Maatregelen in Bled

Hier vind je de actuele maatregelen voor Bled. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Slovenië opent vanaf 28 juli haar grenzen voor Nederland en België. Dat betekent dat het Nederlandse reisadvies op dat moment wordt aangepast van oranje naar geel en dat onze vakanties naar Bled definitief doorgaan!

Laatste update: 28 juli 2020


Op de campingRichtlijnen
ZwemmeerIs geopend, eventuele regels volgen nog.
SanitairEen mondkapje wordt aangeraden maar is niet verplicht. Het wordt ieder uur grondig schoongemaakt. Je moet 1,5 afstand houden.
RestaurantHet restaurant is geopend. Je moet een mondkapje dragen wanneer je door het restaurant loopt.
CampingwinkelDe supermarkt op de camping is geopend. Het is verplicht om een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te houden.
VerhuurJe kan fietsen huren op de camping. De fiets wordt schoongemaakt na gebruik.

In de omgevingRichtlijnen
HorecaDe restaurants in de omgeving zijn geopend. Houd 1,5 meter afstand. Een mondkapje is binnen verplicht.
SupermarktenAlle supermarkten in de omgeving zijn open. Houd 1,5 meter afstand. Een mondkapje is verplicht.
WinkelsWinkels in de omgeving zijn geopend. Houd 1,5 meter afstand. Een mondkapje is in sommige gevallen verplicht!
ApotheekDe apotheek is geopend. Heb je coronaklachten, zoals verkoudheid of koorts? Laat iemand anders de medicijnen ophalen.

Overig/maatregelenRichtlijnen
MondkapjeEen mondkapje is verplicht in het openbaar vervoer en in alle openbare (binnen) ruimtes waar afstand houden niet mogelijk is.
AfstandIedereen van 13 jaar en ouder moeten 1,5 meter afstand houden.
GroepsvormingEen groep mag niet groter zijn dan 50 personen.
Samen in de autoJe mag met mensen in de auto. Mondkapje wordt aangeraden maar is niet verplicht.
Boete-bedragDe boete kan oplopen van € 400 en € 4000 euro. Afhankelijk van de overtreding!

Naast het EstiFun en EstiVenture-programma, kan je ook dit jaar allerlei leuke activiteiten bijboeken. Achter de schermen zijn we samen met onze lokale samenwerkingspartners aan het kijken naar de mogelijkheden. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Hieronder vind je een sneak peek van de activiteiten waar we op dit moment zeker van weten dat ze doorgaan. We vullen de tabel aan, zodra we meer weten. Het definitieve programma hoor je op bestemming!


Programma
SuppenMaak kennis met het stand-up paddle surfboard! Terwijl je op je plank staat en je jezelf voort beweegt met een peddel, maak je meters over de zee. Word jij al wild van deze watersport?
Crossen door de bossenZin om te scheuren? Huur een mountainbike en cross door de ruige bossen! Gezellig met de groep heuvel op, heuvel af. Maak een mooie tocht onder begeleiding of kies ervoor om zelfstandig op pad te gaan, het kan allemaal. Je kan in ieder geval je energie kwijt! Deze activiteit is geschikt voor snelheidsduivels vanaf 12 jaar.
CanyoningOnze gecertificeerde instructeurs nemen je mee om te canyoningen: ontdek samen met hen de diepe kloven. Canyoningen is voor wie van sportieve afwisseling, stromend water en een schitterende, vrijwel ongerepte omgeving houdt. Bij canyoning beweeg je al lopend en zwemmend door een kloof waar water doorheen stroomt. Op sommige stukken van het traject kun je lekker zwemmen of vanaf hoger gelegen rotsen in het water springen. En wat dacht je van de verschillende glijbaantjes die door het water uit de rotsen zijn gesleten?Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail