Estivant Eenoudervakantie

Maatregelen in Grossarl

Hier vind je de actuele maatregelen voor Grossarl. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 11 november 2020


AccommodatieRichtlijnen
HotelInformatie volgt.
RestaurantInformatie volgt.
Overig (zwembad, sauna etc.)Informatie volgt.


In de omgevingRichtlijnen
HorecaMomenteel zijn de cafés en restaurants gesloten.
Supermarkten/winkelsDe winkels in het dorp zijn geopend. Draag in het dorp altijd een mondkapje.
ApotheekDe apotheek is geopend. Draag een mondkapje.
SkischoolDe skischool hanteert een groepsgrootte tussen de 7 a 10 personen. Vanwege de waarschijnlijk beperkte mogelijkheden bij de restaurants biedt de skischool lunchpakketten aan. Alleen mogelijk als alle kinderen in de groep lunchpakketten boeken!
Skibussen/skiliftenAlle skiliften worden tijdens de rit zo goed mogelijk geventileerd en regelmatig gedesinfecteerd. Draag een mondkapje in de lift en wanneer je op de lift wacht. Houd 1 meter afstand.
Après-ski De après-ski is gesloten.
Website skigebiedSkiinfo Ski amadé

Overig/maatregelenRichtlijnen
MondkapjeIn de skibus, bij de kassa's en skiliften moet een gezichtsmasker worden gedragen. Een gezichtsmasker dat geschikt is voor wintersport wordt eenmalig verstrekt bij elke kaartaankoop. Op de piste hoef je geen gezichtsmasker te dragen.
AfstandHoud altijd 1 meter afstand mits je uit één huishouden komt.
GroepsvormingEr geldt momenteel geen groepsverbod. Houd wel altijd 1 meter afstand.
Samen in de autoVoor mensen uit hetzelfde huishouden gelden geen regels voor samen rijden in de auto. Voor mensen uit verschillende huishoudens: maximaal 2 personen per 'rij'.
Boete-bedragVarieert tussen de €25,- en €3600,- euro.
Vliegverkeer toegelatenJa, alle reizigers van 13 jaar en ouder die van en naar Nederland vliegen moeten een gezondheidsverklaring invullen. Je ontvangt dit formulier van jouw luchtvaartmaatschappij. Op de gezondheidsverklaring vul je in, of je corona gerelateerde klachten hebt. Als je geen klachten hebt mag je aan boord. Je moet het ingevulde formulier laten zien bij het instappen. Tijdens de reis houd je het formulier bij je. Je kunt op de luchthaven gevraagd worden om de gezondheidsverklaring te laten zien. Download hier de gezondheidsverklaring.
Extra medische documenten nodigNee.

Het enthousiaste Estivant-team organiseert na het skiën allemaal leuke activiteiten voor de kinderen! Dat doen ze van zondag tot en met donderdag. Alsof dat nog niet genoeg is, worden die week ook nog drie gezamenlijke avondactiviteiten georganiseerd. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Het definitieve programma hoor je op bestemming!Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail