< Terug naar alle blogs
25 januari 2019/
Header puberproof symbolen
Tienerproof vakanties

Wanneer is een vakantie 'tienerproof'?

Zwemmen, surfen, raften en is er ook een disco? Als het aan je tieners ligt, gaan ze er in de zomervakantie vooral op uit met leeftijdsgenoten. Nadat ze hebben uitgeslapen, natuurlijk! Maar wanneer is een vakantie nou 'tienerproof'?

Dat toetsen wij op basis van vijf relevante onderwerpen voor tieners. Is er wifi bij de tent? Zijn de activiteiten avontuurlijk genoeg? Kan je op stap? Is er een plek waar tieners ongestoord kunnen chillen? Kan je er zwemmen in een zwembad, zwemmeer en/of de zee?

Zo kun je in één oogopslag zien welke vakantie het best bij jouw tiener(s) past! Hieronder vind je een toelichting op de betekenis van de vijf onderwerpen en bijbehorende symbolen:

1. Wifi bij je tent

Op deze bestemming heb je wifi-bereik bij je tent. Dat betekent dat je tiener(s) uitgebreid kunnen FaceTimen, maar ook Instagram Stories en/of Snapchats kunnen delen met vrienden. Er staan tenslotte toffe activiteiten op het programma! Er zijn twee symbolen. Een wifi-teken met euroteken (€) en een zonder. Staat er een € bij het symbool, dan moet je iets extra's voor de wifi betalen. In de openbare ruimtes vind je wel vaak gratis wifi!
Puberproof symbolen wifi
2. Chillplek

Na een dag vol avontuurlijke activiteiten, hebben tiener(s) een plek om te chillen nodig. Binnen, buiten, ergens aan het water of bij het kampvuur (met marshmallows!). Dat verschilt per bestemming! Het team zorgt vaak voor iets lekkers te eten & drinken en er staat er goede muziek op. De perfecte zomeravond!
Puberproof symbolen Chillplek
3. Zwemmen

Als je aan vakantie denkt, dan denk je aan zwemmen. Aan deze symbolen kun je zien welke faciliteiten er aanwezig zijn om te zwemmen. Een zwemmeer, een zwembad, de zee of een combinatie van de twee! Wat is de favoriet van jouw puber(s)?
Puberproof symbolen zwemmen
Puberproof symbolen zwemmen
Puberproof symbolen zwemmen
4. Op stap!

Er is een mogelijkheid voor tieners om samen met het team of zelfstandig ergens te gaan dansen, bijvoorbeeld op de camping of in het dorpje in de buurt! Dit betekent overigens niet dat het altijd in ons programma zit inbegrepen.
Puberproof symbolen op stap
5. Avontuurlijk

Tieners willen geen speurtochten doen of vlotten bouwen, maar avontuur! Denk aan een dagje klimmen, snorkelen, raften, waterskiën, surfen of zonder ouders op bivak. Op onze tienerproof bestemmingen zijn er altijd genoeg toffe activiteiten te beleven!
Puberproof symbolen avontuurlijk
Heb je een vraag (of tips) over de vijf onderwerpen of symbolen? Laat het ons weten via WhatsApp!
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail