Disclaimer

Disclaimer
We besteden er veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op de website en in de Veel gestelde vragen. Eventuele fouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Estivant Vakanties B.V. is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven. De uitgebreide vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Kwalificatiesysteem
Estivant Vakanties hanteert een eigen kwalificatiesysteem. Door middel van het aantal sterren/rating wordt aangegeven wat je van de kwaliteit van een bepaalde accommodatie kunt verwachten. Hierbij is niet alleen rekening gehouden met de faciliteiten van de accommodatie en de inrichting van de kamers en appartementen, maar ook met de sfeer van het complex en de waardering die de Estivant gasten hiervoor hebben uitgesproken. Het kan dan ook voorkomen dat Estivant een accommodatie anders kwalificeert dan ter plaatse officieel is aangegeven.
Copyright
Copyright Estivant Vakanties. Niets uit de schriftelijke en digitale uitgaven van Estivant Vakanties mag worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, internet/intranet of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Estivant Vakanties.
Word nu EstiFAN!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
en mis niet langer:
  • Exclusieve acties en aanbiedingen
  • Inspiratie en persoonlijke tips voor je vakantie
  • De laatste nieuwtjes over Estivant

Word EstiFAN!

  • "Fantastische opzet om met andere singles op reis te gaan."
    Henk, Porec

Bel ons

024-3 600 104

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur.

Livechat

Heb je een vraag? Onze vakantieadviseurs helpen je direct.

Start livechat

Whatsapp

06-23 67 99 22

Gebruik je graag Whatsapp?
Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via het bovenstaande nummer.

Mail ons

Stuur je liever een e-mail? Onze vakantieadviseurs beantwoorden je snel.

Stuur e-mail