Single reizen wintersport

Maatregelen in Marilleva

Hier vind je de actuele maatregelen voor Marilleva. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 11 november 2020


AccommodatieRichtlijnen
HotelInformatie volgt.
RestaurantInformatie volgt.
Overig (zwembad, sauna etc.)Informatie volgt.

In de omgevingRichtlijnen
HorecaOpen tussen 05.00 en 18.00 uur, vooraf reserveren. Na 18.00 uur alleen bezorgen en afhalen. Max. groepgrootte: 4 personen.
Supermarkten/winkelsDe winkels zijn geopend. Het dragen van een mondkapje is verplicht. In sommige winkels is het dragen van handschoenen ook verplicht.
Skiliften/skibussenDraag een mondkapje in de skibus, de skilift en wanneer je op de skilift wacht. Houd 1 meter afstand.
Après-skiIs gesloten.

Overig/maatregelenRichtlijnen
MondkapjeHet dragen van een mondkapje is verplicht in openbare ruimtes: waar skipassen worden verkocht, in de rij van de skilift en in de skilift en gondel, in de skibus, in restaurants en bars (mits je aan tafel zit), bij de skiverhuur en winkels. Draag altijd een mondkapje op de plaatsen waar dit nodig is en op elk moment dat je niet de minimale veilige afstand kunt bewaren, zelfs buitenshuis.
Afstand1 meter, behalve voor mensen uit hetzelfde huishouden. Op de piste geldt dat er een afstand van 2 meter moet worden gehouden. Binnensport mag alleen individueel plaatsvinden.
GroepsvormingEr geldt geen groepsverbod. Houd wel altijd 1 meter afstand.
Samen in de autoAls alle passagiers bij hetzelfde huishouden behoren, gelden er geen restricties. Bij passagiers uit verschillende huishoudens geldt dat de bijrijdersstoel vrij moet blijven. Per rij stoelen mogen twee passagiers zitten, als de middenstoel vrij blijft.
Boete-bedragVarieert tussen de €400,- en €5000,-. Bij herhaling tussen de €800,- en €8000,-
Vliegverkeer toegelatenJa. Alle reizigers van 13 jaar en ouder die van en naar Nederland vliegen moeten een gezondheidsverklaring invullen. Je ontvangt dit formulier van jouw luchtvaartmaatschappij. Op de gezondheidsverklaring vul je in of je coronagerelateerde klachten hebt. Je kan ten alle tijden worden gevraagd de gezondheidsverklaring te tonen. Houd hem dus goed bij je. Download hier de gezondheidsverklaring.
Extra medische documenten nodigWanneer je uit een hoogrisicogebied komt, moet je een gezondheidsverklaring kunnen tonen voordat je aan boord van een vliegtuig richting Nederland gaat. Hierin wordt gevraagd naar je gezondheidssituatie. De verklaring wordt je aangereikt op het vliegveld en wordt ter plekke door je ingevuld. Je moet het formulier tijdens de reis bij je houden en desgevraagd tonen bij aankomst op Schiphol. In Italië kan iedere binnenkomende reiziger gevraagd worden om de gezondheidsverklaring. Deze moet je altijd bij je hebben als je in Italië bent.

Zoals je van ons gewend bent, staat er ook dit jaar op vakantie een weekprogramma voor je klaar. Daarbij houden we de rekening met de landelijke, lokale en RIVM-richtlijnen. Binnenkort vind je het aangepaste programma op het tabblad ‘Programma’ op jouw bestemming!  • "Ik heb al heel veel single reizen meegemaakt, dit was écht de meest fantastische!"
    Patrick, Ibiza

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Chat

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Start chat

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail