Maatregelen in Rovinj

Helaas is de besmettingsgraad van het coronavirus in Kroatië toegenomen. Het Ministerie van Buitenlandse zaken heeft daarom het reisadvies van Kroatië op 21 juli aangepast van code geel naar code oranje. Daardoor zijn wij genoodzaakt om alle vakanties naar Rovinj deze zomer te annuleren.

Hier vind je de actuele maatregelen voor Rovinj. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 22 juli 2020

Op de campingRichtlijnen
ZwembadHet zwembad op de camping is geopend. De zonbedden staan op afstand en worden nadat iemand er gebruikt van heeft gemaakt schoongemaakt. Reserveren is niet nodig!
SanitairDe toiletten en douches zijn geopend. Elke twee uur wordt het sanitair gelucht en schoongemaakt!
CampingwinkelInformatie volgt
restaurantHet restaurant is geopend. Bij aankomst moet je je handen wassen. De tafels staan op afstand en de medewerkers hebben een speciale training gehad over hoe ze coronaproof het eten kunnen bereiden/serveren. Reserveren kan handig zijn.
DagbezoekEr is dit jaar geen visite welkom op het Estivant-terrein.In de omgevingRichtlijnen
Strand/meertjeHet strand is geopend.
HorecaDe restaurants in de omgeving zijn geopend. Houd voor je eigen veiligheid 1,5 meter afstand.
SupermarktenAlle supermarkten in de omgeving zijn open. Houd voor je eigen veiligheid 1,5 meter afstand.
WinkelsWinkels in de omgeving zijn geopend. Het kan zijn dat de winkelier maatregelen neemt, zodat je makkelijk 1,5 meter afstand kan houden. Denk aan looppaden en een maximumaantal klanten per winkel.
ApotheekDe apotheek is geopend. Heb je coronaklachten, zoals verkoudheid of koorts? Laat iemand anders de medicijnen ophalen.
WaterparkHet waterpretpark in de omgeving is geopend.

Overig/ maatregelenRichtlijnen
MondkapjeEen mondkapje is alleen verplicht in het vliegtuig. De overheid raadt een mondkapje wel aan voor openbare ruimtes.
AfstandIedereen van 13 jaar en ouder moeten 1,5 meter afstand houden.
GroepsvormingEen groep mag niet groter zijn dan 300 personen. Houd altijd 1,5 meter afstand!
Boete-bedragDe boete kan oplopen van €1.050 en €15.800 euro. Afhankelijk van de overtreding!

Naast het EstiFun en EstiVenture-programma, kan je ook dit jaar allerlei leuke activiteiten bijboeken. Achter de schermen zijn we samen met onze lokale samenwerkingspartners aan het kijken naar de mogelijkheden. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Hieronder vind je een sneak peek van de activiteiten waar we op dit moment zeker van weten dat ze doorgaan. We vullen de tabel aan, zodra we meer weten. Het definitieve programma hoor je op bestemming!


Programma
WaterparkWaterrat? Dan doe je natuurlijk een dagje Aquacolors! Maarliefst 16 verschillende attracties met spannende glijbanen. Er is van alles te doen!
WaterfietsenEen klein beetje beweging met je waterfiets, lekker relaxen en af en toe een duikje het water in. Dat is waterfietsen in Rovinj. Geniet van de omgeving, afgewisseld met een wedstrijdje en onderbroken door een lekkere picknick op een van de kleine eilandjes voor de kust. Dat is genieten!
Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail