Hotelkamer

Hotelkamer
Verspreid over Europa bieden wij je een aantal goede en gezellige hotels. Deze hotels hebben allemaal minimaal 3-sterren. Vrijwel alle hotels hebben een eigen zwembad en zijn zo ideaal mogelijk gelegen. Zo hoef je nooit ver te lopen voor een duik in zee of om ergens een leuk terrasje te pakken.
Géén toeslag voor een 1-persoonskamer
Als specialist in Singlevakanties willen we je als single niet opzadelen met torenhoge toeslagen voor een 1-persoonskamer. In steeds meer hotels regelen we daarom voor je dat je een kamer voor jezelf krijgt zonder daar extra voor te hoeven betalen. In de meeste gevallen is dit een 2-persoonskamer voor alleengebruik, zodat je lekker de ruimte hebt. In ons eigen hotel Estivant in Bitez (Turkije) krijg je bijvoorbeeld altijd een 2-persoonskamer voor jezelf. In Niederau betaal je in sommige weken ook niets extra's voor een eigen kamer. In de overige hotels verblijf je standaard in een gedeelde 2-persoonskamer, waarbij je tegen een geringe toeslag een kamer voor jezelf kunt boeken.
M/V verdeling
De 2-persoonskamers delen we zo in dat je altijd je kamer met een iemand van dezelfde sexe deelt. Een man krijgt dus een 2-persoonskamer met een man en een vrouw een 2-persoonskamer met een vrouw. Onze kamers hebben vrijwel altijd aparte bedden, zodat je dus niet direct naast je reisgenoot slaapt.
Badkamer
Uiteraard heb je altijd een nette badkamer op je kamer met toilet. Altijd heb je daarbij een douche en soms ook de luxe van een bad.
Word nu EstiFAN!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
en mis niet langer:
  • Exclusieve acties en aanbiedingen
  • Inspiratie en persoonlijke tips voor je vakantie
  • De laatste nieuwtjes over Estivant

Word EstiFAN!

  • "Fantastische opzet om met andere singles op reis te gaan."
    Henk, Porec

Bel ons

024-3 600 104

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur.

Livechat

Heb je een vraag? Onze vakantieadviseurs helpen je direct.

Start livechat

Whatsapp

06-23 67 99 22

Gebruik je graag Whatsapp?
Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via het bovenstaande nummer.

Mail ons

Stuur je liever een e-mail? Onze vakantieadviseurs beantwoorden je snel.

Stuur e-mail