Estivant Eenoudervakantie

Maatregelen in Jenig

Hier vind je de actuele maatregelen voor Jenig. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 11 november 2020


Accommodatie Waidegger WirtRichtlijnen
RestaurantHet restaurant van het hotel is geopend.
OverigEr zijn meerdere maatregelen genomen door het hotel. Zo wordt er regelmatig schoongemaakt, zijn er geschoolde werknemers over de omgang met corona aanwezig en ligt er overal desinfectiemiddel binnen handbereik.

Accommodatie SonnleitnRichtlijnen
RestaurantHet restaurant van het hotel is geopend. Er wordt vaker schoongemaakt en draagt de bediening maskers. Wanneer je je verplaatst in het restaurant dien je een masker te dragen. De bar is wel open maar er mag niet gezeten worden.
Overig De lounge is niet geopend. Voor de jeugd is er wel een zithoek aanwezig en is er een speelkamer. Het hotel heeft nog niet besloten of de sauna open gaat.

>
In de omgevingRichtlijnen
HorecaMomenteel zijn de cafés en restaurants gesloten.
Supermarkt en winkelsDe supermarkten zijn geopend, houd 1 meter afstand en draag een mondkapje.
Après-skiDe après-ski is gesloten.
SkischolenMaximale groepsgrootte van 10 personen tijdens skilessen.
Website skigebiedSkiinfo Nassfeld
Skibussen/skiliftenAlle skiliften worden tijdens de rit zo goed mogelijk geventileerd en regelmatig gedesinfecteerd. Draag een mondkapje in de lift en wanneer je op de lift wacht. Houd 1 meter afstand.

Overig/maatregelenRichtlijnen
MondkapjeHet dragen van een mondkapje is verplicht in alle openbare gebouwen, gondels, skifliften, kassa's en ook op de piste.
AfstandHoud altijd 1 meter afstand mits je uit één huishouden komt. Alle gondels worden zo ingericht dat ook daar de 1 meter nageleefd kan worden.
GroepsvormingEr geldt momenteel geen groepsverbod. Houd wel altijd 1 meter afstand.
Samen in de autoVoor mensen uit hetzelfde huishouden gelden geen regels voor samen rijden in de auto. Voor mensen uit verschillende huishoudens: maximaal 2 personen per 'rij'.
Boete-bedragVarieert tussen de €25,- en €3600,- euro.
Vliegverkeer toegelatenJa. Alle reizigers van 13 jaar en ouder die van en naar Nederland vliegen moeten een gezondheidsverklaring invullen. Je ontvangt dit formulier van jouw luchtvaartmaatschappij. Op de gezondheidsverklaring vul je in of je coronagerelateerde klachten hebt. Je kan ten alle tijden worden gevraagd de gezondheidsverklaring te tonen. Houd hem dus goed bij je. Download hier de gezondheidsverklaring.
Extra medische documenten nodigNee.

Zoals je van ons gewend bent, staat er ook dit jaar op vakantie een weekprogramma voor je klaar. Daarbij houden we de rekening met de landelijke, lokale en RIVM-richtlijnen. Binnenkort vind je het aangepaste programma op het tabblad ‘Programma’ op jouw bestemming!Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail