De 3 grote voordelen van een busreis

'Stappen jullie in? We gaan!'

Vliegen, met de auto, maar wist je dat een busreis ook een fijne manier is om op je vakantieadres te komen? Op het moment dat je de bus instapt is jullie vakantie begonnen! Je hebt namelijk je eigen chauffeur, samen reizen is gezellig, en je begint uitgerust aan de vakantie (als je het slim aanpakt). Stappen jullie in? De bus naar jullie vakantieadres gaat vertrekken!

1. Je hebt je eigen chauffeur!

Eén van de vele voordelen van een bus met een chauffeur, is vooral dat jij zelf de chauffeur niet bent. Je hoeft dus geen kilometers te maken en de kans dat je uitgerust op je vakantieadres arriveert, is dan ook groot. Voor jou geen uren en uren de weg in de gaten houden, jezelf wakker blazen, navigeren, oliepeil checken, de kinderen op de achterbank vermaken of tanken. Nee, het enige waar jouw energie naar toe hoeft te gaan, is een praatje maken met de medereizigers, samen een spelletje doen, filmpje kijken, naar buiten turen of lekker slapen. Standje relax dus! Vervolgens kom je uitgerust aan op jullie vakantieadres én heb je al wat medereizigers ontmoet.

2. De kinderen zijn ook blij!

Heel lang stilzitten, is aan kinderen vaak niet besteed. Het voordeel van een busreis met reisgenoten is dat je de rit naar Italië, Frankrijk of Spanje samen minder hels kunt maken. Want genoeg leeftijdsgenootjes voor de gedeelde smart én nieuw te maken vriendschappen. En met genoeg afleiding in de tas (lees iPad, spelletjes, boekjes en wat te eten), samen een filmpje kijken, regelmatig even de benen strekken en de slaapuren in de nacht, rijdt de tijd voorbij. Voor je het weet, zien jullie de zon opkomen en zijn jullie op je bestemming gearriveerd. Tijd voor een frisse duik in het zwembad of een spannende activiteit!

3. Samen uit, samen thuis

Gelukkig hebben we de foto’s nog! En wat jammer dat de vakantie alweer voorbij is. Het leuke van terug met de bus is dat het afscheid nemen nog niet begonnen is. Terug naar huis doen jullie namelijk ook samen met andere reisgenoten. Onderweg zijn er nog genoeg momenten om na te praten over afgelopen week en om plannen te smeden voor jullie volgende trip. Wel zo gezellig toch? Daarna nog even voldaan de oogjes toe en jullie komen uitgerust weer thuis. Klopt als een bus, zo’n ritje met de bus!

Jullie vakantie begint op rolletjes met de bus! Er zijn nog een aantal busplekken beschikbaar voor onze vakanties naar het Italiaanse Idromeer of Gardameer, de Franse campings in Argelès-sur-Mèr of Axat, of aan de Spaanse costa's in Cambrils of Tossa de Mar! Waar rijdt jullie bus naartoe?


Zomer 

De 5 beste campings voor de zomer!

Eerlijk? Ondanks dat de winter ook z’n voordelen heeft, zit de zomer alweer in onze bol. Wat is er nou lekkerder dan blote benen, buiten, vrijheid, spelen, samenzijn, zon, strand: vakantie! Daarom: tijd voor voorpret, dan zijn we in ieder geval in gedachten al lekker weg. Herkenbaar? Zit je ineens te staren en zijn je gedachten ergens in Frankrijk. In de zon, bij watervallen en brocante markten. Of misschien gaan jullie voor meer actie en peddelen jij en je kinderen mee op de rivier de Aude. Of zit je voor de tent op het strand van Istrië, met elke morgen een duik in de azuurblauwe zee. Je peuter bouwt zandkastelen. Even knipperen, ja, daar zitten jullie ineens op die gezellige familiecamping in Overijssel waar je van het meer, zo het strand, en dan weer het zwembad induikt. Of nee, liever abseilen in de Ardennen en de dag steevast bij de boulangerie beginnen… Wacht even: het is ZOMER!Tijd voor voorpret, ontdekken en plannen maken. En omdat je van het verleden alleen maar leren kunt: dit is onze top 5 bestbeoordeelde eenoudervakanties van 2018. Kortom: deze tenten zijn top. En, zit er iets bij? 1. Altijd feest - Camping Het Stoetenslagh, RheezerveenRheezerveen? Eenmaal geweest en je vergeet de naam nooit meer. Want op deze camping in Overijssel heb je met mooi weer geluk (strand, meer en Slagharen) en ook in tijden van minder weer blijf je gelukkig. Dan ga je binnen naar het strand, mét beachvolleybalvelden, neem je een duik in het zwembad of ga je lekker bubbelen, bowlen en verder spelen.
Geplaatst op 25 januari 2019
Zomer 

Het coronavirus: wat betekent dat voor jouw vakantie?

Laatste update: 12 juni 2020 - 11:06 uur
In de laatste persconferentie heeft het kabinet meer duidelijkheid gegeven over welke vakanties door kunnen gaan. Dat is goed nieuws voor onze vakanties in
Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië. Daarnaast verwachten wij dat de vakanties in een deel van Frankrijk ook door kunnen gaan: Lacanau Océan en Le Gibanel. Hoe je vakantie eruitziet in deze tijd? Dat verschilt per bestemming, we zijn namelijk afhankelijk van de landelijke en lokale richtlijnen van het vakantieland. Maar dit kunnen we nu al met zekerheid zeggen over alle bestemmingen:
✔ Het is veilig. We organiseren alleen vakanties als het reisadvies in het land code groen of geel heeft. ✔ Onze tenten staan gezellig bij elkaar. Er is voldoende afstand tussen jouw tent en de buren: minimaal 1,5 meter! ✔ Er staat een team op bestemming voor je klaar, juist nu. ✔ We zorgen voor een EstiFun & EstiVenture programma. Alle activiteiten zijn coronaproof! ✔ Het sanitair op de camping is open. Soms wel in aangepaste vorm en met de nodige veiligheidsmaatregelen. De actuele informatie vind je binnenkort op deze pagina. ✔ Je kan altijd een duik nemen. Het kan zijn dat voor het zwembad regels gelden. De laatste updates vind je binnenkort hier. Is het zwembad dicht? Dan is er altijd een alternatief in de buurt, zoals de zee of een zwemmeer. De gezondheid van onze (jonge) Gasten staat voorop bij alle beslissingen die wij nemen. We houden constant de website van het  RIVM in de gaten en we volgen nauwlettend het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa). Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over jouw vakantie en het coronavirus.
Geplaatst op 26 februari 2020
Zomer 

5 workouts voor het hele gezin

Nu jullie zomervakantie met zevenmijlslaarzen dichterbij komt, is het tijd om dat thuiswerklijf van jou eens flink onder handen te nemen! Want fit zijn, dat voel je aan je lijf en in je hoofd! Doe elke dag één van deze 5 workouts en je voelt je telkens een stukje fitter. En die workouts zijn ook nog eens super om samen met de kinderen te doen. Dus voel je je samen fit! Summerbody: here we come!
Geplaatst op 10 juni 2020
  • “De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen.”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail