Estivant Eenoudervakantie

Maatregelen in Maria Alm

Hier vind je de actuele maatregelen voor Maria Alm. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 16 september 2020


AccomodatieRichtlijnen
HotelIn het hotel zijn extra desinfecterende middelen aanwezig.
RestaurantHet restaurant in het hotel is geopend.
Overig (zwembad, sauna etc.)Informatie volgt.

In de omgevingRichtlijnen
HorecaDe horeca in de omgeving zijn geopend. Reserveer vooraf en houd altijd 1 meter afstand van elkaar. Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Je hoeft geen mondkapje te dragen in de restaurants.
Supermarkten/winkelsDe winkels in het dorp zijn geopend. Draag in het drop altijd een mondkapje.
ApotheekDe apotheek is geopend. Draag een mondkapje.
Après-ski Informatie volgt.
Skibussen/skiliftenAlle skiliften worden tijdens de rit zo goed mogelijk geventileerd en regelmatig gedesinfecteerd. Draag een mondkapje in de lift en wanneer je op de lift wacht. Houd 1 meter afstand.

Overig/maatregelenRichtlijnen
MondkapjeIn de skibus, bij de kassa's en skiliften moet een gezichtsmasker worden gedragen. Een gezichtsmasker dat geschikt is voor wintersport wordt eenmalig verstrekt bij elke kaartaankoop. Op de piste hoef je geen gezichtsmasker te dragen.
AfstandHoud altijd 1 meter afstand mits je uit één huishouden komt.
GroepsvormingEr geldt momenteel geen groepsverbod. Houd wel altijd 1 meter afstand.
Samen in de autoVoor mensen uit hetzelfde huishouden gelden geen regels voor samen rijden in de auto. Voor mensen uit verschillende huishoudens: maximaal 2 personen per 'rij'.
Boete-bedragVarieert tussen de €25,- en €3600,- euro.
Vliegverkeer toegelatenJa, alle reizigers van 13 jaar en ouder die van en naar Nederland vliegen moeten een gezondheidsverklaring invullen. Je ontvangt dit formulier van jouw luchtvaartmaatschappij. Op de gezondheidsverklaring vul je in, of je corona gerelateerde klachten hebt. Als je geen klachten hebt mag je aan boord. Je moet het ingevulde formulier laten zien bij het instappen. Tijdens de reis houd je het formulier bij je. Je kunt op de luchthaven gevraagd worden om de gezondheidsverklaring te laten zien.
Extra medische documenten nodigNee.

Het enthousiaste Estivant-team organiseert na het skiën allemaal leuke activiteiten voor de kinderen! Dat doen ze van zondag tot en met donderdag. Alsof dat nog niet genoeg is, worden die week ook nog drie gezamenlijke avondactiviteiten georganiseerd. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Het definitieve programma hoor je op bestemming!  • "Prachtige tenten op een nette camping! Echt er even tussenuit kunnen zijn, genieten van mijn gezin zonder iets te moeten.”
    Monique, de Leistert
  • "Het Estivant team, de andere ouders, de organisatie zorgen samen voor een onvergetelijke vakantie waar je heerlijk jezelf kan zijn en kan ontspannen.”
    Dennis, Veluwe
  • "De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen!”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail