Estivant singlevakanties

Welke maatregelen nemen wij?

Momenteel is vakantie vieren nog niet mogelijk door de huidige maatregelen. Hoe de vlag er in de zomer bij hangt is nog niet bekend. Wanneer wij duidelijkheid hebben over de door ons getroffen maatregelen op bestemming, kan je ze op deze pagina vinden. Hieronder lees je wel alvast welke maatregelen wij vorig jaar hadden getroffen.


RIVM-maatregelen
Tijdens de vakantie nemen we altijd de RIVM-maatregelen in acht:
• Op je hotelkamer staat handzeep voor je klaar. Was je handen extra vaak met water en zeep!
• Iedereen moet 1,5 meter afstand van elkaar houden. Wij zorgen dat dat ook tijdens activiteiten mogelijk is.
• De reisbegeleider heeft een digitale thermometer en een corona-stappenplan. Voor het geval dat iemand klachten krijgt.
• Je hoeft geen mondkapje op, maar wél als je klachten krijgt en eventueel tijdens de bus- of vliegreis en het vervoer op bestemming. Zorg dus dat je een mondkapje meeneemt, dat is verplicht!

In het buitenland kan het zijn dat er aanvullende maatregelen zijn, die vind je hier!

Jouw reisbegeleider licht de regels aan het begin van de vakantie toe. Net zoals Premier Rutte vragen wij je om wijs op reis te gaan en de regels na te leven. Houd je je niet aan de regels, dan riskeer je een fikse boete!

Samen eten
Zoals je van ons gewend bent, reserveren we één of twee keer per week (afhankelijk van hoe lang je op vakantie gaat) een gezellig restaurant. Met meerdere tafels, zodat we gezellig én coronaproof met z'n allen kunnen eten! Dat kan gelukkig doordat de groepen nooit groter zijn dan 16 personen. De rest van de week zijn jullie vrij om zelf een restaurant te kiezen. Jouw reisbegeleider zorgt voor leuke tips! Dat geldt natuurlijk niet als je halfpension hebt, dan eet je namelijk gezellig met de groep in het hotel.

Klachten tijdens je vakantie
Krijg je tijdens de vakantie coronaklachten, meld dit dan zo snel mogelijk bij je reisbegeleider. Zodat jullie samen maatregelen kunnen treffen!

Programma
Wij zorgen dat het programma coronaproof is. Hoe? Dat lees je onder het tabblad programma op de pagina van jouw vakantie!

Info over jouw bestemming
Achter de schermen zijn we druk bezig met het uitzoeken wat precies de regels en maatregelen per bestemming zijn. Gaat het zwembad open? Zijn alle horecafaciliteiten open? Zodra er updates zijn, kan je de info over jouw bestemming hier vinden!
  • "Ik heb al heel veel single reizen meegemaakt, dit was écht de meest fantastische!"
    Patrick, Ibiza

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Chat

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Start chat

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail