Maatregelen in Gibanel

Hier vind je de actuele maatregelen voor Gibanel. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 28 juli 2020


Op de campingRichtlijnen
ZwembadEr is geen maximumaantal bezoekers. Het zwembad is geopend van 10:00-20:00. In de middag sluiten ze het zwembad voor een uurtje om alles goed schoon te maken. Let erop dat je je van tevoren omkleed want de kleedkamers zijn gesloten. Je kan wel gebruik maken van de toiletten.
SanitairHet sanitair is geopend. Je moet 1 meter afstand houden. Het wordt ieder uur schoongemaakt.
RestaurantHet restaurant is geopend. Je mag met maximaal 10 mensen aan tafel. Je hoeft van tevoren niet te reserveren. Het is verplicht om een mondkapje te dragen wanneer je door het restaurant loopt.
CampingwinkelDe supermarkt is geopend. Het is verplicht om een mondkapje te dragen.
VerhuurHet is mogelijk om fietsen te huren. De fietsen worden na gebruik altijd gedesinfecteerd.
OverigBij aankomst op de camping hoef je niet naar de receptie. Je krijgt alle benodigheden bij de poort waar je met de auto doorheen komt.
DagbezoekEr is dit jaar geen visite welkom op het Estivant-terrein.

In de omgevingRichtlijnen
Strand/meertjeDe stranden en meertjes zijn geopend. Lokale autoriteiten mogen ervoor kiezen om het toch te sluiten i.v.m. drukte. Ook kan het bij sommige plekken zijn dat je in het sanitair een mondkapje moet dragen.
HorecaDe horecagelegenheden zijn geopend. Bij binnenkomst kan het zijn dat je een mondkapje op moet totdat je aan tafel zit. Op het terras hoeft dat niet. Vergeet niet te reserveren: je mag met maximaal 10 personen aan tafel!
SupermarktenDe supermarkten zijn geopend, maar houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje.
WinkelsDe winkels zijn geopend. Een mondkapje is verplicht.
ApotheekDe apotheek is geopend, maar houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje. Heb je coronaklachten, zoals verkoudheid of koorts? Laat iemand anders de medicijnen ophalen.

Overig/maatregelenRichtlijnen
MondkapjeHet dragen van een mondkapje wordt ten alle tijden aangeraden om te dragen. Een mondkapje is verplicht (voor iedereen boven de 11 jaar) in alle openbare afgesloten gebouwen en het openbaar vervoer.
Afstand houdenIn Frankrijk moet je 1 meter afstand houden als je 13 jaar of ouder bent. Op de camping verwachten wij dat je 1,5 meter afstand houdt!
GroepsvormingEen groep mag niet groter zijn dan 10 personen.
Samen in de autoEr is geen maximumaantal waarmee je samen in de auto mag. Ben je geen huishouden? Dan is een mondkapje verplicht.
Boete-bedragDe boete kan oplopen van €135 tot €3750 euro. Afhankelijk van de overtreding!

Naast het EstiFun en EstiVenture-programma, kan je ook dit jaar allerlei leuke activiteiten bijboeken. Achter de schermen zijn we samen met onze lokale samenwerkingspartners aan het kijken naar de mogelijkheden. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Hieronder vind je binnenkort een sneak peek van de activiteiten waar we op dit moment zeker van weten dat ze doorgaan. We vullen de tabel aan, zodra we meer weten. Het definitieve programma hoor je op bestemming!


Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail