Kosteloos annuleren of omboeken

Kosteloos annuleren of omboeken
Het is natuurlijk bijna niet voor te stellen, maar er zijn van die momenten waarop je ineens toch niet blij meer bent met je geboekte Estivant single reis. Tussen het moment waarop jij je vakantie vastlegt en de datum van vertrek kan er natuurlijk van alles gebeuren.

Wat doe je als je de liefde van je leven tegen komt en liever samen naar Parijs wilt? En wat als je voorkeur voor Spanje ineens omslaat in een voorliefde voor Noorwegen? Of ga je misschien wel van baan wisselen? Vanaf nu is dat geen enkel probleem meer!

Want bij Estivant kun je tot 3 weken voor vertrek kosteloos omboeken of annuleren. Dat betekent dat je nog altijd van bestemming kunt wisselen en zelfs kosteloos onder je boeking uit kunt. Als dat niet flexibel meer is? Je legt dus zorgeloos je vakantie vast en mocht er iets tussen komen, dan geef je ons gewoon een belletje.

Kleine lettertjes zijn er niet. Alleen de reserveringskosten en de kosten voor een eventueel afgesloten annuleringsverzekering (toch erg handig voor de periode binnen de 3 weken voor vertrek) kunnen niet worden vergoed.
  • "Ik heb al heel veel single reizen meegemaakt, dit was écht de meest fantastische!"
    Patrick, Ibiza

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Chat

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Start chat

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail