Estivant Eenoudervakantie

Maatregelen in Marilleva

Hier vind je de actuele maatregelen voor Marilleva. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 11 november 2020


AccommodatieRichtlijnen
HotelIn het hotel zijn extra desinfecterende middelen aanwezig.
RestaurantHet restaurant is geopend. Desinfecteer je handen bij binnenkomst en draag een mondkapje.
Overig (zwembad, sauna etc.)Het zwembad, whirlpool en de sauna zijn geopend.

In de omgevingRichtlijnen
Horeca
De horeca is open tussen 05.00 en 18.00 uur. Reserveer van tevoren. Na 18.00 uur alleen bezorgen en afhalen. Max. groepgrootte: 4 personen.
Supermarkten/winkelsDe supermarkten en winkels in de omgeving zijn geopend. Een mondkapje dragen is verplicht.
ApotheekDe apotheek is geopend. Draag een mondkapje.
Après-ski Informatie volgt.
Skibussen/skiliftenAlle skiliften worden tijdens de rit zo goed mogelijk geventileerd en regelmatig gedesinfecteerd. Draag een mondkapje in de lift en wanneer je op de lift wacht. Houd 1 meter afstand.
Website skigebied Binnenkort online

Overig/maatregelenRichtlijnen
MondkapjeIn de skibus, bij de kassa's en skiliften moet een gezichtsmasker worden gedragen. Een gezichtsmasker dat geschikt is voor wintersport wordt eenmalig verstrekt bij elke kaartaankoop. Op de piste hoef je geen gezichtsmasker te dragen.
AfstandHoud altijd 1 meter afstand. Bij buitensport 2 meter afstand.
GroepsvormingEr geldt momenteel geen groepsverbod. Houd wel altijd 1 meter afstand.
Samen in de autoInformatie volgt.
Boete-bedrag400 - 5000 euro, bij herhaling 800 - 8000 euro.
Vliegverkeer toegelatenJa. Alle reizigers van 13 jaar en ouder die van en naar Nederland vliegen moeten een gezondheidsverklaring invullen. Je ontvangt dit formulier van jouw luchtvaartmaatschappij. Op de gezondheidsverklaring vul je in of je corona gerelateerde klachten hebt. Als je geen klachten hebt mag je aan boord. Je moet het ingevulde formulier laten zien bij het instappen (boarden). Tijdens de reis houd je het formulier bij je. Je kunt op de luchthaven gevraagd worden om de gezondheidsverklaring te laten zien.
Download hier de gezondheidsverklaring.
Extra medische documenten nodigOp de heenweg moet je deze verklaring - ingevuld - bij je hebben om Italië in te mogen reizen. Wanneer je weer vertrekt naar Nederland, dien je een gezondheidsverklaring te kunnen tonen voor je op het vliegtuig stapt. Deze verklaring krijg je op het vliegveld.

Het enthousiaste Estivant-team organiseert na het skiën allemaal leuke activiteiten voor de kinderen! Dat doen ze van zondag tot en met donderdag. Alsof dat nog niet genoeg is, worden die week ook nog drie gezamenlijke avondactiviteiten georganiseerd. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Het definitieve programma hoor je op bestemming!


Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail