Estivant Eenoudervakantie

Maatregelen in Mittersill

Hier vind je de actuele maatregelen voor Mittersill. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 11 november 2020


AccommodatieRichtlijnen
RestaurantInformatie volgt.
Overig (zwembad, sauna etc.)Informatie volgt.

In de omgevingRichtlijnen
HorecaMomenteel zijn de cafés en restaurants gesloten.
Supermarkten/winkelsDe winkels en supermarkten in de omgeving zijn geopend.
ApotheekDe apotheek is geopend. Let op: je bent verplicht om afstand te houden en een mondkapje te dragen.
Après-skiIs gesloten.
SkischoolDe skischool hanteert een groepsgrootte van maximaal 10 personen.
Skibussen/skiliftenAlle skiliften worden tijdens de rit zo goed mogelijk geventileerd en regelmatig gedesinfecteerd. Draag een mondkapje in de lift en wanneer je op de lift wacht. Houd 1 meter afstand.
Website skigebiedSkiinfo Kitzbüheler Alpen

Overig/maatregelenRichtlijnen
MondkapjeHet is verplicht om mond- en neusbescherming zoals een mondkapje, bandana, buff o.i.d. te dragen in het openbaar vervoer. Draag ook een mondkapje bij het loket en de skilift. Bij het kopen van je skipas krijg je eenmalig een, voor wintersport geschikt, mondkapje. Op de piste hoef je geen mond- en neusbescherming te dragen.
AfstandHoud altijd 1 meter afstand mits je uit één huishouden komt.
GroepsvormingEr geldt momenteel geen groepsverbod. Houd wel altijd 1 meter afstand.
Samen in de autoVoor mensen uit hetzelfde huishouden gelden geen regels voor samenrijden in de auto. Voor mensen uit verschillende huishoudens: maximaal 2 personen per 'rij'.
Boete-bedragVarieert tussen de €25,- en €3600,- euro.
Vliegverkeer toegelatenJa, alle reizigers van 13 jaar en ouder die van en naar Nederland vliegen moeten een gezondheidsverklaring invullen. Je ontvangt dit formulier van jouw luchtvaartmaatschappij. Op de gezondheidsverklaring vul je in, of je corona gerelateerde klachten hebt. Als je geen klachten hebt mag je aan boord. Je moet het ingevulde formulier laten zien bij het instappen. Tijdens de reis houd je het formulier bij je. Je kunt op de luchthaven gevraagd worden om de gezondheidsverklaring te laten zien.
Extra medische documenten nodigNee.

Het enthousiaste Estivant-team organiseert na het skiën allemaal leuke activiteiten voor de kinderen! Dat doen ze van zondag tot en met donderdag. Alsof dat nog niet genoeg is, worden die week ook nog drie gezamenlijke avondactiviteiten georganiseerd. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Het definitieve programma hoor je op bestemming!




Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail