Single reizen wintersport

Maatregelen in Anras

Hier vind je de actuele maatregelen voor Anras. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 12 november 2020


AccommodatieRichtlijnen
HotelInformatie volgt
RestaurantInformatie volgt
Overig (zwembad, sauna etc.)Informatie volgt.

In de omgevingRichtlijnen
HorecaDe horeca is momenteel gesloten.
Supermarkten/winkelsDe winkels en supermarkten zijn geopend. Draag bij het winkelen of boodschappen doen altijd een mondkapje. Ook wanneer je je verplaatst tussen de winkels.
Skiliften/skibussenAlle skiliften worden tijdens de rit zo goed mogelijk geventileerd en regelmatig gedesinfecteerd. Draag een mondkapje in de lift en wanneer je op de lift wacht. Houd 1 meter afstand.
Après-skiInformatie volgt.

Overig/maatregelenRichtlijnen
MondkapjeHet is verplicht om mond- en neusbescherming zoals een mondkapje, bandana, buff o.i.d. te dragen in het openbaar vervoer. Draag ook een mondkapje bij een loket en een skilift. Bij het kopen van je skipas krijg je eenmalig een, voor wintersport geschikt, mondkapje. Op de piste hoef je geen mond- en neusbescherming te dragen.
Afstand1 meter, behalve voor mensen uit hetzelfde huishouden.
GroepsvormingEr geldt geen groepsverbod. Houd wel altijd 1 meter afstand.
Samen in de autoVoor mensen uit hetzelfde huishouden gelden geen regels voor samenrijden in de auto. Voor mensen uit verschillende huishoudens: maximaal 2 personen per 'rij'.
Boete-bedragVarieert tussen de €25,- en €3600,- euro
Vliegverkeer toegelatenJa. Alle reizigers van 13 jaar en ouder die van en naar Nederland vliegen moeten een gezondheidsverklaring invullen. Je ontvangt dit formulier van jouw luchtvaartmaatschappij. Op de gezondheidsverklaring vul je in of je coronagerelateerde klachten hebt. Je kan ten alle tijden worden gevraagd de gezondheidsverklaring te tonen. Houd hem dus goed bij je. Download hier de gezondheidsverklaring.
Extra medische documenten nodigNee.

Zoals je van ons gewend bent, staat er ook dit jaar op vakantie een weekprogramma voor je klaar. Daarbij houden we de rekening met de landelijke, lokale en RIVM-richtlijnen. Binnenkort vind je het aangepaste programma op het tabblad ‘Programma’ op jouw bestemming!  • "Ik heb al heel veel single reizen meegemaakt, dit was écht de meest fantastische!"
    Patrick, Ibiza

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Chat

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Start chat

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail