denken. Tenminste, als je op tijd begint. Lekker alvast ervaringen van anderen doorlezen. Afwegen waar je graag heen wil. Wordt het Frankrijk dit jaar? Italië? Of ga je voor Oostenrijk? Nog meer goede vragen! Dat brengt ons bij het volgende punt…
Geplaatst op 14 oktober 2018
Winter 

Dit is wat je mist!

Vertellen je vrienden ieder jaar weer grote verhalen over hoe tof hun wintersportvakantie was? Maar twijfel jij of een weekje skiën of snowboarden wel iets voor jou is? We zetten graag een paar dingen op een rijtje. Om wat twijfels weg te halen. En het je wat makkelijker te maken. Dit zijn een paar dingen die je mist, als je ervoor kiest om dit jaar níet op wintersport te gaan…Laat die zon maar schijnen! Baal je ook zo van de grauwe, grijze dagen in de winter? Niet tijdens jouw skivakantie! Genieten van de frisse berglucht met een lekker zonnetje op je gezicht. En dat heeft nog meer voordelen! Niet alleen de hoogte, maar ook de weerkaatsing door de sneeuw zorgt voor een flinke zonkracht. Zo kom jij wel aan je nodige vitamine D om de winter door te komen. Door de zon voel je je fitter, vrolijker en gezonder. Oh, maar vergeet je niet in te smeren natuurlijk!
Geplaatst op 12 oktober 2018
  • "Maar 1 woord schiet door mijn gedachte... GEWELDIG!"
    Piet, Bitez

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Chat

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Start chat

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail