Disclaimer

Disclaimer
We besteden er veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op de website en in de veelgestelde vragen. Eventuele fouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Estivant Vakanties B.V. is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven. De uitgebreide vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Kwalificatiesysteem
Estivant Vakanties hanteert een eigen kwalificatiesysteem. Door middel van het aantal sterren/rating wordt aangegeven wat je van de kwaliteit van een bepaalde accommodatie kunt verwachten. Hierbij is niet alleen rekening gehouden met de faciliteiten van de accommodatie en de inrichting van de kamers en appartementen, maar ook met de sfeer van het complex en de waardering die de Estivant gasten hiervoor hebben uitgesproken. Het kan dan ook voorkomen dat Estivant een accommodatie anders kwalificeert dan ter plaatse officieel is aangegeven.
Copyright
Copyright Estivant Vakanties. Niets uit de schriftelijke en digitale uitgaven van Estivant Vakanties mag worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, internet/intranet of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Estivant Vakanties.
Word ook EstiFAN!
En mis niet langer:
  • Exclusieve acties en kortingen
  • Twee wekelijks inspiratie en persoonlijke tips voor je vakantie
14.448 anderen gingen je al voor!

Word ook EstiFAN!

  • "Het was mijn eerste single vakantie. Het was boven verwachting!"
    Eleonora, Bitez 2018

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Livechat

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Start livechat

Whatsapp

06-23 67 99 22

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail