EENOUDERVAKANTIE SPANJE

Het andere Spanje

Spanje kan zoveel mooier!

Dorpjes uit de Romeinse tijd, privébaaitjes met verrukkelijk zeewater. Natuurgebied zover het oog kan kijken. Wist je dat Spanje zoveel meer te bieden heeft dan zon, zee en strand? We hebben drie heerlijke plekjes voor je gevonden die niet worden overspoeld door lelijke hoogbouw.

Tossa del Mar ligt op een unieke locatie: in een natuurgebied aan zee. Deze ANWB-topcamping met z'n terrassen ligt pal aan de azuurblauwe zee. Barcelona is dichtbij en je kunt er leuke uitstapjes maken. Ook Cambrils ligt niet ver van 'Barça'. Heerlijk kleinschalige camping, dus ideaal voor kleintjes. Je tent staat er 25 meter van het strand! En met een watersportschool om de hoek kún je gewoon niet stilzitten tijdens deze alleenstaande ouder vakantie... Liever een hotel? Dan is Ibiza de place to be! Met drie zwembaden, een apart kinderbad en een pittoreske baai om de hoek gaat je innerlijke waterrat nooit vervelen.

Populaire eenoudervakanties: Cambrils, Tossa de Mar en Ibiza

Bekend om

Zonzeestrandaangename temperatuurvele mogelijkheden met kleine én grote kinderenafwisselende uitstapjesBarcelona om de hoekijskoude cerveza

Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail