Maatregelen in Eifel

Hier vind je de actuele maatregelen voor de Eifel. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 7 augustus 2020


Op de campingRichtlijnen
ZwembadDe camping heeft geen zwembad, maar op slechts 400 meter kan je gewoon een duik nemen in de Freilinger See.
SanitairDe toiletten en douches zijn open. Houd in het sanitairgebouw zoveel mogelijk afstand van de andere campinggasten.
CampingwinkelDe kiosk op de camping is geopend van 8.00 tot 11.00 uur en van 15.00 tot 18.00 uur. Je kan hier 's ochtends verse broodjes halen!
RestaurantHet Waldläufer Restaurant op de camping is geopend. We raden je aan om te resereveren. Er is beperkt plek!
VerhuurOp de camping kan je een e-bike huren. Reserveer op tijd! De tennistafelbedjes, bolderwagens, (voet)ballen en jeu-de-boule kan je gratis huren.
DagbezoekVisite is dit jaar niet welkom op de camping.
Vertier op de campingDe drie speelplaatsen op de camping zijn geopend. Net zoals het skatepark en de sportvelden (zoals het voetbal- en basketbalveld)

In de omgevingRichtlijnen
Strand/meertjeOp 400 meter van de camping kun je een duik nemen in de Freilinger See. Vooralsnog nog zijn de kleedhokjes en de buitendouches gesloten.
HorecaDe horecagelegenheden zijn geopend voor een maximumaantal Gasten. Bij binnenkomst kan het zijn dat je een mondkapje op moet totdat je aan tafel zit. Op het terras hoeft dat niet. Vergeet niet te reserveren!
SupermarktenDe supermarkten zijn geopend. Let op: je bent verplicht om afstand te houden en een mondkapje te dragen.
WinkelsDe winkels zijn geopend. Let op: je bent verplicht om afstand te houden en een mondkapje te dragen.
ApotheekDe apotheek is geopend. Let op: je bent verplicht om afstand te houden en een mondkapje te dragen.
PretparkHet grootste wildpark van Duitsland 'het Eifelpark' is open. Je kan hier wilde dieren spotten, spelen in de speeltuin of van de rodelbaan scheuren.


Overig/maatregelenRichtlijnen
MondkapjeEen mondkapje is verplicht (boven de 7 jaar) in het openbaar vervoer, in winkels en bij binnenkomst en verplaatsingen in restaurants. Ben jij op een plek waar het onmogelijk is om afstand te bewaren? Draag dan ook een mondkapje.
AfstandIedereen van 13 jaar en ouder moeten 1,5 meter afstand houden.
GroepsvormingEen groep mag bestaan uit maximaal 10 personen óf 2 gezinnen.
Samen in de autoJe mag met maximaal 10 personen in de auto óf maximaal 2 gezinnen.
Boete-bedragHet boetebedrag is minimaal 200 euro, maar kan oplopen tot 10.000 euro. Afhankelijk van de overtreding!

Naast het EstiFun en EstiVenture-programma, kan je ook dit jaar allerlei leuke activiteiten bijboeken. Achter de schermen zijn we samen met onze lokale samenwerkingspartners aan het kijken naar de mogelijkheden. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Hieronder vind je een sneak peek van de activiteiten waar we op dit moment zeker van weten dat ze doorgaan. We vullen de tabel aan, zodra we meer weten. Het definitieve programma hoor je op bestemming!


Programma
Wildpark & RodelbaanHet grootste wildpark van Duitsland 'het Eifelpark' is open. Je kan hier wilde dieren spotten, spelen in de speeltuin of van de zomerrodelbaan scheuren.
SuppenSUP staat voor Stand Up Paddle. Je staat op een grote surfplank en je hebt een lange peddel in de hand.
Daarmee beweeg je, mits je goed balans weet te houden, soepel over het water. Suppen is leuk en ontspannen, snel te leren en een goede workout voor je lichaam. Kijk om je heen, neem een duik en geniet ondertussen van de groene omgeving.
PaardrijdenMaak een schitterende tocht te paard. Dwars door de bossen en over de heuvels. De buitenritten zijn voor alle leeftijden en niveaus in springen, dressuur en buitenritten. De ritten zijn altijd onder leiding van gediplomeerde ruiters. Geniet van de rit terwijl je de indrukwekkende natuur van de Eifel in je opneemt.
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail