La vida local!

Ontdek het échte Turkije!

Grote all-inclusive complexen, bomvolle stranden, heel veel toeristen, handdoekje-leggen bij het zwembad en megaboulevards. Klinkt als vakantie? Of laat je dit het liefst allemaal aan je voorbijgaan? Dan is het tijd voor een vakantie naar Turkije! Ja, je leest het goed: het azuurblauwe, charmante en gastvrije Turkije. Die van de locals zelf.

Massatoerisme, rijen bij het ontbijtbuffet en in de ochtend vroeg op om een ligbedje bij het zwembad te bemachtigen. Genoeg redenen voor jullie om niet in het vliegtuig naar Turkije te stappen. Ho, stop! Turkije heeft meer, veel meer te bieden! Vandaag rijden we de toeristische kermis voorbij en stoppen we bij een top plek voor jou en je kind. Zoals deze twee:

1. BITEZ - Dansen, snorkelen & op de thee

Waar vieren de Turken eigenlijk zelf graag vakantie? In de baai van Bitez bijvoorbeeld! Waarom? Moeder Natuur bloeit erop los, de stranden zijn er prachtig en ’s avonds roezemoest het op de boulevard met de terrasjes.

Jullie kom er voor je rust én er zijn genoeg dingen te doen. Een boottocht maken, eeuwenoude schatten zoeken, snorkelen, naar de hamam of bij de locals aanschuiven voor thee en lekkers. Na al dat plezier lopen jullie via een rustig weggetje van de boulevard, zo naar jullie charmante, witte Estivant-hotel toe. Met zwembad én genoeg ligbedden. Gaat je kind nog even zijn vriendjes opzoeken, lees jij een boekje onder de bomen. En hadden we al gezegd dat het weer er altijd heerlijk is?
EOG Turkije Blog Bitez

2. DALYAN - Strand, turtles & cocktails

Met een bootje varen jullie over de Dalyanrivier van het hotel naar de Middellandse zee, naar het beste goudgele strand van Europa. Beste, niet het drukste! Ook al is het maar een kort tochtje, jullie kijken je ogen uit. Wat. Is. Turkije. Mooi. Pijnbomen en katoenvelden, fruitbomen, bijzondere vogels, palmen en bergen. ‘Het lijkt wel het paradijs,’ zeg je lachend tegen je kind.

En als jullie een dagje niet aan het schildpadden ontdekken of levend Cluedo-en zijn, duiken jullie de lokale markt op. Om vervolgens thuis te komen in het kleinschalige hotel Portakal, aan de rivier. Gerund door een Nederlandse eigenaar, met zwembad, speelplekken, Turkse gastvrijheid én een lekkere keuken. Is de avond nog jong? Dan kunnen jullie altijd nog even de boulevard van Dalyan op voor een cocktail en een cola. Er zijn wat restaurants, barretjes en kleinere discotheken. Zien we je in de karaokebar? Zingen we onze eigen versie van ‘Livin` la vida local!’
EOG Turkije Blog Dalyan

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur en op za. van 10.00 - 16.00 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur en op za. van 10.00 - 16.00 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur en op za. van 10.00 - 16.00 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail