Maatregelen op jouw camping

Maatregelen in Kuierpad

Hier vind je de actuele maatregelen voor Het Kuierpad. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 30 juni 2020


Op de campingRichtlijnen
ZwembadZowel het binnen- als het buitenzwembad zijn geopend. Kinderen t/m 12 jaar mogen zwemmen in het binnenzwembad en kinderen t/m 18 mogen zwemmen in het buitenzwembad. Ouders zijn welkom, maar mogen niet zwemmen of gebruik maken van de glijbanen/attracties. Omkleden kan niet bij het zwembad!
Zwem-, speel-, kano- en surfvijver
Zwem-, speel-, kano- en surfvijver met wildwaterglijbaan (opblaasband verplicht) en ligweides zijn open!
SanitairDe toiletten en douches zijn open. Houd in het sanitairgebouw zoveel mogelijk afstand van de andere campinggasten.
CampingwinkelDe campingwinkel is geopend. De openingstijden zijn vooralsnog van maandag t/m vrijdag: 08:00 - 10:00 uur en zaterdag en zondag van 08:00 - 12:00 uur.
RestaurantHet restaurant en terras is geopend. Vergeet niet van te voren te reserveren via: 0591 - 792011. De openingstijden vanaf 1 juli zijn nog niet bekend!
SnackbarDe snackbar is geopend. Exacte tijden volgen nog!
VerhuurJe kan fietsen huren bij de receptie. Per dag betaal je € 11 voor een unisex fiets, € 7,50 voor een kinderfiets en € 24 voor een e-bike!

In de omgevingRichtlijnen
Strand/meertjeN.v.t.
HorecaDe horecagelegenheden in de omgeving zijn geopend. Binnen geldt er een maximumaantal bezoekers van 30 personen. Bij de meeste plekken moet je van tevoren reserveren (vooral voor diner). Voor lunch/een kopje koffie kan je vaak wel terecht. Het kan zijn dat je op sommige plekken even moet wachten voordat je een plek hebt!
SupermarktAlle supermarkten in de omgeving zijn open. Ga zo veel mogelijk alleen en maak gebruik van een mandje óf kar. Pinnen heeft de voorkeur!
WinkelsWinkels in de omgeving zijn geopend. Het kan zijn dat de winkelier maatregelen neemt, zodat je makkelijk 1,5 meter afstand kan houden. Denk aan looppaden en een maximumaantal klanten per winkel.
ApotheekDe apotheek is geopend. Heb je coronaklachten, zoals verkoudheid of koorts? Laat iemand anders de medicijnen ophalen.

Overig/ maatregelenRichtlijnen
MondkapjeEen mondkapje is alleen verplicht in het openbaar vervoer. Heb je klachten? Dan moet je ook een mondkapje dragen op het Estivant-terrein.
Afstand houdenBen je 18 jaar of ouder? Dan moet je 1,5 meter afstand houden.
GroepsvormingJe mag met een groep bij elkaar komen als je 1,5 meter afstand houdt.
Samen in de autoJa mag met maximaal 2 personen in de auto zitten, behalve als je één huishouden bent!
Boete-bedragAls je de coronaregels overtreedt, dan is het boete voor volwassenen €399 euro en voor jongeren €95.

Naast het EstiFun en EstiVenture-programma, kan je ook dit jaar allerlei leuke activiteiten bijboeken. Achter de schermen zijn we samen met onze lokale samenwerkingspartners aan het kijken naar de mogelijkheden. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Hieronder vind je een sneak peek van de activiteiten waar we op dit moment zeker van weten dat ze doorgaan. We vullen de tabel aan, zodra we meer weten. Het definitieve programma hoor je op bestemming!


Programma
KanovarenGa mee kanovaren, ontdek de omgeving vanuit je kano!
MountainbikenZin om te scheuren? Ga mee en cross door de ruige bossen!
  • "Prachtige tenten op een nette camping! Echt er even tussenuit kunnen zijn, genieten van mijn gezin zonder iets te moeten.”
    Monique, de Leistert
  • "Het Estivant team, de andere ouders, de organisatie zorgen samen voor een onvergetelijke vakantie waar je heerlijk jezelf kan zijn en kan ontspannen.”
    Dennis, Veluwe
  • "De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen!”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail