Single reizen Portugal

SINGLE REIZEN PORTUGAL

Grillige rotsen en Portugese gastvrijheid

Single vakantie Portugal

Portugal, het land van de fadomuziek. Van de Algarve. Van indrukwekkende natuur én van de prachtige hoofdstad Lissabon. Maar ook een land met alle mogelijkheden. Van watersporters tot wijnliefhebbers, Portugal biedt voor ieder wat wils!

Zo is Estoril het ideale vertrekpunt voor een trip naar andere steden. In 20 minuten wandel je over een boulevard met gezellige terrassen naar Cascais: één van de mooiste badplaatsen van het land. Slenter door de oude steegjes, maak een tussenstop bij een van de straatartiesten of bezoek het middeleeuwse fort. En een dag vol sightseeing in Lissabon is inbegrepen. Mét een rondje door de stad per tuktuk. Zo krijg je de kans om de onverwachte kanten van het historische centrum te zien.

Voel je meer voor een vakantie waarin de natuur en watersport centraal staan? Wat dacht je van Lagos? Met de mooiste stranden van de Algarve op loopafstand is Lagos een plek waar je de relaxte Zuid-Europese sfeer combineert met de typisch Portugese gastvrijheid. Een strandvakantie in een onvergetelijk decor!

Populaire single reizen Portugal: Estoril en Lagos

Bekend om

De Portugese hoofdstad Lissabon, Algarve, Madeira, grillige rotsen, mooie stranden, prachtige natuur, port, kip piri-piri, fadomuziek, gastvrijheid

Word ook EstiFAN!
En mis niet langer:
  • Exclusieve acties en kortingen
  • Twee wekelijks inspiratie en persoonlijke tips voor je vakantie
14.448 anderen gingen je al voor!

Word ook EstiFAN!

  • “Ik heb deze Single Vakantie als verfrissend ervaren! Ik ben weer helemaal opgeladen.”
    Gabrien, Portugal

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur en op za. van 10.00 - 16.00 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur en op za. van 10.00 - 16.00 uur.

Naar messenger

Livechat

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur en op za. van 10.00 - 16.00 uur.

Start livechat

Whatsapp

06-23 67 99 22

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur en op za. van 10.00 - 16.00 uur.

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail