Single reizen Berlijn

Single weekend Kerst

Vier Kerst met een groep singles in een andere stad!

Single weekend kerst

Een keer iets anders met de kerstdagen? Ga voor een citytrip! De perfecte manier om een stad te verkennen in misschien wel de gezelligste tijd van het jaar. Geniet van de heerlijke kerstsfeer, de gezellige kerstmarkten en natuurlijk van alle bezienswaardigheden die deze prachtbestemmingen te bieden hebben. En wat is een betere manier om dit te doen dan met een groep gelijkgestemde singles? Niks moet, véél kan. Dat worden extra mooie feestdagen dit jaar!

Weekend weg met kerst: Düsseldorf, Berlijn en Antwerpen of naar de sneeuw met kerst: Marilleva, Zell am See en Kaltenbach

“Berlijn met kerst was geweldig! De fietstocht door Berlijn was leuk. Erg handig was de openbaar vervoer kaart van 72 uur. Hiermee kon je gemakkelijk op de door jou gekozen plekken komen in de 2 vrije dagen die je had. Erg gezellig dat 's avonds de groep weer bij elkaar kwam om samen te gaan eten. Al met al een geweldige locatie om de kerst te vieren.”

Andre
43 jaar
  • “Het was mijn eerste Estivant vakantie en deze heb ik als supergezellig ervaren! We hadden een hele leuke en gezellige reisleidster! Complimenten!”
    Karin, Düsseldorf

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 18.00 uur.

Whatsapp

06-23 67 99 22

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 18.00 uur.

Chat

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 18.00 uur.

Start chat

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 18.00 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail