Single reizen Bitez

Over Estivant

Daarom Estivant

Estivant, de grootste singlevakanties specialist van Nederland!

Als single ken je ze maar al te goed, de overduidelijk mooie kanten van het single-zijn. Bijna alles is mogelijk als je er voor kiest om te genieten. Nieuwe ontmoetingen en ervaringen liggen voor het grijpen en verrijken je leven. Single zijn is mooi.

Maar single zijn is soms ook lastig, want met wie kun je van al die vrijheid genieten? Mensen in je omgeving met relaties brengen hun vrije tijd vaak door met hun partner. Bij Estivant ga je heerlijk op vakantie met singles zoals jij en onderneem je de activiteiten die jij leuk vindt. Wij weten al 16 jaar waar jij als single blij van wordt!

"Vaak hoor ik van singles dat zij goede vrienden hebben overgehouden aan hun vakantie met Estivant. Dáár word ik blij van!"

Fleur Henkes

Product Manager Single Vakanties
zekerheid

Ga voor zeker, ga voor Estivant!

Op vakantie met leeftijdsgenoten

Onze vakanties zijn altijd opgedeeld in leeftijd van 25-39, 30-49, 35-55 en 40-69.

Gezellige, overzichtelijke groepen

Met maximaal 26 singles voldoende mensen voor een leuke klik, maar geen grote anonieme groepen waar je jezelf blijft voorstellen.

M/V verhouding in balans

Onze vakanties hadden in 2016 een gemiddelde verhouding van 44% man en 56% vrouw. Gezellig in balans dus.

Perfect geregeld

Dat blijkt uit de gemiddelde waardering van onze gasten met een 8,4. Zelfs 94% beveelt ons aan bij andere singles!

Onze reisleiding

Vaak geroemd, onze reisleiding. Ze delen hun passie voor vakantie met je en regelen alles tot in de puntjes.

Het grootste aanbod singlereizen van Nederland

Jouw ideale singlevakantie vind je zeker wanneer je op vakantie gaat met Estivant, de nummer 1 single specialist!

Kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek

Wat er ook gebeurt, je bent altijd flexibel en kunt kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek.

Het team

Ontmoet de mensen achter Estivant

Bij Estivant werken in het zomerseizoen rond de 350 mensen. Daarvan werken veel mensen als vrijwilliger op tijdelijke basis. Vaak jonge enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om in het buitenland te werken na een jaar lang zwoegen in de schoolbanken, voor de klas of op kantoor. Een aantal mensen zijn altijd van de partij. Weer of geen weer, juli of december, ice tea of warme chocolademelk.

Guido van Schagen

Directeur

Guido van Schagen

Directeur

Guido is initiatiefnemer van Estivant. Na een studie aan de HEAO en de RU en een kort avontuur bij de Rabobank, besloot hij zijn hart te volgen, heel Europa door. Groeide zelf op in een eenoudergezin, succes kón daardoor niet uitblijven. Hield het lang vol om als single ervaring op te doen voor de singlevakanties. Breidt het Estivant aanbod gaandeweg uit met prachtige bestemmingen. Test daarom met volle overtuiging elke plek in Europa met enige vakantiepotentie. Het kán toeval zijn, maar wel vaak op spots met bijzonder goede kitesurfcondities.

Martijn ter Welle

Directeur

Martijn ter Welle

Directeur

Deelt met Guido de verantwoordelijkheid voor de daily business bij Estivant. Begon 1.200 kilometer verderop aan zijn toeristische carrière: als watersportinstructeur aan het Lac de St. Croix, hartje Provence. Mixte hobby met werk: organiseerde als medeoprichter van BINK en Singlebreak veel evenementen. Passie voor meubels. Nóg grotere passie om die zelf te bouwen, als leerling-meubelmaker. Pakt graag het snowboard op in de winter. Pakt op het terrein zonder sneeuw liever een mountainbike.

Wouter Höppener

Programma Manager Eenoudervakanties

Wouter Höppener

Programma Manager Eenoudervakanties

Tennist, maar het liefst in een vakantiedecor: on the beach. Officieus kampioen Air Miles verzamelen van Estivant. Móet altijd iets te reizen hebben. Trok bijvoorbeeld een half jaar door Midden- en Zuid-Amerika. Zette die ervaring in voor zijn eigen bedrijf Singledates, gespecialiseerd in activiteiten voor singles. Kwam bij Estivant in beeld als locatiemanager in Sauerland. Promoveerde in november 2013 tot Programma Manager Eenoudervakanties maar is dolgraag stand-in als een locatiemanager uitvalt. Vooropleiding leisure management blijkt in die functie helemaal niet onhandig te zijn.

Jessy Hubers

Backoffice Manager

Jessy Hubers

Backoffice Manager

Komt uit Groesbeek, maar emigreert dagelijks met veel plezier naar de grote stad: Nijmegen. Studeerde NHTV, werkt al jaren in de reisbranche. Startte bij Estivant met een paar tropenjaren als Hoofd Reserveringen. Heeft nu als Backofficer samen met collega Duayne wéér een grote verantwoordelijkheid. Het boekingssysteem optimaliseren. De állerlaatste plaatsen in bussen en stoelen bemachtigen als het aantal boekers onverwacht groot is. Of hoteleigenaren héél vriendelijk vragen nog een paar extra hotelkamers vrij te houden. Heeft leve-de-leut-DNA: is groot supporter van carnaval. In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van haar dochtertje Lizzy en zoontje Tycho.

Tessa Hermanussen

Programma Eenoudervakanties

Tessa Hermanussen

Programma Eenoudervakanties

Zou het niet slecht doen bij ‘Heel Holland Bakt’, maar heeft nóg meer talent als medewerker Programma Eenoudervakanties. Verzamelt douanestempels: inmiddels van Peru (half jaartje stage), Cuba (sigaren roken), India en Nepal (als rechterhand bij de zusters van Moeder Teresa). Zit met smart te wachten op Estivant-bestemmingen in Myanmar, Nieuw-Zeeland en Jordanië, haar drie favo-trips to do. Heet bij Estivant ‘Herman’ Ja, heel vrouwonvriendelijk, maar twéé Tessa’s werd wat te verwarrend...

Loes Arends

Vakantiespecialist

Loes Arends

Vakantiespecialist

Aha, Loes: de enige Estivant-medewerker van Olympisch niveau. Was in 2008 in Beijing via een sportieve studiereis. Is van jongs af aan besmet met het reisvirus. Van culturele reizen en een roadtrip door Oost-Europa tot vier maanden backpacken door Zuid-Amerika. Werkt bij Estivant als Vakantiespecialist op de afdeling Reserveringen. Wil ooit samen met haar vriend een eigen chalet runnen in de besneeuwde bergen. Wie weet wordt het nog eens een Estivant-bestemming!

Sander Kroezenga

Vakantiespecialist

Sander Kroezenga

Vakantiespecialist

Bij wie kun je nu beter reserveren dan bij Sander? Is officieus Nederlands Kampioen Voorpret Verhogen. Doet er alles aan om Estivant gasten blij te maken. Maakt mensen graag aan het lachen. En liet z'n Groningse roots in de steek om te emigreren naar Nijmegen. Want: werken bij Estivant is z'n droombaan. Nog meer dromen: veel reizen. Naar lievelingsland Noorwegen, van de natuur, het noorderlicht en het midzomerfeest. Is van het opgeruimde type: kan pas lekker werken als alles om hem heen schoon en netjes opgeruimd is. Mooi, komt van pas op de afdeling Reserveringen…

Tessa de Wolf

Content Manager website

Tessa de Wolf

Content Manager website

Sinds kort moeder Tessa. En wát voor een moeder: heeft officieel een hekel aan zwemmen, maar gaat trouw babyzwemmen met kleine Merel. Fan van, in willekeurige volgorde, de Bijenkorf, gezelligheid en overvolle to-do-lijstjes. Heeft van pa (bloemist) haar liefde voor bloemen geërfd en verandert het interieur regelmatig in een indoor-bloemenzee. Heeft Utrechts grachtenwater door de aderen stromen sinds ze daar voor 'Eliza was here' werkte. Woont inmiddels met veel plezier in Velp. Content manager bij Estivant, die er onder andere voor zorgt dat deze site zo lekker weg leest.

Duayne Vaasen

Backoffice medewerker

Duayne Vaasen

Backoffice medewerker

Doet het werk achter de schermen dat onmisbaar is om onze gasten te laten genieten op vakantie: het reserveren via de site en de telefoon mogelijk maken, busstoelen en vliegtickets inkopen en hotelkamers bijboeken. Begon ooit op de afdeling Reserveringen, is nu helemaal op haar plek op de Backoffice bij Estivant, waar ze collega is van Jessy. Woont om de hoek, in Groesbeek dat vooral met carnaval de leukste plek van Nederland is volgens haar. Heeft twee nummer 1's op haar bucketlist: óf die safari in Zuid-Afrika, óf die roadtrip door West-Amerika.

Ruud Wijnen

Manager Materiaal en Logistiek

Ruud Wijnen

Manager Materiaal en Logistiek

Am - C - D - F - Am - E - Am - E: het intro van ‘The house of the rising sun’ komt er al vlekkeloos uit op de gitaar die hij voor zijn verjaardag kreeg. Is als aankomend artiest graag ‘on tour’: steenpuisten in de Himalaya en de Andes bedwingen, rondje Tasmanië per fiets, backpacken in Nieuw-Zeeland: Ruud staat vooraan. Houdt thuis het reis-gevoel alive per racefiets. Enige jubilaris op kantoor: begon in 2001 en is nu al meer dan 12,5 jaar actief met – even ademhalen – opbouw, chauffeuren, logistiek regelen, materiaal onderhouden en het enthousiast uithalen van practical jokes op kantoor. We want more! We want more!

Ewout Snel

Medewerker Materiaal en Logistiek

Ewout Snel

Medewerker Materiaal en Logistiek

Dat de computers bij Estivant draaien, is 100% zijn verdienste. En dan te bedenken dat het niet eens ‘officieel’ tot Ewouts taken valt. Want: medewerker Materiaal & Logistiek. Is daardoor onmisbaar voor 1001 zaken die 1002 teams nodig hebben. Van knutselmateriaal tot schmink. Van kano’s tot mountainbikes. Weet als buitensportman exact wat er op locatie nodig is. Zijn perfectionisme werkt plezierig aanstekelijk op collega’s. Blaast met hondje Saf dagelijks stoom af in de Ooijpolder. En liever nog tijdens een van z’n vele rugzakvakanties.

Saskia de Boer

Administratie

Saskia de Boer

Administratie

Miss Italia. Compleet idolatrato van alles wat met het land te maken heeft. Legt daarom als erkend shopaholic voorkeur aan de dag voor Italiaanse tassen toe. Is niet alleen Moeder van de Boekhouding, maar ook van haar twee zoons. Werkt daarom parttime, zowel vanuit huis als vanuit kantoor. Geeft voorkeur aan wintersportvakantie boven de zomer. En is met vriendinnen regelmatig te spotten tijdens het city hoppen, van de ene leuke stad naar de andere.

Riky Wijnen

Administratie

Riky Wijnen

Administratie

Komt uit Estivant-familie: moeder van Ruud en ook haar andere twee kinderen werkten bij Estivant. Financiële waakhond van de debiteurenadministratie. Meestal aanhankelijk, maar bereid haar tanden te laten zien bij niet-betalen. Zit niet graag stil in haar vrije tijd. Maakt met echtgenoot Henk lange fietstochten, tuiniert graag en houdt van kamperen. Ook op vakantie geldt: rondtrekken door de uitgestrekte wildernis van Noorwegen om zoveel mogelijk te ontdekken. Hoe ondernemend wil je het hebben?

Eefje van den Bergh

Vakantiespecialist

Eefje van den Bergh

Vakantiespecialist

Droomt van een eigen chalet in de bergen, als uitvalsbasis voor excursies en uitstapjes voor haar gasten. Wordt echter nog steeds wakker op haar eigen buitenverblijf in het vlakke Nederland, temidden van hond, kippen en konijnen. Als dochter van de boerderij gek op dieren. Neemt graag hond, hardloopschoenen of mountainbike mee om van de natuur te genieten. Heeft als reisliefhebster inmiddels een voorkeur ontwikkeld voor Noord-Amerika. Cruisend, roadtrippend, skiënd of zelfs vissend met de hengel die standaard meegaat in de bagage. Is daarmee de ideale Vakantiespecialist die Estivant-gasten op veel manieren enthousiast weet te maken.

Marleen van den Elsen

Vakantiespecialist

Marleen van den Elsen

Vakantiespecialist

Estivanter van het eerste uur, met tussenpozen. Debuteerde al in 2004, in het EstiFun-team. Kwam in 2009 terug als manus-van-alles voor 1001 klussen. En werd in 2017 parttime vakantiespecialist. Weet met oprechte interesse gasten naar de leukste Estivant-adressen te loodsen. Bedacht ooit het concept ‘In het Wijland’, een reizende camping met tipi’s, pipowagens, hottub en kampvuur, maar had aan Miep en Jette ineens twee handenbindertjes in huis. Heeft de voorliefde voor bijzondere buitenverblijven behouden: gaat tijdens de verbouwing van het nieuwe huis in Nijmegen verblijven in een echte Mongoolse yurt, een tent van trekkersvolken. Is dankzij een Zuid-Amerikaans uitstapje de enige Estivant-medewerker die ervaring heeft met slingerapen.
Werken bij

Gek op wat we doen

Werk je bij Estivant, dan maak je deel uit van een zeer gemotiveerd team. Tijdens de vakantieperiodes werken er ruim 300 medewerkers voor Estivant in het buitenland. Daarnaast werkt er het hele jaar door een team vanuit het kantoor in Nederland. Estivant is een jonge en snelgroeiende organisatie. Om die groei het hoofd te kunnen bieden hebben wij vaak leuke vacatures. Hieronder vind je alle beschikbare functies, voor zowel tijdelijk werk in het buitenland als voor langere tijd op ons hoofdkantoor in Nijmegen.

Ben jij op zoek naar een leerzame, leuke stageplek met goede begeleiding en met meer verantwoordelijkheid dan alleen het halen van koffie? Heb jij affiniteit met de doelgroep Singles en inspirerende ideeën voor onze organisatie? Dan heb jij je stageplek gevonden! Wij hebben plaats voor een gemotiveerde stagiair(e) van een opleiding binnen het toerisme of een andere relevante HBO/WO-opleiding.

Op de afdeling Productmanagement Singlevakanties worden de vakanties voor singles met zorg samengesteld. Jij kunt hieraan je steentje bijdragen. Je ondersteunt de Productmanager Singlevakanties op alle gebieden. Na een tijdje kun je de werkzaamheden zelfstandig uitvoeren wanneer de productmanager in het buitenland is voor inkoop of reisvoorbereiding.

Je stagewerkzaamheden:
- Voorbereiden van singlevakanties: je maakt programma’s, inschrijflijsten en welkomstbrieven;
- Schrijven van handleidingen voor reisleiders;
- Ondersteunen tijdens het trainingsweekend voor Reisleiders;
- Aanspreekpunt zijn voor reisleiders. Je helpt hen met het oplossen van problemen;
- Contact onderhouden vanuit Nederland met lokale excursie-aanbieders en afstemmen van prijzen;
- Meedenken over manieren om excursies te presenteren op onze bestemmingen;
- Verwerken van enquêtes van Gasten;
- Organiseren van een After Summer Borrel voor onze Gasten;
- Maken van prijsvergelijkingen;
- Uitvoeren van allerlei werkzaamheden die voorkomen. Hierin ben je flexibel;
- Voor afstudeerderstudenten: Naast de werkzaamheden voer je een afstudeeronderzoek uit.

Onze "ideale" stagiair(e):
- is minimaal drie dagen per week beschikbaar van april of mei t/m juli of augustus;
- is gevorderd in de opleiding, bij voorkeur derdejaarsstudent;
- neemt initiatief en is enthousiast, leergierig en flexibel;
- kan zelfstandig werken en denkt actief mee;
- woont bij voorkeur in omgeving Nijmegen.

Wat bieden wij:
- Een uitdagende stageplaats op Hbo-niveau;
- Goede begeleiding door de Productmanager Singlevakanties;
- Een prettige werksfeer in een enthousiast team;
- Een passende stagevergoeding.

Voor meer informatie over deze stage neem je contact op met Wouter Höppener op telefoonnummer 024-3600104 (optie 3) of stuur een e-mail met motivatie en CV naar reisleiding@estivant.nl.

Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je al je creativiteit kwijt kan? Zet je graag je hersens aan het werk en zoek je meer uitdaging dan alleen kopiëren en lamineren? Wil jij meedenken over onze eenoudervakanties?

Stop met zoeken naar een stageplek! Wij hebben plaats voor een gemotiveerde stagiair(e) van een opleiding zoals CMV, Vrijetijdsmanagement, Communicatie of een andere relevante Hbo-opleiding.

Op de afdeling Programmamanagement Eenoudervakanties worden de vakanties voor eenoudergezinnen met zorg samengesteld. Jij kunt hieraan je steentje bijdragen. Je ondersteunt de Programmamanager Eenoudergezinnen vooral met het voorbereiden van vakanties, het samenstellen van activiteitenmateriaal en het meedenken over de uitvoer van de eenoudervakanties.

Je stagewerkzaamheden:
- Voorbereiden van eenoudervakanties: je maakt programma’s, inschrijflijsten en welkomstbrieven;
- Bedenken en uitwerken van activiteiten voor kinderen en jongeren (zie informatie EstiFun/EstiVenture);
- Bedenken en uitwerken van weekthema’s voor het activiteitenprogramma (EstiFun/EstiVenture);
- Schrijven van handleidingen voor Locatie Managers;
- Meedenken met en ondersteunen tijdens het trainingsweekend voor Locatie Manager;
- Contact onderhouden vanuit Nederland met lokale excursie-aanbieders en afstemmen van prijzen;
- Verwerken van enquêtes van Gasten;
- Uitvoeren van allerlei werkzaamheden die voorkomen. Hierin ben je flexibel;
- Voor afstudeerderstudenten: Je werkt drie dagen per week mee. Naast deze werkzaamheden voer je een afstudeeronderzoek uit.

Onze "ideale" stagiair(e):
- is minimaal drie dagen per week beschikbaar;
- is gevorderd in de opleiding, bij voorkeur tweede- of derdejaarsstudent;
- is goed in het schrijven van informerende teksten;
- is creatief;
- neemt initiatief en is enthousiast, leergierig en flexibel;
- kan zelfstandig werken en denkt actief mee;
- woont bij voorkeur in omgeving Nijmegen.

Wat bieden wij:
- Een uitdagende stageplaats op Hbo-niveau;
- Goede begeleiding door de Programmamanager Eenoudervakanties;
- Een prettige werksfeer in een enthousiast team;
- Een passende stagevergoeding.

Wij hebben het hele jaar door plaats voor gemotiveerde mensen. Voor meer informatie over deze stage neem je contact op met Wouter Höppener op telefoonnummer 024-3600104 (optie 3) of stuur een e-mail met motivatie en CV naar reisleiding@estivant.nl.

Heb jij interesse in reizen en lijkt het je leuk om gasten te adviseren én enthousiasmeren voor een vakantie in Europa? Dan is Estivant het bedrijf waar jij een bijdrage levert om kinderen, ouders en singles een verrassende en ontspannende vakantie te bezorgen.

Voor onze reserveringsafdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) voor een meeloopstage. Estivant werkt vanuit een ideaal gelegen kantoor (5 min. lopen vanaf het station in Nijmegen). Ons team is jong en professioneel en wij hebben graag een enthousiaste, leergierige stagiair(e) op kantoor.

Je stagewerkzaamheden:
- Het adviseren en verkopen van vakanties per telefoon, mail en WhatsApp;
- Zorgvuldig verwerken van boekingen in het reserveringssysteem;
- Voorbereiden en (digitaal) versturen van reisdocumenten;
- Diverse andere administratieve werkzaamheden.

Onze "ideale" stagiair(e):
- is enthousiast, leergierig en flexibel;
- is servicegericht;
- heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- is gemotiveerd en kan zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Wat bieden wij:
- Een uitdagende, leerzame en gevarieerde stageplaats op MBO niveau 3-4, of HBO niveau;
- Een prettige werksfeer in een enthousiast team;
- Een netto stagevergoeding van €50,00 per week;
- Stageduur mogelijk vanaf 5 maanden.

Wij zijn medio april 2018 op zoek naar een stagiair(e). Liefst voor een duur van 5 maanden. Ben je deze periode beschikbaar? Neem dan snel contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.
Voor meer informatie over deze stage neem je contact op met Eefje van den Bergh op telefoonnummer 024-3 600 104.

Wil je direct solliciteren stuur dan je sollicitatiebrief met CV én recente foto naar eefje@estivant.nl
Voor onze zomer- en wintervakanties zoeken wij medewerkers die in staat zijn om hun steentje bij te
dragen aan een unieke ervaring voor onze gasten. Wij hebben verschillende functies beschikbaar:
Activiteitenbegeleider, Locatie Manager, Buitensportinstructeur, Reisleider Singlevakanties, Chauffeur / Facilitair medewerker, Opbouw- en afbouwmedewerkers en stages.

Of je nu reisleider bent of chauffeur, activiteitenbegeleider of stagiair(e), we vinden het belangrijk dat je goed omgaat met verantwoordelijkheid, dat je initiatief neemt en dat je een groepsmens bent. Ervaring in het begeleiden van groepen is een pré, maar niet noodzakelijk.

Wij hebben een speciale internetsite waar je onze uitgebreide informatie over het werken in de zomer én in de winter kunt vinden: www.zomerwerk.nl

Voor vragen en informatie kun je met Wouter Höppener contact opnemen via reisleiding@estivant.nl.
Partners

Veilig op reis

Van de mooiste tijd van het jaar wil je natuurlijk optimaal én veilig genieten. Estivant is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds. Per bus reis je altijd met het SKTB keurmerk. Een veilig en vertrouwd gevoel.

SGR

Estivant Vakanties (KvK nr. 08087090) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGRgarantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de
overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

ANVR

Estivant Vakanties is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de informatie daarover. Op al onze reizen die zijn de reisvoorwaarden van het ANVR van toepassing, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Calamiteitenfonds

Het zal je maar gebeuren: je bent zorgeloos op vakantie gegaan en tijdens je reis doet zich op jouw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Het kan zijn dat daardoor je reisprogramma moet worden aangepast. Of dat je naar een ander hotel moet worden gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en moet je eerder terug naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat?

SKTB

Estivant Vakanties hecht zeer veel waarde aan comfort, veiligheid en milieubewust busvervoer. Daarom kiezen wij uitsluitend voor touringcarbedrijven die in het bezit zijn van het certificaat Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB).
Word nu EstiFAN!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
en mis niet langer:
  • Exclusieve acties en aanbiedingen
  • Inspiratie en persoonlijke tips voor je vakantie
  • De laatste nieuwtjes over Estivant
Wil je op de hoogte blijven?
  • "De ongedwongen sfeer, leuke uitstapjes en de goede sfeer in de groep maakt dat de Estivant Singlesvakanties onvergetelijk zijn! Bijzonder als je bedenkt dat dat allemaal in één week tot stand komt!"
    Aukje Ristimaki, Reisleidster Singlevakanties

Bel ons

024-3 600 104

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur.

Livechat

Heb je een vraag? Onze vakantieadviseurs helpen je direct.

Start livechat

Whatsapp

06-23 67 99 22

Gebruik je graag Whatsapp?
Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via het bovenstaande nummer.

Mail ons

Stuur je liever een e-mail? Onze vakantieadviseurs beantwoorden je snel.

Stuur e-mail