Estivant Eenoudervakantie

Maatregelen in Jenig

Hier vind je de actuele maatregelen voor Jenig. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 24 september 2020


Accommodatie Waidegger WirtRichtlijnen
RestaurantHet restaurant van het hotel is geopend.
OverigEr zijn meerdere maatregelen genomen door het hotel. Zo wordt er regelmatig schoongemaakt, zijn er geschoolde werknemers over de omgang met corona aanwezig en ligt er overal desinfectiemiddel binnen handbereik.

Accommodatie SonnleitnRichtlijnen
RestaurantNog niet bekend.
Overig Nog niet bekend.

In de omgevingRichtlijnen
HorecaDe horeca in de omgeving is geopend. Binnen zitten is niet mogelijk.
Supermarkten/winkelsDe supermarkten en winkels in de omgeving zijn geopend. Het is verplicht om een mondkapje te dragen.
Après-skiDe Apres-ski is niet geopend. Het is wel mogelijk om buiten op de terrassen of de lounge gebieden te zitten. Houd afstand. Je kan het beste van tevoren reserveren.
Website skigebiedSkiinfo Nassfeld
Skibussen/skiliftenAlle skiliften worden tijdens de rit zo goed mogelijk geventileerd en regelmatig gedesinfecteerd. Draag een mondkapje in de lift en wanneer je op de lift wacht. Houd 1 meter afstand.

Overig/maatregelenRichtlijnen
MondkapjeHet dragen van een mondkapje is verplicht in alle openbare gebouwen, gondels, skifliften, kassa's en ook op de piste.
AfstandHoud altijd 1 meter afstand mits je uit één huishouden komt.Alle gondels worden zo ingericht dat ook daar de 1 meter nageleefd kan worden.
GroepsvormingEr geldt momenteel geen groepsverbod. Houd wel altijd 1 meter afstand.
Samen in de autoVoor mensen uit hetzelfde huishouden gelden geen regels voor samenrijden in de auto. Voor mensen uit verschillende huishoudens: maximaal 2 personen per 'rij'.
Boete-bedragVarieert tussen de €25,- en €3600,- euro.
Vliegverkeer toegelatenJa. Alle reizigers van 13 jaar en ouder die van en naar Nederland vliegen moeten een gezondheidsverklaring invullen. Je ontvangt dit formulier van jouw luchtvaartmaatschappij. Op de gezondheidsverklaring vul je in of je coronagerelateerde klachten hebt. Je kan ten alle tijden worden gevraagd de gezondheidsverklaring te tonen. Houd hem dus goed bij je. Download hier de gezondheidsverklaring.
Extra medische documenten nodigNee.

Zoals je van ons gewend bent, staat er ook dit jaar op vakantie een weekprogramma voor je klaar. Daarbij houden we de rekening met de landelijke, lokale en RIVM-richtlijnen. Binnenkort vind je het aangepaste programma op het tabblad ‘Programma’ op jouw bestemming!  • "Prachtige tenten op een nette camping! Echt er even tussenuit kunnen zijn, genieten van mijn gezin zonder iets te moeten.”
    Monique, de Leistert
  • "Het Estivant team, de andere ouders, de organisatie zorgen samen voor een onvergetelijke vakantie waar je heerlijk jezelf kan zijn en kan ontspannen.”
    Dennis, Veluwe
  • "De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen!”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail