Maatregelen in Appelscha

Hier vind je de actuele maatregelen voor Appelscha. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 7 augustus 2020


Op de campingRichtlijnen
ZwembadHet openlucht zwembad 'het Bosbad' en het binnenzwembad 'de Boekhorst' zijn geopend. Reserveren is niet nodig! Het waterspeelparadijs is ook geopend. Je kan hiervoor reserveren via de website.
SanitairDe toiletten en douches zijn open. Er wordt extra schoongemaakt en er mag een maximumaantal tegelijkertijd naar binnen!
RestaurantDe brasserie en het terras zijn geopend. Voor de brasserie is reservering nodig, dat kan met de RCN-app. Je kunt daarbij kiezen voor de tijdsblokken 17:00-19:00 of 19:00-21:00 uur. Reserveren voor het terras is niet nodig!
Indoor speeltuinDe indoorspeeltuin is dagelijks geopend van 10:30 tot 16:30. Dat betekent uren speelplezier voor de kids!
Brood & Snack's Ochtends trek in verse broodjes? Ook deze kan je afhalen bij de 'Brood & Snack'. Alle informatie vind je in de RCN-app!

In de omgevingRichtlijnen
Strand/meertjeN.v.t.
HorecaHorecagelegenheden zijn geopend. Je mag met één huishouden bij elkaar zitten. Verder dien je 1,5 meter afstand te bewaren. Bij de meeste plekken moet je van tevoren reserveren (vooral voor diner). Voor lunch/een kopje koffie kan je vaak wel terecht. Het kan zijn dat je op sommige plekken even moet wachten voordat je een plekje hebt.
SupermarktAlle supermarkten in de omgeving zijn open. Ga zo veel mogelijk alleen en maak gebruik van een mandje óf kar. Pinnen heeft de voorkeur!
WinkelsWinkels in de omgeving zijn geopend. Het kan zijn dat de winkelier maatregelen neemt, zodat je makkelijk 1,5 meter afstand kan houden. Denk aan looppaden en een maximumaantal klanten per winkel.
ApotheekDe apotheek is geopend. Heb je coronaklachten, zoals verkoudheid of koorts? Laat iemand anders de medicijnen ophalen.

Overig/ maatregelenRichtlijnen
MondkapjeEen mondkapje is alleen verplicht in het openbaar vervoer. Heb je klachten? Dan moet je ook een mondkapje dragen op het Estivant-terrein.
Afstand houdenBen je 18 jaar of ouder? Dan moet je 1,5 meter afstand houden.
GroepsvormingJe mag met een groep bij elkaar komen als je 1,5 meter afstand houdt.
Samen in de autoEr is geen maximum voor het aantal mensen dat is toegestaan in de auto. Wanneer je met twee of meer mensen in de auto zit, is het verplicht om een mondkapje te dragen. Dit is niet nodig wanneer je uit hetzelfde huishouden komt.
Boete-bedragAls je de coronaregels overtreedt, dan is het boete voor volwassenen €399 euro en voor jongeren €95.

Naast het EstiFun en EstiVenture-programma, kan je ook dit jaar allerlei leuke activiteiten bijboeken. Achter de schermen zijn we samen met onze lokale samenwerkingspartners aan het kijken naar de mogelijkheden. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Hieronder vind je binnenkort een sneak peek van de activiteiten waar we op dit moment zeker van weten dat ze doorgaan. We vullen de tabel aan, zodra we meer weten. Het definitieve programma hoor je op bestemming!


Programma
KlimparkAltijd al eens willen klimmen als een aap? Dat regelen wij voor jou! Met het Mission Impossible parcours ga je langs verschillende hindernissen, kan je abseilen én doe je een vertrouwenssprong. Voordat je gaat klimmen, krijg je instructies over de techniek van het klimmen en zekeren.
KanovarenOntdek de omgeving vanuit je kano!Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail