Maatregelen Landal Hoog Vaals

Hier vind je de actuele maatregelen voor Landal Hoog-Vaals. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 7 augustus 2020


Op de campingRichtlijnen
ZwembadHet binnenzwembad op de camping is geopend. Om ervoor te zorgen dat je ook in het water genoeg afstand kan bewaren, is er een maximumaantal bezoekers in het zwembad toegestaan. Om van een plekje verzekerd te zijn kan je van tevoren een tijdsblok reserveren. De kleedkamers en het sanitair zijn dicht. Dus let erop dat jullie van tevoren zwemkleding aan hebben getrokken en naar de wc zijn gegaan. Tip: neem een badjas of kleren mee die je makkelijk over je zwemkleding aan kan.
CampingwinkelDe campingwinkel is geopend. Neem wel even een winkelmandje mee wanneer je naar binnenloopt. Er geldt namelijk een maximumaantal bezoekers. Om geen rij te creëren mag je alleen zelfstandig boodschappen doen. Alle verse producten worden door de medewerkers gemaakt en alleen met handschoenen aangeraakt. Verse broodjes zullen op een hygiënische manier worden verpakt. Let erop dat je, je pinpas meeneemt. Want contant geld wordt niet geaccepteerd.
RestaurantHet restaurant is geopend. Zorg wel even dat je van tevoren reserveert. Er geldt een maximumaantal bezoekers van 30 personen. Je mag met maximaal 2 mensen aan tafel zitten, behalve als je uit hetzelfde huishouden komt. Op het terras mag je wel met meerdere mensen zitten zolang je maar 1,5 meter afstand houdt. Betalen kan alleen met de pin. Ook de snackbar op de camping is open. Je kan hier je eten bestellen en afhalen (doe dit wel alleen). Wil je alleen een ijsje halen dan hoef je niet van tevoren te bestellen. houd je dan wel aan de looproutes die op de grond gemarkeerd zijn.
FietsverhuurHet is mogelijk om fietsen te huren. Die fietsen, de sleutel en het slot zijn van tevoren goed gedesinfecteerd. Het is alleen mogelijk om met de pin te betalen.

In de omgevingRichtlijnen
Strand/meertjeHet strand/zwemmeer op de camping is in het hoogseizoen geopend van 8:00-20:00. Houd ook hier 1,5 meter afstand als je 13 jaar of ouder bent.
HorecaDe horecagelegenheden in de omgeving zijn geopend. Je mag met één huishouden bij elkaar zitten. Verder dien je 1,5 meter afstand te bewaren. Bij de meeste plekken moet je van tevoren reserveren (vooral voor diner). Voor lunch/een kopje koffie kan je vaak wel terecht. Het kan zijn dat je op sommige plekken even moet wachten voordat je een plek hebt!
SupermarktAlle supermarkten in de omgeving zijn open. Ga zo veel mogelijk alleen en maak gebruik van een mandje óf kar. Pinnen heeft de voorkeur!
WinkelsWinkels in de omgeving zijn geopend. Het kan zijn dat de winkelier maatregelen neemt, zodat je makkelijk 1,5 meter afstand kan houden. Denk aan looppaden en een maximumaantal klanten per winkel.
ApotheekDe apotheek is geopend. Heb je coronaklachten, zoals verkoudheid of koorts? Laat iemand anders de medicijnen ophalen.

Overig/maatregelenRichtlijnen
MondkapjeEen mondkapje is alleen verplicht in het openbaar vervoer. Deze kan je eventueel kopen bij de apotheek.
Afstand houdenBen je 18 jaar of ouder? Dan moet je 1,5 meter afstand houden.
GroepsvormingJe mag wel met een groep bij elkaar komen, maar houd daarbij 1,5 meter afstand van elkaar.
Samen in de autoEr is geen maximum voor het aantal mensen dat is toegestaan in de auto. Wanneer je met twee of meer mensen in de auto zit, is het verplicht om een mondkapje te dragen. Dit is niet nodig wanneer je uit hetzelfde huishouden komt.
Boete-bedragHet boetebedrag is €399 euro en €95 voor jongeren.

Naast het EstiFun en EstiVenture-programma, kan je ook dit jaar allerlei leuke activiteiten bijboeken. Achter de schermen zijn we samen met onze lokale samenwerkingspartners aan het kijken naar de mogelijkheden. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Hieronder vind je binnenkort een sneak peek van de activiteiten waar we op dit moment zeker van weten dat ze doorgaan. We vullen de tabel aan, zodra we meer weten. Het definitieve programma hoor je op bestemming!


Programma
Kasteel Hoensbroek
Waan je als ridder/prinses door de gangen van het prachtige Kasteel Hoensbroek
en zorg dat je alle stempels verzameld voor een lekker glaasje limo!
Outdoor kartenVoel de wind door je haren, terwijl je keihard over de baan heen scheurt!
Je hebt net een goede uitleg gekregen en mag nu zelf een paar rondjes maken.
Een echte adrenalinekick! Pas op dat je niet botst. Voor waaghalzen vanaf 130cm.
Blotevoetenpark
We brengen je weer met beide voeten op de grond; blote voeten welteverstaan. Om deze ochtend compleet te maken gaan we namelijk nog naar het BloteVoetenPark. Voetje voor voetje beleef je de natuur op een verrassende manier!
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail