La vida local!

Ontdek het échte Turkije!

Waar denk jij aan bij een vakantie in Turkije? Laat me raden. Grote all-inclusive complexen, meutes met Nederlanders op een overvolle boulevard en bazaars stampvol souvenirs. Maar dit typische beeld gaat niet op voor het badplaatsje Bitez. Laat je verrassen door de andere kant van Turkije in dit sfeervolle stadje!

1. BITEZ - Dansen, snorkelen & op de thee

Waar vieren de Turken eigenlijk zelf graag vakantie? In de baai van Bitez bijvoorbeeld! Waarom? Moeder Natuur bloeit erop los, de stranden zijn er prachtig en ’s avonds roezemoest het op de boulevard met de terrasjes.

Jullie kom er voor je rust én er zijn genoeg dingen te doen. Een boottocht maken, eeuwenoude schatten zoeken, snorkelen, naar de hamam of bij de locals aanschuiven voor thee en lekkers. Na al dat plezier lopen jullie via een rustig weggetje van de boulevard, zo naar jullie charmante, witte Estivant-hotel toe. Met zwembad én genoeg ligbedden. Gaat je kind nog even zijn vriendjes opzoeken, lees jij een boekje onder de bomen. En hadden we al gezegd dat het weer er altijd heerlijk is?
EOG Turkije Blog Bitez

2. DALYAN - Strand, turtles & cocktails

Met een bootje varen jullie over de Dalyanrivier van het hotel naar de Middellandse zee, naar het beste goudgele strand van Europa. Beste, niet het drukste! Ook al is het maar een kort tochtje, jullie kijken je ogen uit. Wat. Is. Turkije. Mooi. Pijnbomen en katoenvelden, fruitbomen, bijzondere vogels, palmen en bergen. ‘Het lijkt wel het paradijs,’ zeg je lachend tegen je kind.

En als jullie een dagje niet aan het schildpadden ontdekken of levend Cluedo-en zijn, duiken jullie de lokale markt op. Om vervolgens thuis te komen in het kleinschalige hotel Portakal, aan de rivier. Gerund door een Nederlandse eigenaar, met zwembad, speelplekken, Turkse gastvrijheid én een lekkere keuken. Is de avond nog jong? Dan kunnen jullie altijd nog even de boulevard van Dalyan op voor een cocktail en een cola. Er zijn wat restaurants, barretjes en kleinere discotheken. Zien we je in de karaokebar? Zingen we onze eigen versie van ‘Livin` la vida local!’
EOG Turkije Blog Dalyan
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail