'De diversiteit van het eiland maakt Ibiza zo bijzonder'

'De diversiteit van het eiland maakt Ibiza zo bijzonder'
‘Vroeger wilde ik al reisleidster of stewardess worden. Door omstandigheden is dat er niet van gekomen. Ik heb 25 jaar met plezier in de horeca gewerkt. Ook leuk, want net als reisleidster is het een dienstverlenend beroep. Dat past bij mij. Ik houd van mensen en ben ook oprecht geïnteresseerd in hun verhalen. Maar het bleef trekken. Ik ben een opleiding gaan volgen bij het IVOR (Hét Instituut Voor Opleidingen in de Reiswereld). Op m’n 40ste ben ik als nog ANVR-gecertificeerd reisleidster geworden! Ik kwam snel in contact met Estivant. Dezelfde zomer ging ik mee met singlereizen naar Viareggio in Italië en Porec in Kroatie.

Twee jaar later voel ik me als een vis in het water bij Estivant. Het is een leuke organisatie, met allemaal enthousiaste en gepassioneerde mensen. Je wordt goed voorbereid voor je reis. Als reisleidster krijg je veel vrijheid om zelf dingen in te brengen. Dat ervaar ik als erg prettig. Als ik mezelf niet kan zijn en de hele dag een rol moet spelen, is de lol er gauw af.

Als reisleidster van de singlevakanties ben ik vaak alleen op locatie. Het is fijn om te weten dat de collega's op kantoor in Nederland en daarbuiten altijd klaar voor je staan. Dat maakt Estivant voor mij zo bijzonder. Het voelt als een grote familie, iedereen leeft met elkaar mee en is begaan met je.

In september ga ik drie weken lang de singlevakanties op Ibiza begeleiden. Voor mij is het een nieuwe locatie en ook de eerste keer dat ik zelf naar Ibiza ga. Sinds mijn tienerjaren ben ik regelmatig naar Spanje geweest. Ik ben verknocht aan de vriendelijke mensen, de prachtige taal en het schitterende landschap. Wat mij vooral aanspreekt is dat Ibiza een eiland van uitersten is. Aan de ene kant fantastische feesten en de beste dj’s , aan de andere kant rust en natuur. Dus ook een grote diversiteit aan mensen: feestgangers, sfeermakers, kunstenaars, veganisten, yogaliefhebbers, natuurliefhebbers… dat leeft allemaal vredig samen op één eiland, en dat maakt Ibiza bijzonder.

Ik hoop daarom op veel gasten die net als ik die diversiteit van het eiland zo aantrekkelijk vinden. De drukte van de hippiemarkt, een avond dansen in een club, maar ook genieten van de prachtige natuur tijdens een mooie wandeling, het eiland verkennen op een scooter en picknicken op het strand terwijl de zon ondergaat. Niks hoeft, veel kan. Ik beloof je dat we er samen een onvergetelijke reis van gaan maken!

Bekijk meer informatie over de vakantie naar Ibiza.

Word nu EstiFAN!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
en mis niet langer:
  • Exclusieve acties en aanbiedingen
  • Inspiratie en persoonlijke tips voor je vakantie
  • De laatste nieuwtjes over Estivant

Word EstiFAN!

  • "Fantastische opzet om met andere singles op reis te gaan."
    Henk, Porec

Bel ons

024-3 600 104

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur.

Livechat

Heb je een vraag? Onze vakantieadviseurs helpen je direct.

Start livechat

Whatsapp

06-23 67 99 22

Gebruik je graag Whatsapp?
Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via het bovenstaande nummer.

Mail ons

Stuur je liever een e-mail? Onze vakantieadviseurs beantwoorden je snel.

Stuur e-mail