'Geen leukere plek voor Kerst dan Praag!'

'Geen leukere plek voor Kerst dan Praag!'
Anniek is je reisleidster als je meegaat naar Praag. En als je nog niet overtuigd bent over deze bestemming, mag je hieronder haar introductie nog even lezen!

'De afgelopen zomer heb ik het geluk gehad om maar liefst vier maanden te mogen werken in Bitez, in Turkije. Gedurende deze periode heb ik heel veel enthousiaste Estivant gasten ontvangen in ons eigen exclusieve Estivant hotel. Het heerlijke weer, het geweldige strand, ons eigen hotelletje met zwembad en bijbehorende ‘loungeboom', het uitgaansleven van Gümbet: ik kan wel blijven doorgaan. Bitez is een topvakantieplek, niet alleen voor de gasten, maar ook voor mij als reisleidster!

Superblij ben ik dan ook dat ik deze winter weer voor Estivant op pad mag, en ook nog eens naar één van de mooiste steden van Europa: Praag. De stad is met kerst echt betoverend: de grote kerstboom op het oude stadsplein, de vele kerstmarkten die de stad rijk is, de oude burcht die sprookjesachtig verlicht is... Daarnaast is er zoveel te doen en te zien in Praag, het is één groot openluchtmuseum. Om nog maar niet te spreken over de vele uitgaansgelegenheden. Eerlijk gezegd kan ik mij geen betere plek voorstellen om de kerstdagen door te brengen. En jij?'

Word nu EstiFAN!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
en mis niet langer:
  • Exclusieve acties en aanbiedingen
  • Inspiratie en persoonlijke tips voor je vakantie
  • De laatste nieuwtjes over Estivant

Word EstiFAN!

  • "Fantastische opzet om met andere singles op reis te gaan."
    Henk, Porec

Bel ons

024-3 600 104

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur.

Livechat

Heb je een vraag? Onze vakantieadviseurs helpen je direct.

Start livechat

Whatsapp

06-23 67 99 22

Gebruik je graag Whatsapp?
Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via het bovenstaande nummer.

Mail ons

Stuur je liever een e-mail? Onze vakantieadviseurs beantwoorden je snel.

Stuur e-mail