Als je Paradise Beach ziet snap je waarom het zo heet!

Als je Paradise Beach ziet snap je waarom het zo heet!
‘Inmiddels heb ik als reisleidster al zo’n 9 maanden Kos-ervaring. Het voelt elke keer weer als thuiskomen! Wat Kos zo leuk maakt? De Grieken zijn vriendelijk, de Griekse keuken is heerlijk. En Kos-Stad, waar we verblijven, heeft nog een knus, sfeervol centrum met zo’n haventje dat zó van een ansichtkaart weggedreven lijkt. Fijn is ook dat je op Kos prima kunt fietsen: een leukere manier om alles te ontdekken is er niet.

Als reisleidster laat ik je de mooiste locaties, de leukste restaurants en de hipste beachbars zien. Precies die highlights die je nog niet in de reisgids vindt. En ga je mee naar het hoogst gelegen bergdorpje op Kos, Zia. Vanaf een terrasje geniet je van het prachtige uitzicht, onder andere over het zoutwatermeer van Tigaki. Daarna gaan we door naar Paradise Beach – als je het ziet, snap je waarom het zo heet!

Wil je liever actie op het strand? Op Kos heb je altijd een aangenaam zeewindje. Ideaal weer om te gaan kitesurfen. Je kunt ook mee voor een bezoek aan Nissyros, een vulkanisch eiland dat naast Kos ligt. Je vindt er een ongekende rust en een bijzondere sfeer. En hoe vaak heb je ’s avonds geappt dat je overdag in de krater van een vulkaan hebt gewandeld? Elke avond dineren we in een ander restaurantje. Hier op Kos mag alles en hoeft niets. Kom je het ook ervaren deze zomer?’

Bekijk meer informatie over de vakantie naar Kos.
Word nu EstiFAN!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
en mis niet langer:
  • Exclusieve acties en aanbiedingen
  • Inspiratie en persoonlijke tips voor je vakantie
  • De laatste nieuwtjes over Estivant

Word EstiFAN!

  • "Fantastische opzet om met andere singles op reis te gaan."
    Henk, Porec

Bel ons

024-3 600 104

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur.

Livechat

Heb je een vraag? Onze vakantieadviseurs helpen je direct.

Start livechat

Whatsapp

06-23 67 99 22

Gebruik je graag Whatsapp?
Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via het bovenstaande nummer.

Mail ons

Stuur je liever een e-mail? Onze vakantieadviseurs beantwoorden je snel.

Stuur e-mail